Şimdi Ara

HGS yi başka araçta kullanabilirmiyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bi corolla aldım önceki aracımda hgs vardı aracımı değiştirdiğimi bildirip yeni aracımın plakasını verip yeni aracıma geçirebilmem mümkünmü içinde 30 lira kadar bakiyem vardı.Eğer ki geçiremezssem iptal etmem mümkünmü araç sonuçta benim üstüme değil artık bi ceza felan yerse başım ağrımasın sonra iptalinde kalan bakiyem iade edilirmi bu işlemleri nereden yapabilirim.

• Şundan emin ol ki bu soruların cevabını sistemi hizmete sokanlar bile bilmiyordur...
  • Yeni HGS açtırıp, eski HGS bakiyesinin devrini isteyin.
  • iptali için ptt fax çekti hayla iptal olmamış süper hizmet 2-3 ay sonra iptal ederler heralde sattığım aracın üstünde kaldı hgs bakalım neler olcak binsin cezaya bide onunla uğraşıyim devlet işlerine uğraşmaya bayılıyorum uğraşacak yeni şeylerde arıyordum zaten.Sırdaki gelsin
  • aracın anahtarını verirken etiketi yırtacaksınız
    şimdilik başka yolu yok
  • işte OGS mi yoksa HGS mi başlıklı topiklerin cevabı bulundu, benim işbankasından aldığım OGS cihazım var, aracımın plaka ve ruhsatını değiştirdim, girdim internet sitesine, 20 saniyede eski plakayı iptal edip yeni plakamı tanımladım, oldu bitti hepsi bu
  • benim hgs etiketi başka bir arabada kaldı. etiketi istiyorum vermiyorlar. ne yapayim, gideyim arabanınn camını sökeyim bari!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hgs yi başka plakaya aktarma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Şundan emin ol ki bu soruların cevabını sistemi hizmete sokanlar bile bilmiyordur...

• pardon.. Acemi üye girdi yanlış konuya, umarım sizde yanlış gişeye girmessiniz iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunEs 1907 -- 26 Aralık 2012; 14:17:57 >
  • Konu başlığındaki sorunun cevabını bilen birisi hala yok mu?Benim de bu cevaba ihtiyacım var
  • postaneye gidip fax cektiriyorsunuz.. ankaradaki memur ne zaman sizin faxi gorurse degisikligi yapiyor.. benimki de 15 gundur bekliyor.. bekleyin yaparlar dediler.. bisey olursa da pasa pasa fax cekilen gun var ellerinde deil olarak.. hic birsey yapamazlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.