Bildirim
plakçalar pikap önerisi lazım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ikinci el önerisi de yapabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2021deyiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de aynı şekilde bakmaya başladım ama bu işler aşırı ayrıntılı… Eğer bluetooth hoparlörün varsa Sony PS-LX310BT Bluetooth Pikap başlangıç için güzel olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de o tarz bir şey istiyorum aslında ama başlangıç için o kadar para vermek istemiyorum bi de küçük kompakt bir şey olması lazım sistem kuracak yerim yok pek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
HiFi karadelik gibi birşey, tıpkı kahve, şarap gibi… Bir de kişinin zevkleri çok belirleyici, birinin hoşlandığı tınıdan başkası hoşlanmayabilir ama Lenco nispeten deneyimli bir marka…
Halit Hamiyoutube
Hangi fiyata ne özellikteki pikaplar satılıyor, hangisi sizin bütçenize uygun? Başlangıç seviyesi pikap alınır mı? Ses kalitesi önemliyse hangilerini seçmelisiniz? Plaklarınızın uzun ömürlü olması için nasıl bir pikap seçmelisiniz?https://www.youtube.com/watch?v=D2wx9WP8t3A&feature=youtu.be
Bütçeyi biraz yükseltebilirsen Sony almanı öneririm.
-
bir sony var aklımda da bütçeyi biraz yükseltmek derken iki katına çıkarmam gerekiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X