Şimdi Ara

Plaka değişikliği ve tramer kaydı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracımı şehir dışından aldım herhangi bir kazası değişeni boyası darbesi yok lakin plaka değiştirdiğimde aldığım çıkma plakanın eskiye dönük 16 bin liralık hasar kaydı varmış. Bu hassar kaydı otomatik olara silinir mi? Eski plaka üzerinden sigorta yaptırmıştım haliyle düşük çıkmıştı prim şimdi plaka değişikliği olacağı için zeyil yapılacak ama prim çok fazla çıkıoyrmuş büyük ihtimali plakanın hasarlı görünmesinden dolayı. Sigorta şirketi şimdi bunu araştırıyor. Ben bu kaydı sildirmek için ne yapmalıyım sildirmek için ücret falan talep edilir mi? Bu arada şase numarası ve motor numarasından sorgulatınca hiç bir şey çıkmıyor zaten yeni plakadan sorgulatınca eski aracın şase numarası çıkıyor gelen mesajda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3U5 -- 25 Ocak 2013; 12:07:53 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Z3U5

Arkadaşlar aracımı şehir dışından aldım herhangi bir kazası değişeni boyası darbesi yok lakin plaka değiştirdiğimde aldığım çıkma plakanın eskiye dönük 16 bin liralık hasar kaydı varmış. Bu hassar kaydı otomatik olara silinir mi? Eski plaka üzerinden sigorta yaptırmıştım haliyle düşük çıkmıştı prim şimdi plaka değişikliği olacağı için zeyil yapılacak ama prim çok fazla çıkıoyrmuş büyük ihtimali plakanın hasarlı görünmesinden dolayı. Sigorta şirketi şimdi bunu araştırıyor. Ben bu kaydı sildirmek için ne yapmalıyım sildirmek için ücret falan talep edilir mi? Bu arada şase numarası ve motor numarasından sorgulatınca hiç bir şey çıkmıyor zaten yeni plakadan sorgulatınca eski aracın şase numarası çıkıyor gelen mesajda.

kafanı agrıtma satcagın zaman araban hatasız oldugu ıcın kımse ugrasmaz sorgulatmak ıcın

• quote:

Orijinalden alıntı: yas0666

quote:

Orijinalden alıntı: Z3U5

Arkadaşlar aracımı şehir dışından aldım herhangi bir kazası değişeni boyası darbesi yok lakin plaka değiştirdiğimde aldığım çıkma plakanın eskiye dönük 16 bin liralık hasar kaydı varmış. Bu hassar kaydı otomatik olara silinir mi? Eski plaka üzerinden sigorta yaptırmıştım haliyle düşük çıkmıştı prim şimdi plaka değişikliği olacağı için zeyil yapılacak ama prim çok fazla çıkıoyrmuş büyük ihtimali plakanın hasarlı görünmesinden dolayı. Sigorta şirketi şimdi bunu araştırıyor. Ben bu kaydı sildirmek için ne yapmalıyım sildirmek için ücret falan talep edilir mi? Bu arada şase numarası ve motor numarasından sorgulatınca hiç bir şey çıkmıyor zaten yeni plakadan sorgulatınca eski aracın şase numarası çıkıyor gelen mesajda.

kafanı agrıtma satcagın zaman araban hatasız oldugu ıcın kımse ugrasmaz sorgulatmak ıcın

Öyle şey mi olur? Araca durup dururken kusura bakmayın ama b*k atmak.Kafanı ağrıtma demesi kolay.Satarken anlaşılırsa piyasanın çok çok altına gider.İzah edemezsin kardeşim.Örneğin ben almam yani. Sen git trafik tescile felan başvur.Durumu izah et.Mahkemeye ver.Avukata danış.İllaki sonuç elde edersin.Ayrıca pert bildiğim kadar şasede olur.16 bin tl ile araç pert olmuştur.Trafik acentesini ara bilgi al.Kafanı karıştırmak istemem.

• Yine bu forumda okumustum galiba, plaka degisikliklerinde yeni plakada hasar kaydi cikiyorsa bu bir zaman sonra siliniyordu.. 3 ay diye aklimda kalmis ama daha saglikli olmasi acisindan forumdan yada google arastir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kasko'da bir fiyat farkı çıkmaması lazım,
    Trafik sigortası ise fark çıkması bence normal çünkü trafik sigortası il koduna göre hesaplanıyor.
    Tabi atıyorum plaka 48(Muğla) ken 34(İstanbul)'e değiştiğinde 200 den 400'e kadar çıkması bence normal karşılanmalıdır.
      12 yıl önce açıldı
      Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
    - x
    Bildirim
    mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.