Şimdi Ara

PLANTRONICS Gamecom 777 vs SteelSound 5H v2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
12.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bu iki kulaklıktan hangisini önerirsiniz. Steelsound için aradaki 70 liralık farka değer mi. Açıkcası Steelsound da ki
    "Frekans cevabı: 16 - 28.000 Hz" ibaresi aklımı çeldi, yoksa plantronics de karar kılmıştım. Saat 3 gibi siparişi vereceğim için hemen cevap yazan çıkarsa sevinirim :)

http://www.hepsiburada.com/steelseries-steelsound-5h-v2-7.1-kulaklik-siyah-hd002/productDetails.aspx?categoryid=520&productid=bd850773

http://www.sanalmarketim.com/urun/22fea6d9cf4fc2f045f31826fb5ff8e3/Bilgi/

• PLANTRONICS Gamecom 777 ( kutu içeriği daha bol ve kulaklık daha güzel, taşıma çantası, şapkası, feneride kulaklıkla beraber geliyor. Ama verdiğin sitenin gönderiği kulaklık farklı kutuyla gelebilir.)
    Plantronics Gamecom 777 Unboxing
    http://www.youtube.com/watch?v=8HFu_YLl1cU
    Turuncu parça el feneri.

STEELSERIES STEELSOUND 5H V2 7.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 31 Ağustos 2009; 10:49:26 >

• Karar veremedim sipraişi yaırna erteledim
  • Bu Plantronics de Dolby desteği olması onun film performansını steelsound dan daha üst düzeye çıkarır mı ?

edit

Plantronics bu kutuda geliyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onno92 -- 1 Eylül 2009; 12:12:05 >
  • 2 hafta önce aldım plantronics gamecom 777 mi. Alırken aynı senin gibi 2 ürün arasında kalmıştım. İlk olarak 2. yorumdaki gibi çantada gelmiyor ürün altta arkadaşın gösterdiği gibi paket içeriği. Direk tanıyor ve kullanmaya başlıyorsun. Ben alırken ses kalitesiyle beraber kafama oturması ve kullanırken rahat edebilmeme dikkat ettim.(Çok uzun süreler ventrillo kullandığım zamanlar oluyor). İlk olarak kafana mükemmel oturuyor ve uzun süreler rahatlıkla baş ağrısı olmadan kullanabiliyorsun (8 saat kadar denedim) ses kalitesi mükemmel bir kaç hd film izledim c.o.d de test ettim oyun olarak. Bunların dışında müzik dinlerken sesi sonuna kadar dahi açsan basslarda herhangi bir boğulma yok. Çok doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Sanada almanı tavsiye ederim.
  • Yorumun için teşekkürler dostum. Bende evden şimdi çıkıp Steelsound için havale yapacaktım ama senin bu yorumun üzerine Plantronics in ödemesini yapcam şimdi. Hem fiyatı daha uygun olduğu için daha iyi olacak (öğrenci adamın hali zor :) )
  • plantronics kulaklığı dün temin ettim.
    kulaklık vista altında sadece stereo olarak tanınıyor 5.1 yapılamıyor.ancak kendi ses kartı üzerindeki dolby tuşunu açarak virtual surround elde edilebiliyor ki bu çok kaliteli değil şahsen ben o şekilde oyun falan oynayamadım sesler çok dağıldı.ayrıca yine vista altında sanıyorumki hardware acceleration olmamasından dolayı ses biraz düşük kalıyor.tabi bu usb bağlantı üzerinden.kendi ses kartım olan audigy 2 zs üzerinden bugün denemeler yapacağım tahminim sonucun çok iyi olacağı yönünde çünki kulaklığın sesi orta seviyede dolgun ve hassasiyeti fena değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows 7 de de durum aynı mı peki ?
  • yüksek ihtimal ile aynı oalcaktır.
    çünki windows 7 dede hardware acceleration yok..
  • Eğer oyunc cs,tf2,cof4,css oyunları için alıyorsan 5h çok daha iyi ses yalıtımı yapıyor..dps550 den 5h'a geçtim 5h çok daha iyi veya STEELSERIES SIBERIA al
  • Ben sık sık dizi film izlediğim için Dolby destekli olan Plantronics Gamecom 777 ürününde karar kıldım, ürün haftasonuna kadar elimde olur, elime geçince ilk izlenimlerimi burada paylaşacağım.
  • ürün az önce elime geldi, hemen açıp deniyorum :)
  • ilk başta çok garip glecek çok :D

hele dolby modu bi sinir edecek sonra alışılıyor.

güle güle kullanın
  • Teşekkürler MaedHrOS :)
    İlk izlenimlerim Steelsound 5H V2nin beni daha memnun edeceği yönünde :) Açıkcası aradığım netliği bur üründe bulamadım. Bu arada derslerim sebeiyle ürünü PC de çok kullanamadım ipod dan dinlediğim kadarıyla aktarıyorum görüşlerimi. Ama aradığım netliği bulamamış olmama rağmen müzik dinlemek artık çok keyifli oldu benim için. Pc de çok kısa süre TF2 de denedim ve sonucu pek beğenmedim :/ Bunun dışında mikrofondan çok ama çok fazla gürültü çıkıyor :( oyunda denemedim ama Windows Xp üzerinde ses kaydı yapmaya çalıştığımda sonuç çooook kötüydü. MaedHrOS acaba senin mikrofonda da durum böyle mi yoksa benimkinde mi bir sorun var? Bu arada ürün gerçekten çok rahat, benim eskiden kullandığım Philips HP195 ten milyon kat daha rahat :D

Edit: Birazdan COD 4 yükleyip bütün usb aygıtları pc den çıkarıp birde öyle deneyeceğim, mikrofon testinde gene sorun yaşarsam ürünü iade edip steelsound 5h almayı bile düşünebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onno92 -- 3 Eylül 2009; 21:46:23 >

• aranılan netlik yok evet özellikle vista altında bu durum böyle.dolby modu son derece yetersiz açık olduğu zaman rakiplerin nerden geldiği kesinlikle anlaşılmıyor alışırım dedim ama alışamadım bi türlü.mikrofon konusunda ise bende bir sorun yok gibi görünüyor oyun içinde konuştuğumda arkadaşlarım benim sesimi çok net duyduklarını ve harici herhangi bir ses duymadıklarını söylüyorlar ayrıca gtalk ve skype dan da konuşmalar yaptım ondada gayet başarılı idi.benim sorunum biraz sesin düşük olması ile ilgili sanırım vista üzerinde gümbür gümbür sesleri hiçbir zaman duyamayacağız.bass ları ağır basıyor tizler ve midler boğulup kayboluyor..rahatlık konusuna gelince acıtmıyor ama çok sıktığı bir gerçek başım mengeneye sıkıştırılmış gibi bir hisse kapılıyorum kulağımdayken ama bu sayede dışardaki hiçbir sesi duymuyorumda.

sizi mikrofonunuz oyunda büyük ihtimal ile çok daha iyi sonuç vermiştir...

• forumda 5hv2 incelemsi yok mu acaba ? :/
  • arkadaş hayal kırıklşıhgına ugramıs heralde yorum yamamıs :D
  • Hort hayırlı olsun=) Bu başlıktan başka birşey bulamayınca buraya yazmak icab etti haliyle. Ürünü yeni aldım ve direkt usbden taktım. 5dk oluyor takalı haliyle sadece skype'da test görüşmesi yaptım. Yalnız kullanan arkadaşlar ürün ile ilgili bilgi verebilirler mi daha verimli kullanmamız açısından?

• HORT
    bende dts destekli bir cihaz arıyorum
    tavsiye var mı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.