Şimdi Ara

PKOB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konular yüzünden kafayı yicem galiba, yapamıyorum bir türlü malumdan da dinledim yok olmuyor, yapabilenler tavsiye verebilir mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birader bende malumdan dinledim.sana şöyle soylıyım en az bi 6 7 kere soruyu veya mantigi anlamayıp oturup bi sakin kafayla düşündüğüm oldu.neden bazı sorularda kombinasyon kullanıyor bu ikisinin arasındaki fark ne falan filan 1 saat düşündüğüm bile oldu ama emin ol %98 ini anladım.sende yavaş yavaş sindire sindire izle anlamadıysan izle anlamadıysan otur bi düşün neden böyle yaptı diğer soruda niye böyle yapmadı diye en az %90 ini oturursun çünkü zor bi konu 1 günde bitirdim diyenlere bakma onlar baştan sağma çalışan adamlar sen beni dinle en az 8 9 gün ver bide fasikül coz (gürü oneririm ) bu iş tamamdir absurt bisey sormazlarsa gelen soruyu yaparsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcemiKovboy -- 22 Ekim 2017; 15:22:19 >

Orijinalden alıntı: AcemiKovboy

Birader bende malumdan dinledim.sana şöyle soylıyım en az bi 6 7 kere soruyu veya mantigi anlamayıp oturup bi sakin kafayla düşündüğüm oldu.neden bazı sorularda kombinasyon kullanıyor bu ikisinin arasındaki fark ne falan filan 1 saat düşündüğüm bile oldu ama emin ol %98 ini anladım.sende yavaş yavaş sindire sindire izle anlamadıysan izle anlamadıysan otur bi düşün neden böyle yaptı diğer soruda niye böyle yapmadı diye en az %90 ini oturursun çünkü zor bi konu 1 günde bitirdim diyenlere bakma onlar baştan sağma çalışan adamlar sen beni dinle en az 8 9 gün ver bide fasikül coz (gürü oneririm ) bu iş tamamdir absurt bisey sormazlarsa gelen soruyu yaparsin

Hocam bende malum dan dinliyordum sonra çok zaman yiyin hg den dinledim not aldım şimdi iyiyim okadar iyi olmasa da lakin bu pkbo dipsiz kuyu cılkı cikarabiliyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mühendislikyolunda

quote:

Orijinalden alıntı: AcemiKovboy

Birader bende malumdan dinledim.sana şöyle soylıyım en az bi 6 7 kere soruyu veya mantigi anlamayıp oturup bi sakin kafayla düşündüğüm oldu.neden bazı sorularda kombinasyon kullanıyor bu ikisinin arasındaki fark ne falan filan 1 saat düşündüğüm bile oldu ama emin ol %98 ini anladım.sende yavaş yavaş sindire sindire izle anlamadıysan izle anlamadıysan otur bi düşün neden böyle yaptı diğer soruda niye böyle yapmadı diye en az %90 ini oturursun çünkü zor bi konu 1 günde bitirdim diyenlere bakma onlar baştan sağma çalışan adamlar sen beni dinle en az 8 9 gün ver bide fasikül coz (gürü oneririm ) bu iş tamamdir absurt bisey sormazlarsa gelen soruyu yaparsin

Hocam bende malum dan dinliyordum sonra çok zaman yiyin hg den dinledim not aldım şimdi iyiyim okadar iyi olmasa da lakin bu pkbo dipsiz kuyu cılkı cikarabiliyorlar

Hocam zaman yer zaten dediğim gibi matematiğin zor konularından biri iyice sindirebilmek için 8 9 gün lazım en az ayrıca br çok iyi anlatıyor bazı kısımları çok zor hatta kendiside diyor video basında bu kısım anlattığım temel kavramların arasında belkide en zoru diye ama anlamaya çalış illa %100 unu anlamak zorunda değilsin ama % 85 90 ini anlarsan çok rahat edersin

• Dediğin gibi yapıcam gerekirse 1 ayımı verip anlıycam bu konuyu

Bilgisayar Mühendisliği
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çap fasikülleri
    3 yıl önce açıldı
    Apotemi fen bilimleri denemesi
    11 yıl önce açıldı
    Karekök 0 tyt matematik
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.