Şimdi Ara

PKK'nın karargahı başlarına yıkıldı: 20 ölü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PKK'nın ateş açması sonrası sözde karargah binası top atışıyla vuruldu, enkaz altında kalan 20 terörist öldü.

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde 2 Aralık 2015'te başlatılan operasyonlarda 90. gün geride kaldı. Bordo Bereli askerler, Jandarma Özel Harekat Kuvvetleri, Özel Harekat polisleri ve geçici köy korucularının sürdürdüğü operasyonlarda 243 terörist öldürüldü, 245 el yapımı patlayıcı ise imha edildi.

20 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ, 5 TERÖRİST TESLİM OLDU

Akşam'ın haberine göre; Hasırlı, Fatihpaşa ve Savaş mahallelerinde teröristlerle çatışmalar devam ediyor. Önceki gece PKK'lıların sözde karargah olarak kullandığı binaya operasyon düzenlendi. Binanın top ateşiyle vurulması üzerine bina çöktü, 20 terörist çöken binada öldü. 5 terörist ise teslim oldu.

http://www.sabah.com.tr/gundem/2016/03/02/pkknin-karargahi-baslarina-yikildi-20-olu

• Iyi olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • insan inanmak istiyor ama kaynağa bakınca bi kurt düşmüyor değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001

insan inanmak istiyor ama kaynağa bakınca bi kurt düşmüyor değil

http://www.milliyet.com.tr/pkk-nin-karargahi-baslarina-gundem-2202769/?google_editors_picks=true

sözcüde yer almıyor su anlık . kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001

insan inanmak istiyor ama kaynağa bakınca bi kurt düşmüyor değil

http://www.milliyet.com.tr/pkk-nin-karargahi-baslarina-gundem-2202769/?google_editors_picks=true

sözcüde yer almıyor su anlık . kusura bakmayın

ha şöyle ya

şu sabah takvim gibi paçavraları kaynak olarak göstermeyi bırakın artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • atabey_sahabettin A kullanıcısına yanıt
    askeri operasyonlar kafatasçılıktı ne oldu o işler?
  • Ben oranın karargah olduğunu bilindiğini düşünüyorum. Nedense illa karşı taraf ateş açınca bir şeyler yapılıyor. Neden gidip daha önce tepelerine binmiyorsun? Ya senin insansız hava araçların var, helikopterlerin var, nasıl bulamıyorsunuz? İstihbaratında mı yok?

Ben anlamadım, illa sana ateş açacaklar, yada birkaç şehit vereceksin, sonra gidip operasyon yapacaksın. Bunların amacı terörü falan bitirmek değil, milletin gazını almaya çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR-Ilker

Ben oranın karargah olduğunu bilindiğini düşünüyorum. Nedense illa karşı taraf ateş açınca bir şeyler yapılıyor. Neden gidip daha önce tepelerine binmiyorsun? Ya senin insansız hava araçların var, helikopterlerin var, nasıl bulamıyorsunuz? İstihbaratında mı yok?

Ben anlamadım, illa sana ateş açacaklar, yada birkaç şehit vereceksin, sonra gidip operasyon yapacaksın. Bunların amacı terörü falan bitirmek değil, milletin gazını almaya çalışıyorlar.

En başından beri öyle vali ve kaymakamlar izin vermiyor.Nusaybin de olan olayda kaç defa izin istendiği halde izin çıkmamış içimden geçenleri yaşamıyorum sevgiler size buradan mülki amir ve onların yöneticisi hükümet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.