Şimdi Ara

Planetes

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Planetes

KONUSU

2075 yılında Dünya, Ay ve uzay istasyonları arası yolculuklar günlük
    yaşamın parçası haline gelmiştir. Bu gelişen teknolojinin eseri olan
    molozlar, gemilere ve ekipmanlara çok büyük zararlar verebilmektedir.25
    yaşına basmak üzere olan Hachirota "Hachimaki" Hoshino görevi bu
    molozları toplamaktır. Bu sene işindeki 4. senesidir ve artık hayatına
    başka bir düzen vermek istemektedir.

İZLEMEK İÇİN

• çöp demeseniz de; hoşuma gitmedi,zevkime uymuyor deseniz anlarım. çöp diyince bu animeye hakaret olur. sakin yapısı var, gerçekçi, insan ilişkilerini konu alan bir anime. ha herkese uymaz, klasikle arasına giremez de kesinlikle çöp denmeyi haketmiyor.

açıkçası eleştiri bile içermeyen mesajınızı görünce sizin adınıza üzüldüm.
  • Ya ara ara ya da boş bir zamanınızda sabırla izlenilecek bir anime serisi.

İlk bölümlerden sonra kaçanlar/bakmayanlar/gereksiz diyenler olabilir,haklı olabilirler ama sabır gösterip,ısrarla izlerseniz karşılığını alır mısınız, cevap basit izleyin ve görün
  • Quard kullanıcısına yanıt
    beğendiyseniz size RD Sennou Chousashitsu' yu da tavsiye ederim. Planetes gibi konular benzeşmese de içerik, işleniş benzerlikleri var. konusu da bilimkurgu, psikolojik karışık.
  • maxmania kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ama turkanimeden baktım sadece 4 bölüm çevrilmiş.

Hikayesi/konusu ilginç geldi ama 2008 de çıkmış 26 bölümden oluşuyor ve sadece 4 bölüm çevrilmiş. Kimse ilgilenmiyor.
  • Quard kullanıcısına yanıt
    türkiye' de animeseverlerin sıkıntısı. gizli hazineler topluluk içinde duyulmazsa veya tutmayan türdense çevirilmiyor. çeviri yapanları sıkıştırmak lazım ama zaten sayıları az bıktırmamakta gerek. sanırım en kesin çözüm ingilizceyi orta seviyede öğrenip yanında sözlükle izlemek. yoksa çoğu güzel animeden haberimiz bile olmuyor.
  • maxmania kullanıcısına yanıt
    Haklısınız.

Bazen bakıyorum myanimelist sitesi gibi sitelere orada olup da turkanime gibi sitelerde olmayan bir sürü anime var Olanlarda ya çevrilmiş ya da çevrilmiş ama yanlış ya da eksik çevrilmiş(sanırım bir çoğu Google Translateden çevriliyor)düzeltme de yapmıyorlar.

Eski çeviri diye bir grup(fan sup)eski animeleri çeviriyordu,umarım bitmemiş,eksik kalanları çevirirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Animal Kingdom (2016)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene indirip bilgisayarımda hala duran bir anime. Bir türlü fırsat olmadı izlemeye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hatırladım kadarıyla: çok gerçekçi bir animeydi. Gelecekte zaten böyle olur dedirtiyor insana. Fantastik bilim kurguyu çok seviyorsanız, gerçekçi olanları pek sevmiyorsanız bundan pek haz almayabilirsiniz. İzlediği zaman sıkmıyor izletiyor kendini. İzledikleriniz arasında gerçekçilik, hayatın içinden hissi vermesiyle hafızalarda yer tutacak bir animedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Animeyi bugün bitirdim, cidden bu kadar az kişinin izlemesi çok kötü. Konuya da bir up çekeyim belki bir kaç kişi izler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hard scifi zannetme yanılgısına düştüm.Siz düşmeyin

Politika çevirmesi kafadan eksi bir puan
  • Güzel animeydi. Geçen yaz izlemiştim.

• İzlediğim en güzel animelerden, uplayan arkadaşa teşekkürler. İzleyin, izlettirin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.