Merhaba üstatlar. 2seneyi aşkın Plantronics dsp500 kullanıyorum. Daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Pc'ye format atıp kulaklığımı taktığımda atari gibi sesler gelmeye başladı. Eskiden mario oyunları vardı ataride, aynı onun gibi ses çıkartıyor. şarkılar felan böyle robocop gibi geliyor. Realtek'i kaldırdım. Persono'yu kurdum.değişen hiçbirşey yok. Personoyu kaldırdım hiçbişey kurmadan taktım, yine aynı. Codec paketlerinin hepsini kaldırdım, tekrar usb'ye taktım, yine aynı ses. Başka programlarda da aynı garip şekilde ses gelmeye devam ediyor. Format en son çaredir, format önermeyin lütfen. format atacak kadar boş vaktim yok.
Başka bir çözüm bilen/bulan olursa minnettar olacağım. Makinemde xp sp3 var, güncel.antivirüs de avast. Ama bunlardan kaynaklı olacağını düşünmediğim için ilk başta yazmadım. 3gb ram var. amd4400+ işlemci. Gigabyte M61PS3 anakartım var. donanımsal hiçbirşey yapmadığım için bu bilgilerin önemli olmadığını düşünüyorum. SAdece format attım, ve ses gitti kulaklıktan, adeta atari sesleri geldi bozuk bozuk. Buarada kulaklığı laptopa taktım, xp yüklü laptop, gıcır gıcır çalıştı. Yardım eden/edecek olan herkese teşekkürler.
bi' de ss koyacaktım yanlışlıkla albüm açmışım, mod.lar bi' el atıverir inş =)
bende kullanıorum dsp böyle bi problem yasamadım ama en basiti al kulaklıgı bı ınternet cafede dene.Sorun yoksa pcde arıza vardır