Şimdi Ara

İZmir plaka yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar adım murat iZmir Karşıyaka'da oturuyorum 35 mrt diye plaka alabılır mıyım yada hangi ilçeye ait nasıl ogrenıırm birde normal plaka nasıl görünümü app tarzı ısıtıyorum golf 7 için .gornumu güzel olsun ısıtıyorum nasıl olabılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cyber_brain

Arkadaslar adım murat iZmir Karşıyaka'da oturuyorum 35 mrt diye plaka alabılır mıyım yada hangi ilçeye ait nasıl ogrenıırm birde normal plaka nasıl görünümü app tarzı ısıtıyorum golf 7 için .gornumu güzel olsun ısıtıyorum nasıl olabılır

yarın emniyetin ordaki takipçilere sor onlar bilir mrt nereye ait ama sancılı bir iş önce ikametgahını alıcaksın o ilçeye sonra güzel bir para bayılacaksın emniyete ondan sonra plakanı alırsın ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsg35 -- 9 Şubat 2013; 1:03:47 >

Orijinalden alıntı: dsg35

quote:

Arkadaslar adım murat iZmir Karşıyaka'da oturuyorum 35 mrt diye plaka alabılır mıyım yada hangi ilçeye ait nasıl ogrenıırm birde normal plaka nasıl görünümü app tarzı ısıtıyorum golf 7 için .gornumu güzel olsun ısıtıyorum nasıl olabılır

yarın emniyetin ordaki takipçilere sor onlar bilir mrt nereye ait ama sancılı bir iş önce ikametgahını alıcaksın o ilçeye sonra güzel bir para bayılacaksın emniyete ondan sonra plakanı alırsın ..

İkametgah yok Karşıyaka oturuyorum nasıl olacak başka yolu yokmu acaba

• mrt menemen (olsada yesek :)) ilçesine ait oraya ikametinizi aldırırsanız boşta mrt varsa ve iyi bir bağış yapmayı kabul ederseniz alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersinho -- 9 Şubat 2013; 1:14:33 >

quote:

Orijinalden alıntı: dsg35

quote:

İkametgah yok Karşıyaka oturuyorum nasıl olacak başka yolu yokmu acaba

arkadaş yazmış mrt plaka menemen diye,, önce ikametgahını ordaki bir adrese aldıracaksın boşta plaka varsa iyi bir bağış yapıcaksın emniyete başka yolu yok

• Yattı ozaman tşkrler

• İsmine göre plaka alan herkes ikametgahını mı aldırıyor yani?
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Caty]

İsmine göre plaka alan herkes ikametgahını mı aldırıyor yani?

ismine göre bile olmasına gerek yok ikametgahının bulunduğu emniyette plaka sırası hangi harflerdeyse onu almak zorundasın dışına çıkmak istersen (ve o emniyette varsa o harf) sadece bağış yapmalısın ama çok secenek yok 2-3tane güzel bulabiliyorsun
    eğer istediğin bir harf yoksa senin bulunduğun yerde, bulunan yere kaydını aldırıp bağış yapman gerekiyor

mesela geçen ay araba alırken üsküdar daki plaka sırası TL ile başlıyordu bunun dışında

TJ 8888 =5000tl bağış

gibi rakamlar isteniyordu ve çok kısıtlı seçenekler vardı

yani eskisi gibi kafana göre alma devri yok malesef

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.