Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (417. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • R1FA035 firmware nasıl yüklüyeceğiz ,elinizde varmı bi de bu otomatik dönme nasıl oluyor sadece fotolardamı var ?
    quote:

hayırlı olsun, güle güle kullan... K850i & N82 voltranı oluşturmuşsun...

Sağolasın genelde kullandığım tellerin çoğu sony dir sadece nokia nın N82 sini kullanıyorum başka nokia kullandığım pek yok.
  • Son versiyonu yüklemek için, sonyericsson un sitesinden update programını indirmen gerekiyor.Son versiyonun restart olayı beni korkuttu.yükleyeceğimi sanmıyorum
  • korkma ilk versiyonda çok daha fazla reset atma olayıyla karşı karşıya kalıyorsun. Özellikle müzik çalarken resim çekmeye çalışıyosan veya medya konumuna getirip ışık kapandıysa falan filan. sonraki versiyonda birçok hata düzeltildi. Yazılım gelişti ve kilitlenmeler azaldı. Makina daha hızlanıyor emin ol. Bence güncelle makinanı pişman olmazsın.
  • Peki 035 sürümüyle hem müzik dinleyip hem mesajlaşmak işkence halinden çıkıyor mu?
  • Telefonu az önce SEUS'den güncelledim, R1CA037'ydi, R1FA035 oldu şimdi.

Gözüme çarpan ilk değişiklikler ise şunlar oldu: Telefonda gözle görülür hızlanma oldu, dokunmatik tuşlara titreşim özelliği geldi ve önceki yazılımdaki tek şikayetim olan ekolayzır seçimi sorunu yok, dediğim sorun da şuydu: Mesela Mega Bass kullanırken Manuel'e tıklayıp bir ekolayzır ayarladım ve onunla müzik dinledim, Medya oynatıcıdan çıkıp tekrar girdiğimde telefon Mega Bass'e (Manuel'den önce kullanılan neyse) dönüyordu, Manuel ekolayzır ayarı silinmese de her girdiğimde Manuel'i seçmek gerekiyordu, bu yazılımda o sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 18 Aralık 2008; 23:11:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sah!n

Peki 035 sürümüyle hem müzik dinleyip hem mesajlaşmak işkence halinden çıkıyor mu?

a2 telefonlar malesef eski modellere göre daha yavaş fakat yinede bir hızlanma hissedeceğine eminim. esato.com da bununla ilgili skorları yayınlamışlardı nisan ayında yada mayısta. Skorlar gerçekten çok üstündü eski versiyona göre. Ama yinede bi k770 de k810 daki gibi hızlı değil. En son c702 yi inceledim o da yavaş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: redbloodedman

quote:

Orjinalden alıntı: Sah!n

Peki 035 sürümüyle hem müzik dinleyip hem mesajlaşmak işkence halinden çıkıyor mu?

a2 telefonlar malesef eski modellere göre daha yavaş fakat yinede bir hızlanma hissedeceğine eminim. esato.com da bununla ilgili skorları yayınlamışlardı nisan ayında yada mayısta. Skorlar gerçekten çok üstündü eski versiyona göre. Ama yinede bi k770 de k810 daki gibi hızlı değil. En son c702 yi inceledim o da yavaş.

Anladım. Napalım böyle idare edicez artık

• Son versiyonu yüklüyorum o zaman.telefonun hızlanması güzel olur.Telefonda tek sorunum fotoğraf kalitesi istediğim gibi değil.w810 daha güzel çekiyor camdriver 8.2 ile.birde opera miniden dosya indirememen.hep hata veriyor.Diğer sonyericssonlarda bu olmuyordu.
  • telefon emin olun istediginiz hızda olmuyor aynı şekilde kasılmaları yaşıcaksınız. ilk müzik dinlerken msj attıgınızda "ana evet hızlanmış" diceksiniz 2. ve 3.sünde farka alışıp amma yavas diceksiniz vede allahaşükür telefon aylardır 1 kere res atmadı yeni sürümde nie sizde öyle oluyor anlamadım belki temalar yüzündendir nese nazar değmesinde
  • Arkadaşlar telefonun içindeki demo videosunun müziğini bulabileceğim bir yer var mı? Arama alırken video olarak eklendiğinde oluyor fakat ben zil sesi istiyorum o yüzden mp3'ünü falan bulabileceğim bir yer?
  • arkadaşlar jupita yeni camdriver çıkarmış buyrun deneyin...

http://www.4shared.com/file/76859462/de0992b7/Jupita_Final.html
  • k850i arıyorum var mı satan
    ya da satanı bilen
  • Arkadaşlar yaw şu gizli menüye girdim de

R1FA035
    prgt12004400_GENERIC_
    SO R1FA035

diye bişey yazıyor acaba son versiyon mudur ? ? ?

google dan arattımda alakasız şeyler çıktı : )
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

k850i telefonunu satmak isteyenler pm atabilirler
    kimse satmıyor mu yaw

quote:

Orjinalden alıntı: owin

k850i arıyorum var mı satan
    ya da satanı bilen

piyasada temiz kullanılmış K850i yok mu arkadaşlar, ne cihazmış bee...
    şaka bi yana, bu cihazı alıpta memnun kalmayacak kişi sayısı çok azdır.
    her geçen gün yeni camdriver & acousticler çıkıyor, bu cihazın önü açıkk...

quote:

Orjinalden alıntı: jimi1984

Arkadaşlar yaw şu gizli menüye girdim de

R1FA035
    prgt12004400_GENERIC_
    SO R1FA035

diye bişey yazıyor acaba son versiyon mudur ? ? ?

google dan arattımda alakasız şeyler çıktı : )

Suzuki B-King, evet son versiyon...

• merhaba arkadaşlar . youtube'da izlediğim bazı videolarda k850 nin menüsünde tv özelliği vardı. yani 3g ile k850 nin menüsünede mi gelecek bu tv özelliği ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: sasa_iliç

merhaba arkadaşlar . youtube'da izlediğim bazı videolarda k850 nin menüsünde tv özelliği vardı. yani 3g ile k850 nin menüsünede mi gelecek bu tv özelliği ???

3g si olan tüm modellerde bu özellik olacak

tv özelliği 3gnin özelliklerinden sadece bir tanesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: sasa_iliç

merhaba arkadaşlar . youtube'da izlediğim bazı videolarda k850 nin menüsünde tv özelliği vardı. yani 3g ile k850 nin menüsünede mi gelecek bu tv özelliği ???

3g si olan tüm modellerde bu özellik olacak

tv özelliği 3gnin özelliklerinden sadece bir tanesi

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: _extreme_

piyasada temiz kullanılmış K850i yok mu arkadaşlar, ne cihazmış bee...
    şaka bi yana, bu cihazı alıpta memnun kalmayacak kişi sayısı çok azdır.
    her geçen gün yeni camdriver & acousticler çıkıyor, bu cihazın önü açıkk...

İkinci el forumdaki revolver'ın ilanını ilk ben gördüğüm için kendimi çok şanslı hissediyorum. Nası özlemişim telefonumu. Artık ses seviyeside mükemmel. Cihazın önü açık. İkinci el piyasası da iyi satarken de iyi para eder bu cihaz

• sınırsız ses kaydı yapılıyor mu bunla
    kalitesi nasıl oluyor
  • 
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.