Şimdi Ara

Plaka Boyası Siliniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, aracımın plakasının hem siyah harflerin yer aldıgı kısım ve beyaz kısımda küçük küçük dökülmeler var, plakanın sacı görünüyor. sprey boya veya plaka kalemleriyle biraz düzeltmeyi düşünüyorum ama merak ettiğim bir şey var plakayı değiştirmeden yeniden bastırmam mümkün mü? biraz araştırdım pek istediğim bilgiye ulaşamadım. genelde kayıp, çalıntı konusunda bilgi veriliyorlar. trafik şubeye gidip durumu anlatsam yeni plaka basılır mı? basılıyorsa ücreti nedir ve nasıl bi süreç izlemem gerek?

• Aşınma çoksa ve okunurluğu etkiliyor ise, aşınmış plakayı söküp ikametinizin olduğu trafik tescil şubeye gidip plaka yenilemek istediğinizi belirteceksiniz.

Orda aşınmış plaka imha edilecek ve size plaka basım için kağıt verecekler, o kağıtla şoförler odasına girip bastıracaksınız 30TL/Adet gibi bir fiyatı vardı. Daha sonra tekrar emniyete dönüp evrak bırakıyorsunuz ve plakanızı araca takıyorsunuz.

Aracınızın plakası değişmez bu durumda, 2 plakanın birden çalınması durumunda güvenlik nedeniyle değiştirilebiliyor plaka..
  • Aynen, trafik tescile gidin randevu alıp, sonra yenileme talep edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLife -- 21 Temmuz 2017; 7:57:33 >
  • İkametinizin olduğu karakola gitmenize gerek yok. En yakındaki karakolun trafik birimine eski yıpranmış plakalarınız ile giderseniz aynı plakayı yeniden bastırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gripin518

İkametinizin olduğu karakola gitmenize gerek yok. En yakındaki karakolun trafik birimine eski yıpranmış plakalarınız ile giderseniz aynı plakayı yeniden bastırabilirsiniz.

peki cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

plaka aşınmış durumda ama okumayı çok zorlaştıracak bir durumda söz konusu değil, plaka okunuyor ancak aşınma izleri baya belli çok eski duruyor.

herhangi bir sorun olur mu bu yüzden?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.