Şimdi Ara

Pkk Sorununa İbretlik Çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler hepimizin bildiği gibi güneydoğunun büyük kısmı pkkyı destekliyor. Ancak bu adamlar gündüz manav gece pkklı olduğu için suçüstü yapamıyoruz. Kendi topraklarımızda kendi vatandaşımız olarak kabul görüldüğü için şutlayamıyoruz haddini bildiremiyoruz. Demokrasi adı altında türkiyeyi bölmeye çalışıyolar ve elimiz kolumuz bağlı.

Şimdi çözüme geçiyorum. Bu adamlara istedikleri kürdistanı vericez sonra kürdistan bize tehlike arz ediyor diyerek savaş açıcaz hepsini mermi manyağı yapacaz o gündüz sivil gece pkklı manavda kaza kurşununa gidecek. Oraları iyice temizlememiz lazım.
    Ben medieval 2 total warda yapıyodum bu taktiği. Şehirde isyan çıkınca orduyla şehri terkediyodum tamamen. Isyancılar şehri ele geçirince komple kılıçtan geçiriyodum 100sene musmutlu yaşıyolardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onu bunu bilmemde keşke şu guney doğu yerine yunan adalari bizim olsaydi en cok zarar guneydogudan malesef..

• Kürdistan kurulursa İsrail tüm kürtleri orda Türkiye'ye sığınmalarına fırsat bırakmadan filistin gibi katledip büyük israili kuracak zaten sizin ekstra bişey yapmanıza gerek yok
  • sen onlara kürdüstan verince ertesi gün onlar avrupa birliğine girer.bm'ye alınır.onlara sıktıgın en ufak kurşunla ülkeni herkes uyarır.bm askerlerini yollar onlarla savaşmak zorunda yani tüm dünya ile savaşmak zorunda kalırsın aynştanyım benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: demokan01

sen onlara kürdüstan verince ertesi gün onlar avrupa birliğine girer.bm'ye alınır.onlara sıktıgın en ufak kurşunla ülkeni herkes uyarır.bm askerlerini yollar onlarla savaşmak zorunda yani tüm dünya ile savaşmak zorunda kalırsın aynştanyım benim

einstein o saftirik

• Sonra "türkler kürtleri katlediyor" olsun nato gelsin bi öpsün seni. Bunu bile göremiyosunuz sonra devlete taş atıyosunuz. Adamlar vur kac yapip saldirmamizi bekliyolar bi girsek delik desik ederiz ama gene ayni sonuc olur

• SAÇMA BENCE KÜRTLER CAHİLSÜRÜSÜ TOPLANIRLAR YİNE PİSLİKLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleron

SAÇMA BENCE KÜRTLER CAHİLSÜRÜSÜ TOPLANIRLAR YİNE PİSLİKLER

Olayin özeti bu,bu halk hırsız,gaspçı,tecavüzcü çıkarcı,kendi ailesini bile kesecek kadar cahil ve hayvanlasabiloyor.dolahisiyla bu pislik ırk ulke bile kursa kendi kendilerine yiyip bitirir gene bize sığınırlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.