Şimdi Ara

PKOB'U elemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sınavda ayt adına zorluğa göre 345 gibi gelirse 26-30 civarı yapma gibi bi hedefim var en son 3.denemede 26 ya da 27 yapmıştım

permütasyon ve kombinasyonu dinledim ama sorularda hiç bişey yapamıyorum üstelik vakit de kaybettirdi olasılığa hiç geçmemeyi düşünüyorum sizce bu bu lanet üniteye vakit ayırsam mı yoksa kalan sürede lti ve geoyu mu geliştirsem

(tytde zaten direk boş bırakıyorum zaten tyt matematikte de 26-27 civarı yetiyor)

• up
  • Hocam çalışsanızda pkob u yapma olsakığınız 1/2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Permütasyon kombinasyon biraz daha zor ama olasılık o kadar zor değil soru bankalarındaki kasıntı soruları dikkate alma çıkmış sorulara bak ösym olasılığı o kadar zor sormuyor

• Yusuffyus Y kullanıcısına yanıt
    iyi de permütasyon kombinasyonu iyi oturtmadan olasılık çalışsam faydalı olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beausejour

iyi de permütasyon kombinasyonu iyi oturtmadan olasılık çalışsam faydalı olur mu
    //

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towns -- 5 Mart 2021; 13:42:1 >
  • Ona harcadığım efora karşılığını alamadım log diziler çalıştım (aynı sürede), soruların çoğunu yapıyorum kıyası sen yap.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Birey b geometri zor mu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bi sömestri harcadim sonuc 0. Ltiden ondan aldigim verimin 20 katını aldım. Şuan 25-30 araligindaysam bu lti ve geo sayesinde hocam gerisini bos verin.

• Ben son 1-2 hafta bakacağım belki kek soru gelir boş yere kacmadin orta zor gelirsede yapacak bir şey yok

• Hocam bence direk çıkmış soru çözümlerini izleyin niye derseniz artık çoğu deneme ve kitap çıkmış soruları değiştirip soruyor ha gerçek sınavda yapar mısın onu bilemem

• Genellikle pkobu küçük yaşlardan satranç , sudoku oynayıp bulmaca çözme alışkanlığı olanlar iyi yapıyor

• ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    hocam şu an ne yapıyorsun denemelerde direk boş mu geçiyorsun yoksa uğraşıyor musun
  • Hocam mat2niz benimle aynı hatta benden daha iyi bile olabilir. O yüzden bunu yapin demem yanlis olur fakat genede soruyu okuyorum. Çok kek gelirse veya "olasilikta" saya saya herhangi bir per-komb islemi gerektirmeyen tarz soruysa yapiyorum. Onun haricinde geçiyorum direkt. Bu dediklerim aytde tabii. Tyt de genelde direkt olarak geçiyorum. Binom zaten görmedim hic denemelerde. Çalışmadımda. Önüme gelse binom sorusu olduğunu anlayamam o derece.

• ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    :D ben de aynı şekilde bakıyorum soruya kolaysa saya saya yapıyorum artık sınavda çok kek bişey gelmesi için dua edelim bari
  • Temel düzeyde kombinasyon bilmen yeterli. Ben permütasyon ve kombinasyon sorularında zorlanıyorum ama olasılık daha kolay geliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.