Şimdi Ara

plantronics gamecom 777

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gectigimiz gunlerde usb ses kartli bir oyuncu kulakligi(plantronics gamecom 777) aldim fakat internette kullandigi ses kartinin (7.1 dolby) win7 destekli olmadigi yaziyor. yanlis bilgi mi ogrenmisim yoksa gercekten 10liralik kulakliklarla ayni isi mi yapiyor kulakligim?

not: win7 64bit kullanicisiyim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Aynı kart bulunan vengeance 1500 destekliyor,
    Aslında performansı 10 liralık kulaklıklardan ayırt edemediysen pek te problem yok demektir :)
  • ayni ses geliyor gibi 10liralik kulakliklarla. mikrofon kalitesine bir sey diyemicem olaganustu ama kulakliktan da maksimum verim almak isterim. bunun icin arastirma yaptim bir sitede sadece win7 64bit desteklemedigi bir digerinde ise tamamen win7 desteksiz oldugu soyleniyor cihazin.satin aldigim sitede ise win7 destekli oldugu yaziyordu. dolayisi ile kesin bir bilgiye ulasamadim. beni bu konuda bilgilendirebilecek ve kulakliktan maksimum verim almam icin ne yapmam gerektigini soyleyebilecek yorumlar ariyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spock -- 15 Aralık 2011; 7:32:20 >
  • hort yapıyım dedim farkı anlamak için okadarda iyibir kulağa gerek yok ki usbnin kenarında bir maldal var onu açacaksın mavi ışık yanacak ve dolby sanal 7.1 çalışacak herhangi bir film aç veya counter oyna ben şahsen adamların nereden geldıgını sanki biliyormuşum gibi oynamaya başladım maçlarda ayak seslerini ayıracaksın sadece dinlemek yeterli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech X-530 ile Logitech Z506
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.