Şimdi Ara

Plaka Sorgulama Lütfen Yardım(Plaka Alıcam)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 AK 016 Diye plaka çıkarttımayı düşünüyorum böyle bi plaka varmı yokmu diye internetten bakabiliyomuyum yardımcı olursanız sevinirim araba 2 ocak 2012 de gelicek plaka işinide bir an önce halletmek istiyorum

• bu plaka 2004 model bi vw'deymiş.

en iyisi araba geldiğinde emniyete giderek küçük bi bağış karşılığında varolan plakalardan hoşunuza gideni seçmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcp1rates -- 15 Aralık 2011; 22:39:31 >
  • hmm peki plaka sahibine belli bi ucret odeyip plakayi istesem verir belki biide onu denicem cok istiyorum bu plakayi
    16 AK 063 varmi?
  • böyle özel plaka çıkarmak için izlenen prosedür nedir? mesela 35 CUK 45 cıkarmak istiyorum bende bu plaka birisinde yoksa yani alınabilir durumdaysa nereye basvurmak gerekir? ve ne kadara patlar. her sene bu pladakan ötürü ekstra bi fiyat ödenir mi?
  • hadi hic yardim olcak kimse yokmu 1 kisi bilgilendirdi sadece :)
  • 16AK063 2011 model opel'e ait. sahibine para verip alabilirsiniz lakin plakasına alıcı çıkan adamda ucuza vermez o plakayı :)) dediğim gibi emniyete gidip seçmek en mantıklısı.

@illegal89 35 CUK 45 gibi bi plaka almak için yıllık ödeme yapmanız gerekmiyor sadece emniyetten alırken cüzi bir miktar bağış yaparak (eğer alınmamışsa) alabilirsiniz.
  • 16AK063 VE 16AK016 Nın araç sahiplerine nasıl ulaşabilirim yardımcı olursanız sevinirim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İZmir plaka yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcp1rates

@illegal89 35 CUK 45 gibi bi plaka almak için yıllık ödeme yapmanız gerekmiyor sadece emniyetten alırken cüzi bir miktar bağış yaparak (eğer alınmamışsa) alabilirsiniz.

buna benzer bi plaka bi şahindeydi. şahin satıldı. plaka ne oldu bilmiyorum.. bu plaka etiket gibi bişey oluyodu... bi de şarkısı vardı. cukka da cukka diye.. :D

ne kadar bayılırız acaba???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.