Şimdi Ara

Plantronics'in Gamecom serisi iddialı kulaklık modellerini inceledik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oyun ile alakalı ne varsa benim için razer ve logitech

  • Asus Cerberus da incelenmeli , imkan varsa.

  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    önerinizi dikkate aldım. Asus'dan gönderirlerse inceleyeceğim.
  • 388 kullanıyorum. Hoparlör ve mikrofonundan memnunum ama kablolarının ince olması, her an kopabilir hissiyatı uyandırıyor ki gerçeklik payı da var. Yeni versiyonda bu sorunu hallederler umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 28 Haziran 2014; 11:29:48 >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    size bu konuda katılıyorum. 788'in normal fakat 388'in uc kısmı biraz ince
  • DSP 500 gibi bir kulaklık neden yine üretilmez merak ediyorum. Kulaklığın artık kullanılmaz olma sebebi kulağımda olduğunu unuttuğumdan dolayı (o kadar hafif ve rahattı) sürekli takılıyken kalkıp gitmeye çalışmam. Kulağımı hapsedip Antalya sıcağında da terletmiyordu ve üstüne kulaklıklayken yanındakiyle de konuşabiliyordun. 788'in altına niye yazdım bunları elbette ki ilgili insanların bak bir de bu var demeleri için.

  • İncelemenin sonuna doğru müzik videosu çalarken sesinizi bastırmış. Kendi sesinizi biraz daha açarsanız iyi olur. Bir de istenilen kulaklıkları test etmeye çalışıyorsunuz galiba. Steelseries Siberia V2 7.1 incelemesi de yaparsanız güzel olur. Aynı fiyat bandındaki ürünler arasında baya tavsiye ediliyor ama hiç Türkçe incelemesi yok maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: puissance

    valla hocam bende 360 kullandım bu kadar kalitesiz ürünmü olur kulaklık 6 ay zor dayandı ayrıca sesi harika felan değil kimseyi yanlış yönlendirmeyin bence alınıcak bir ürün değil

    Siz ses kartı ne kullanıyorsunuz? Benim kulaklık harika iş çıkartıyor. Srs ile kullandığında ise sonuçlar harika ötesi. Kulaklık kulağımda dansediyor resmen. Çevresel sesler her şey harika.

    Yanlış yönlendirme falan değil, ürünün kablolama ve ses kalitesi çok güzel. Haşince kullandım. Bir buçuk sene oldu. Ama bana mısın demedi.
  • 780 muhtesem kulaklik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum duyulmamış markaların da elbet kaliteli ürünleri çıkar ama PLATRONICS nedir :)

    -kullanan. kullanmayı düşünen arkadaşlar nedenlerini yazars bize de yardımcı olmuş olurlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba. özellikle sesli görüşmeler ve radyo yayınlarında kullanmak üzere mikrofon kalitesi yüksek bir ürün arıyorum. asus strix 2.0 geri verdim. çünkü bilgisayara gelen ses direk karşıya gidiyordu. 380 modelinde budurum varmı yokmu bir arkadaşım test ederse sevinirim. yalnız test ederken kayıt aygıtlarında mikrofon geliştirmelerinin t ümünü devre dışı bırakmalısınız. akustik ve gürültü engelleme dc opset iptali falan. 780 olan sadece usb destekliyor galiba ve 7.1 olması dışında çok da bi farkı yok gibi. bu yüzden 380 olan model için rica ettiğim testi yapacak arkadaşıma şimdiden çok teşekkür ediyorum. eğer kulaklığagelen sesi karşı taraf durmuyorsa artık bu ürünü alacağım ve defteri kapatacağım. sesi iletmeyen ve kaliteli mikrofonu olan ibir ürün bulamıyorum bir türlü.

  • merhaba. muadil bir model veya 388 380 ile takas düşünen olursa henüz dün aldığım bir 788 mevcut. bazı noktalarda ihtiyacımı karşılamadı.

  • Ürünü almanızı tavsiye etmem. Benim aldığım ürün 2 yıllık kullanım civarında sağ tarafından kırıldı. 1 hafta sonra sol taraf da kırıldı. Araştırdığımda aynı sorunu yurtdışındaki kullanıcıların da yaşadığını gördüm. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

  • Yıllardır kullanıyorum ses konusunda hiçbir problem yaşamadım. Sadece padleri aşırı kolay toz tutup kirleniyor. Değiştirmeyi düşünüyorum ama 3 dolarlık ürünün gelişi 50 60 lirayı bulacak gibi görünüyor.
    https://tr.aliexpress.com/item/33007340925.html

    Bu kulaklığa uygun alternatif daha farklı bir pad de bulamadım. Bir de keşke jack\usb dönüşümlü olabilseymiş. Bir süre windows 10 sürücülerinde problem yaşamıştım. Neyse ki onu hallettim.

    7.1 olayının hiçbir hükmü yok çok gereksiz ve kullanmıyorum. Ancak usbli olmasıyla birlikte ses seviyesi daha yüksek çıkıyor. Saatlerce taksanız bile kulağınızı ağrıtmıyor.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.