Şimdi Ara

Plaka Tahsis (ANKARA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
23.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten baktığımda çok az sayıda plaka görebiliyorum. Bir arkadaşım emniyet'e gittiğimde daha fazla seçenek bulabileceğimi söylemişti. Emniyettekilerin tamamı internete konmuyormuş. Doğruluk payı nedir? Ayrıca seçtiğim plaka için ne kadar bir ücret ödemem gerekiyor?

Orijinalden alıntı: deimos

İnternetten baktığımda çok az sayıda plaka görebiliyorum. Bir arkadaşım emniyet'e gittiğimde daha fazla seçenek bulabileceğimi söylemişti. Emniyettekilerin tamamı internete konmuyormuş. Doğruluk payı nedir? Ayrıca seçtiğim plaka için ne kadar bir ücret ödemem gerekiyor?

doğruluk payı %100
    ben daha önce internette bulamadığım
    palkayı 250 tl lik bağış ile
    (amcam ankarada polis iken)
    volvo s40 arabama 06 mtn 66
    (memleket yozgat)
    yı almıştım
  • özel plakadan kasıt isim yazılan plakalar mı? karışıklık olmaması açısından söyleyeyim, ben normal trafikte kullanılan gibi XX YYY ZZ gibi olan bir plaka almak istiyorum. ayrıca bu plakalar için ödememiz gereken bağış miktarı oradaki polise göre mi belirleniyor? herhangi bir standardı yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bağış için ise bir standart yok diye biliyorum orda memur bey ne derse odur :)
  • O zaman tanıdık birini bulmaya çalışalım, belki bir faydası olur.
    Daha Fazla Göster
  • Tam konusu gelmiş...Bende soru içinde soru bırakıyorum..Şu an elimde çok güzel bir plakam var. İST..Yıllardır kullanıyorum.Bu plakamı yeni alacağım 0 km arabama taktırmanın şekli, şemali , bedeli ne şekilde ? Ne yapılıyor ? Nasıl yapılıyor ? Bilen arkadaşlarım lütfen yazınız.. Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 8 Haziran 2012; 8:49:05 >

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....
  • link bulamadım ama forumda bununla ilgili başlıklar vardı. ancak eski arabadan yeni arabaya plaka taşıma olayı malesef zorlu bir süreç okuduklarımdan hatırladığım kadarıyla.

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Anladım arkadaşım..İlgine teşekkür ediyorum..

Detaylı bir şekilde bilmemekle birlikte, bildiğim kadarıyla plakanın önce boşa çıkarılması, sonra o plakanın başka bir araca geçmesi; sonra da o araçtan yeni aldığınız aracın tekrar el değiştirilerek plakanın geri dönmesi sağlanıyordu. Plakanız güzelmiş ama bence uğraşmak yerine değişiklik yapın. 06 JB bu aralar gençler arasında popüler, ya da radikal bir seçim yaparak 06 VAJ da alabilirsiniz

• Ankara emniyet plaka tahsisde yer alan plakaları www.plakaburada.com ile daha kolay arayabilirsiniz. Hatta aradığınız plakayı kayıt edip, plaka sisteme düştüğünde size email atılmasını sağlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maskapsiz -- 28 Mart 2017; 0:7:46 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.