Şimdi Ara

Plaka benzerliği ile HGS geçişi problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cuma günü sabah telefona gelen Hgs bakiyeniz azaldı mesajı ile uyandım. Ne oluyouruz lan, yoksa arabayımı götürdüler diye düşündüm :)) Allah'tan öyle bir şey olmamış ama hgs bakiyesine bakınca tarafimdan yapılmayan bir gecis bakiyemden düşmüş. İşe gidince aradım Hgs müşteri hizmetlerini, geçişin başka bir arac tarafından yapıldığını resimlerden bakarak anladılar ama yaklaşık 20 dk sürdü bunu anlamaları. Ne zaman bu durum düzelir diye sorunca sıkı durun 'siz 15 günde bir arayın' cevabını verdi müşteri hizmetleri. Şaka gibi ama gerçek. Vela havle deyip kapattım. Bu gün bakınca tekrar aynı aracın geçiş yaptığını gördüm ve yine müşteri hizmetlerine yirmi dk da ancak anlatabildim. Verdikleri cevap yine aynı. Biz bir sey yapamayız, savcılığa gidin. Ne güzel ya. Adam benim hgs den geçip dursun, ben ugrasayim. En azından polise haber verin diyorum, yapacak bir sey yok diyorlar. Siz söyleyin şimdi ben ne yapmalıyım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sencerile -- 22 Eylül 2018; 22:58:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En iyi ihtimal diğer arabanın plakasındaki vida v.s. den dolayı sizin aracın plakaya benzemiştir.
    En kötüsü sizinkiyle aynı model renk çalıntı araca sizin plakayı basmışlardır.

Adam kaç hanede değişiklik yapmış da denk getirmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    HGS'ten geçip geçip size yaslıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhtemelen vida vs ile plaka benzerliği. hgs müşteri hizmetleri de model/renk farkı ile plaka benzerliği olduğunu teyit etti resimlerden ama geçiş yapan araç ile ilgili bir işlem yapamadıklarını söyledi şaka gibi. Orada görüyorsun plakayı tamam bana söylemiyorsun bari polise falan ihbar edin dedim, onu yapamıyoruz dediler. Ücretli yolları çok yoğun kullanan biri olmadığım için farkettim bu durumu, farketmeden böyle durum başına gelen çok kişi vardır diye tahmin ediyorum. Çare olarak şimdilik şikayet kaydı oluşturdum ve hgs deki bu eksikliği ( asdece plaka üzerinden tanıma ) CİMER e şikayet ettim bakalım. araç camına yapıştırdığımız etiketi kullanmayacaksanız neden veriyorsunuz ki?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.