PKK elebaşı Duran Kalkan'dan 'iktidarla görüşme' itirafı: "En çok AKP ile görüştük" AKP medyasının muhalefet aleyhine olacağını düşündüğü her demecini yayınladığı terör örgütü PKK elebaşlarından Duran Kalkan'dan itiraf gibi bir açıklama geldi. Kalkan, "PKK ile en çok Erdoğan’ın, AKP'nin ilişkisi oldu. İmralı'ya da Kandil'e de o elçileri gönderen AKP yönetimiydi" dedi Seçimlere bir aydan az bir süre kala başta AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Cumhur İttifakı'nın tüm ortakları ve iktidar medyası, muhalefeti terör örgütü PKK'yle birlikte gösterme çabasına girdi. Yapılan anketlerde Erdoğan'ın ve ittifakın oy düzeyini bekledikleri seviyeye çekemeyen iktidar ortakları, muhalefeti hedef almak için meydanlarda ve toplantılarda terör örgütü PKK liderlerinin Millet İttifakı'na destek ilanı yaptığı iddia edilen mesajlarını paylaşmaktan geri durmuyor. Yandaş medyada da aynı şekilde sık sık terör örgütü liderlerinin konuşmaları paylaşılarak muhalefet hedef gösteriliyor. İktidarın muhalefeti terör örgütüyle ilişkilendirmek amacıyla kürsülere ve meydanlara, iktidar medyasının ise sık sık sayfalarına ve sosyal medya hesaplarına mesajlarını taşıdığı PKK liderlerinden biri olan Duran Kalkan'dı. Kalkan son açıklamasında ise bu kez AKP'yle birçok kez görüştüklerini açıkça dile getirdi. Erdoğan’ın herkesi “PKK ilişkisi üzerinden vurduğunu” belirten Kalkan, terör örgütünün yayın organı aracılığıyla yaptığı açıklamada, “Halbuki PKK ile en çok Tayyip’in ilişkisi oldu, AKP’nin oldu" dedi. İktidarın terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'la da görüştüğünü, Kandil’e de birçok kez "elçi" gönderdiğini dile getiren Kalkan, "Bunu Tayyip Erdoğan yönetimi gönderdi. Herkes biliyor. Oslo’daki görüşmelere de Tayyip Erdoğan yönetimi gönderdi. MİT Başkanı gitti, görüşmeler yaptı. Şimdi bazıları da gerçekten PKK ile ilişkili olmak suçmuş gibi bu baskı altında kalıyor. ‘Biz değiliz’ diyorlar. Kendileri yaptılar o kadar. Yavuz hırsız, ev sahibini borçlu çıkarır, haksız çıkarır misali" ifadelerini kullandı. |
PKK Terör Örgütü Elebaşı Duran Kalkan' dan Açıklama: En Çok AKP İle Görüştük !!!!!!!

-
-
rezerve
-
Biz güdümlü ofisli trollere benzemeyiz. Aktif terör üyesi ve yöneticisi kimsenin lafına bakmayız. Onu demiş bunu demiş bizi ilgilendirmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yakın zamanda cehapeye destek mesajı attı diye kaynak içinde kaynaksız haber paylaşıyolardı
belkide karıştırıyorum bilmiyorum okadar çok terörist kankaları varki
-
Hasan Cemal gelmiş yine TSK silah bırakmalı demeye başlamış. ha keza Cengiz Çandar da öyle, bunlar bu görüşmeleri hazırlayanlar. bunlar için tabela önemli değil, amaçları belli nerde olsa aynı amaca hizmet edecekler.
-
Aslında olay budur ancak bu ofisli aktroll'lerin yaptıkları algı buyken onlara onların anladığı dilden bir haber paylaşılmış. Bence böyle haberler "o ne demiş, bu ne demiş"çiler için gerekli. Utanması olmayanlara kibar davranmak enayilik.
akp rezil durumda. ama tüm medya adamlarda oldugu için, kimse bu rezillikleri konuşmuyor.
chp nin ilçe teşkilatı üyesi bir halt ettiğinde günlerce haber olurken, ayvalının," biz cemaati kemalistleri temizlemek için kullandık" açıklaması bile nerdeyse hiç bir kanalda haber olmadı!
bu pekaka açıklamasıda haber olmayacak!
Ulan osuruk gazcıları neredesiniz ortaya çıkın. Buna da cevap verin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bedava fasulyenin keyfini cikariyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PKK Terör Örgütü Elebaşı Duran Kalkan' dan Açıklama: En Çok AKP İle Görüştük...
Ama bizim istediklerimizi altılı masa verebiieceğini anladığımız için onlara varımız yoğumuz ile destek veriyoruz. Yoksa biteceğiz.
-
por favor çırpındıkça batıyorsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aga az önce siyaset tartışmasına girdim iş yerimdeki bi arkadaşla bu söylemi izletecektim, adamlar tüm heryerden videoyu kaldırtmışlar. Videoyu bulabilen varmı gözüne sokmam lazımda vatandaşın. Video hiçbiyerde yok, googleda aradım buraya düştüm, cumhuriyet sitesi bu haberdeki görüntüyü bile karartmış.
Edit buldum :
https://x.com/who98408150/status/1648086298375368704
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 10 Temmuz 2025; 8:54:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X