Şimdi Ara

PKK ya asıl destek veren ülke RUSYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün çalışan suriyeli ile görüştüm. bizim sınırımıza 15 dk imiş köyü ortalama 8km civarı bir şey ev yapıyormuş oraya. Bizim askerimizin kontrolü altında olan bir yer. Neyse dedim amerika bizim sınırımıza 100km hat açıp ypg yi pkk gibi üstümüze salabilir hani ev yapma bence boşuna yapmış olma felan diye yok olmaz inşallah dedi. 30 bin dolara ev yapabiliyormuş orda. Babası ve abisi suriyede, kendisi burada çalışıyor. bayramda 100.000 suriyeli güvenli bölgeye gidebilirmiş kapılar açılacağı için. Dışardan göçmen gelmez mi dedim yok dedi. 19 yaş civarı birini buldular mı ypg pkk yada esad, savaşa alıyormuş. Bu arada pkk lılara niye hükümetiniz önceden bir şey yapmadı dedim. Oda bana hükümetin onlara kimlik kartı vermediğini, onlarda özerk bölge istemek için Sizin sınırınıza yerleşmeye başladığını söyledi. En büyük desteğide Rusya vermiş kendi gözleriyle görmüş hep Rusya askerleri vardı diyo pkk lılarla konuşup duruyorlardı diyor. Şimdi bakıyoruz Rusyayla dostuz. Ama adamlar masa altından pkk ya destek veriyorlar medya zaten amerika diyor sadece. masa altından kimin destek verdiğini söylemiyorlar

• Bi Suriyeli kekoyla konuşup büyük oyunu görmüşsün

Tebriks

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pkk destegi vermeyen mi var?

Ne kadar Turkiye dusmani varsa destek veriyor.

En kotusu de iceriden destekleyenler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye bile pkk ya destek verdi.

(içerideki fetocler)

• Misilleme yapıyordur zamanında türkiye çeçenlere destek vermişti.
  • tsk bile destek verdi pkkya
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumu

Pkk destegi vermeyen mi var?

aynen öyle. hele ki bu içerideki hainlerin devletin en başına çöreklenmiş olması ülkemizin en büyük sorunu. günü geldiğinde oslo görüşmesi yapanlardan, çadır mahkemesi kuranlardan, halaylarla kandil kafilesinin karşılanmasına müsaade edenlerden, çözülme sürecinin ve bu süreç boyunca -istihbarat bilgilerine rağmen- şehirlerin silah deposu haline getirilmesine göz yumanlardan, askere oprasyon izni vermeyenlerden elbet hesap soracağız.

değil mi dostum ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobEater

quote:

Orijinalden alıntı: forumu

Pkk destegi vermeyen mi var?

aynen öyle. hele ki bu içerideki hainlerin devletin en başına çöreklenmiş olması ülkemizin en büyük sorunu. günü geldiğinde oslo görüşmesi yapanlardan, çadır mahkemesi kuranlardan, halaylarla kandil kafilesinin karşılanmasına müsaade edenlerden, çözülme sürecinin ve bu süreç boyunca -istihbarat bilgilerine rağmen- şehirlerin silah deposu haline getirilmesine göz yumanlardan, askere oprasyon izni vermeyenlerden elbet hesap soracağız.

değil mi dostum ?

Yanlis yapandan, gorevi kotuye kullanandan hesap sorulsun.

Ayrica ben hukumetin gorusmesini yanlis bulmuyorum.Ulkenin %90i gibi ben de "bu is silah yerine, diyalogla cozulmeli" noktasindaydim.

Uygulamada yanlisliklar var ama gorusulmesi dogru yontemdi. Bu sayede pkknin, kurtlerle ilgili bir derdi olmadigini, sadece ulkeyi oyalayan maşa oldugunu kurtler de gordu.

Benim garibime giden, pkk, baris yerine savasi sectigi halde destek verenlerin ortaya cikmasi. Ustelik bunlar, pkkya yapilan baskiyi, dunyaya "ulkede diktatorluk var" seklinde servis edebilecek kadar hem asagilik hem hain olabiliyorlar.

• öyleki göz yumanları mı dersin valilere talimat verenleri mi haburda davul zurna ile hakim savcı gönderenleri mi dersin var oğulu var bunlara destek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.