Şimdi Ara

Plati.RU Rus PSN Card Alma&Alışveriş Rehberi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
46
Favori
30.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • webmex den 1000+2500 sorunsuz olarak aldım. 10 dk içinde işlemi yaptım, kullandığım işbankası sanal kart.
     Plati.RU Rus PSN Card Alma&Alışveriş Rehberi
  • arkadaşlar biraz garip bir soru olucak ama, benim psn endo plus hesabım varı.fifa16 yı oradan alıcaktım ama bir türlü parayı yükleyemedim.sonra rusya üzerinden fifa16 yı almaya karar verdim.
    ben bu aldığım oyunu psn tr üzerinden oynayabilcekmiyim :D ?

özetlemek gerekirse

plus olan hesap psn endo
    fifa16 alınan hesap psn rus
    online oynanmak istenen hesap psn tr :D ?
  • bazı forum sitelerinde yapıkredi kartıyla rus psn'den oyun aldığını söyleyenler var paypal ilede alınıyor diyenler var doğruluk payı var mı?
  • arkadaşlar rus psn nasıl hesap açıyoruz, kendi mail adresimizi kullanabiliyormuyuz yoksa rus yahoo'dan hesapmı açıyoruz?
  • utku_cemre U kullanıcısına yanıt
    dostum ben az önce aldım 3500rub. yahoodan tekrar hesap açıpta yaptım hiç sorun olmadı ıyun inior şuanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyupco

dostum ben az önce aldım 3500rub. yahoodan tekrar hesap açıpta yaptım hiç sorun olmadı ıyun inior şuanda

rus yahoo mail adresimi aldın, mail adresi alırken rus ismi kullanmak şartmı? rus psn hesap açarken isim olarak rus ismi kullanmak mı gerekir. Bİlen kişiler şöyle ayrıntılı anlatsa sevinirim
  • yani ben rus ismi kullanarak aldım hatta rus adresi yazdım.riske atmadım
  • arkadaşlar şimdi indiriyorken farkettim ama oyun 4,032 gb yazıyor . normal mi bu durum acaba ?
  • hotmail hesabı olmuyor mu
  • quote:

arkadaşlar biraz garip bir soru olucak ama, benim psn endo plus hesabım varı.fifa16 yı oradan alıcaktım ama bir türlü parayı yükleyemedim.sonra rusya üzerinden fifa16 yı almaya karar verdim.
    ben bu aldığım oyunu psn tr üzerinden oynayabilcekmiyim :D ?

özetlemek gerekirse

plus olan hesap psn endo
    fifa16 alınan hesap psn rus
    online oynanmak istenen hesap psn tr :D ?

Hepsini ana hesap yapıp oynayabilirsin sanırım
  • utku_cemre U kullanıcısına yanıt
    olur bence
  • quote:

olur bence

oldu hesap açtım,denemek için fifa16 satın al dedimkredi kartı ile paypal seçeneği çıktı acaba alışveriş yapan varmı?
  • arkadaşlar ben de sayenizde fifayı aldım. bu konuyu açan ve paylaşımda bulunan herkese teşekkürler.
  • Rus psn nin dilini değiştirebiliyor muyuz? İngilizce yapabilir miyiz mesela?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paypal için şöyle bir çözüm yöntemi buldum aslında. Bir tane rus paypal hesabı açıyoruz. İsim soy ismi çeviricilerden kiril alfabesine çevirerek giriyoruz. Middle name olarak иванов yazabilirsiniz. Üyeliğinizi yarattıktan sonra, asıl paypal hesabınıza geçip, aile veya arkadaşa para gönder seçeneği ile yaratmış olduğunuz rus paypal hesabınıza para gönderebilirsiniz. Daha sonra rus psn store dan paypal hesabınızla alışveriş yapabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu burada şu olacaktır( bu hataya bende düştüm) Rus paypal hesabımdan, tr paypal hesabıma para gönderme istediğinde bulundum. 4000 RUB. Tr paypalımdan gelen bu isteği kabul ettim ve ardından parayı yolladım. Ancak yolladığım bu paranın hesaba geçme süresi 21 günü bulacaktı. Çünkü bunu mal satışı olarak gösteriyor. Daha sonra rus hesabımdan parayı iade edebildim neyseki. Aile veya arkadaş seçeneği ile bu süre kısıtlaması ortadan kalkıyor bildiğim kadarı ile. Ayrıca komisyon çekmiyor(kredi kartından yollarsanız ufak bir miktar kesiyor.)

• Samichlaus kullanıcısına yanıt
    Ama rus paypala Türk kredi kartı kaydedemiyorum ben. Daha doğrusu Rus psn hesabıma rus paypalımı eklemeye çalışınca paypalınıza kredi kartı tanımlayın diyor. Paypalı psn'e kaydedemeyince sizin yöntem işe yaramaz. Siz rus paypala Türk kartı ekleyebildiniz mi ?
  • Jukka J kullanıcısına yanıt
    Rus paypal a kredi kartı bende kaydedemedim hocam. Paypal da varsa önce bakiyemi kullan seçeneği olduğunu biliyorum. Bence bir sıkıntı çıkmayacaktır
    Tamam ama rus psn paypalı kredi kartsız kabul etmiyor ben mi yanlış yapıyorum acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jukka

Tamam ama rus psn paypalı kredi kartsız kabul etmiyor ben mi yanlış yapıyorum acaba ?

Yaptım hocam ben şimdi denedim direk oyunu alamadım ancak cüzdana para atabildim paypaldan

Edit: Hocam 2. seferinde atamadım endonezya işine dönecek anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samichlaus -- 26 Eylül 2015; 17:35:25 >
    Tamamdır bende biraz uğraşayım bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.