Şimdi Ara

PLAKA TABLASI DEYİP GEÇMEYİN...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TOYOTA SONKAR A SİTEM.. Corolla arabamda ... kendi taktıgım kalın taş gibi KALIN PLASTİKTEN bir plaka altlıgım vardı. Avcılara 60.000 servise gidince siz bunu sökün....Kendi reklamınız olan altlıgı takın...Peki ne var bunda ? ÇOK İNCE VE UYDURUK PLASTİK...ARKA DUVARI YOK GİBİ...DELİKLERLE DOLDURULMUŞ...BOMBOŞ....Üç gün önce yagmurlar yagdı, seller aktı..Yarım metre suya girdim...Bahçeşehirde ...Mesafe 15 mt... Sudan çıktım plaka yok...Ön plaka ve tabla....İki vida yerinde duruyor..... Ayakkabılarımı çıkarıp ..Paçalarımı sıvayıp diz boyu suda 45 dak aradım.. Tepeme şakır şakır yagmur yagıyor....Tam 5 plaka çıkardım...Çok plaka düşüren olmuş...Kendi plakamı bulamadım...Titreye titreye üstüm başım çamur...Çıkıp eve geldim...KENDİ REKLAMINIZI YAPMAK İÇİN UYDURUK DELİK DEŞİK PLASTİK PLAKA TABLASI YERİNE 3 KURUŞ FAZLA VERİP KALIN PLASTİK TABLA TAKSSAYDINIZ BEN BU REZİLLİGİ ÇEKMİYECEKTIM...Bir plastik plaka tablası.....Tam 3 gün oldu plaka çıkarttırmaya ugraşıyrum...Gazeteye ilan verdim. Biri bir halt edip orada bırakırsa başım yanmasın...diye Zayii ilanı... 28 ekimde avcılar Emniyete gittim...Plakayı Beşiktaştan almışsın oraya.....dediler...Yarın oraya gidecegim....Bahçeşehir nere Beşiktaş nere ? BEŞ KURUŞLUK ADİ PLAKA TABLASI İÇİN ÇEKTİGİM EZİYET....SİZİN SAYENİZDE...SONKAR. YA TAKMAYIN...YADA UYDURUK TAKIP İNSANLARI PERİŞAN ETMEYİN.......Bunu okuyup geçmeyin arkadaşlar. Meetal kalın bir tabla takın. pLAKA KORUYUCU DİYORLAR.....Yda tablayı söküp plakayı direk vidalayın.. Kaç gündür .Ön plakasız geziyorum....Arka plaka yerinde....Bilginiz olsun.....Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 30 Ekim 2008; 21:07:38 >

• Geçmiş olsun abi. Bence plakanı bastırdıktan sonra önü de arkayı da direkt vidala...
  • reklam amaçlı değiştirilen o plakalıklar hakikaten çok dandik ayağınız takılsa bile kırılabiliyor. En iyisi onu atıp plakayı direkt tampona vidalamak. ama vidalamaya da dikkat etmek lazım kolaylık olsun diye matkap uçlu vidalardan takıyorlar onlar da tamponu komple deldiği için kolay düşebiliyor. üşendim yapmadım şimdiye kadar ama düşer diye de ara sıra aklıma geliyor.
  • çift taraflı banta ve derbiyle yapıştırın.cok iyi tutuyor.
  • BENİM DÜŞMÜŞ OLAN PLAKALIK YERİNİN ALTINDA V ŞEKLİNDE ÇİFT TARAFLI BANT DURUYOR...AMA ASIL GEREKLİ OLAN, ORADA DURMASINI BEKLEDİGİMİZ TABLA VE PLAKA YOK...ONLARDA DEDİGİNİZ GİBİ YAPMIŞLAR...ORADA DURAN BANT NE İŞİME YARAYACAK ?. TAMPONDA VİDALAR YERİNDE...UYDURUK BAKALİT SUYUN KARŞIDAN ÇARPMASINA DAYANAMADI..ÇÜNKÜ ALTI BOŞ...DELİK DEŞİK....DELİKLERLE DOLDURMUŞLAR. PLAKALIKTA ..ARKA DUVAR YOK...
  • Çerçeve şeklinde çift taraflı bant, aralara silikon; taş gibi....
  • ben plakalığı kastetmedim.demek istediğim plakalığı çöpe atıp sadece plakayı tampona yapıştırmk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucegu60

ben plakalığı kastetmedim.demek istediğim plakalığı çöpe atıp sadece plakayı tampona yapıştırmk

Plakalık denilen "o dandik cismi" unutun. Plaka nasıl sağlamca monte edilire odaklanalım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevikism

quote:

Orjinalden alıntı: bucegu60

ben plakalığı kastetmedim.demek istediğim plakalığı çöpe atıp sadece plakayı tampona yapıştırmk

Plakalık denilen "o dandik cismi" unutun. Plaka nasıl sağlamca monte edilire odaklanalım..

Benim ön plakalık 6 ayda kırılmadan ötürü 4 kez değişti, tuhaf bir şekilde kasılıyor sonra da " çat" zaten o nedenle de kolayca düşebiliyor. en son plakalığı eskişehir sarar servisi taktı ben de uçlardan 2 vida ilavesiye tampona doğrudan sabitledim. şimdilik sorunsuz(sonkar a servise gittiğimde de uyardım sakın plakalığı değiştirmeyin diye)

• geçmiş olsun taşkafa...
  • Teşekkür ederim arkadaşlar. Bu gün Beşiktaş a saat 9 da gittim..saat 16 da geldim...Ruhsat potokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi, kendi yazdıgın bir dilekçe...3,5 saat zaman...8 Lira plaka parası.. Gidiş dönüş .90 km benzin ve paralı yol gidiş gelişi saymıyorum...Yeni plaka çıkardım çok şükür. Takmadım ön camda duruyor....Paslanmaz çelik altlık alıp kendim takacagım...Tampon düşmezse düşmeyecek şekilde...servise gidince plakaya el sürdürmeyecegim..........Böyleyken böyle.. Dondurmacı sana ve . İlgilenen bütün arkadaşlrıma sonsuz teşekkür ediyorum. PLASTİK TABLALAR ÇOK DANDİK...KENDİ TEDBİRİNİZİ ALIN...Aklınızda bulunsun...saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 8 Kasım 2008; 17:07:59 >

• benilakada emanet duruyor yanlardan vida attirmayi dusunuyorum eski arabamda basima gelmisti polis cevirip plakan dusuyor dikkat et demisti
  • benimki nedense bu zaman kadar ne düştü ne kırıldı demekki kocaeli kaya sağlam takıyomuş
  • Bende çift taraflı bant ve köşelerle ortalarınada bolca silikon sürmüştüm hiçbir problem olmadan kullanıyorum.Satarsam alan kişi nasıl çıkarabilir silikonu iz bırakmadan onuda bilmiyorum satıp kaçmam lazım
  • taşkafa arkadaşım,
    Geçmiş olsun.. Uğraştırmış seni ama boşver sağlık olsun. Bundan sonrası içinde tedbirini alırsın..
    Ön plakalıklar tampona takılıyor ama bazı arabalarda arka plakalıklar tamponda değilde kaportada olduğu için çözüm sanki biraz daha zor oluyor. Aslında hazır bu konu açılmışken bu konudaki önerileri ve çözümleri hep beraber yazsak hatta fotoğraflarını buraya koysak daha iyi olur diye düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 2 Kasım 2008; 0:52:50 >
  • Çok haklısın arkadaşım burası Türkiye neyi doğru yapıyoruzki sanki öyle değilmi ?
  • Arkadaşlar dün paslanmaz çelik 2 adet plakalık aldım..Bir arkadaşımın hediyesi...Öne ve arkaya cıvataların altına pul koyarak kendi yuvasına taktım..plakanın sırtına silikon yaztık yaptım. Cıvataların üzerine bol silikon sürüp öylece yuvasına vidaladım..Tekrar nasıl çıkar bilmiyorum ama yagmur ve çamurda o cıvata asla yerinden çıkamaz.. Zamanla gevşeyip döneyim dese silikon asla bırakmaz...İnşallah bu dert bitti...Bu tampon ve arka bagaj kapagının altı saglam oldukça plaka düşmez...Darısı başınıza...Saygılarımla..
  • 2002-2007 model Corolla Sedan aracı olan arkadaşlara benden bir öneri. Plakaları yapıştırmak için plaka tablasını söktüğünüzde tamponun üzerinde 10-15 cm'lik bir boşluk göreceksiniz. O boşluğu muhakkak doldurun ya da arkadan destekleyin. Eğer orası boş kalırsa, biri plakanıza dokunduğunda anında içeri göçer. Görüntüsü kötü olur...

Ön plakaya dikkat....

• <taş kafa çok doğru söylüyosun
  • çift taraflı bantla yapıştırdım..satarken nasıl çıkartacağım bilmiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.