Şimdi Ara

PKK HAYIR DİYOR PROPAGANDASI ÇÖKTÜ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye referandum tartışmalarına kilitlenirken, AKP Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan'ın PKK lideri Abdullah Öcalan'ın Başkanlık Sistemi'ne "evet" dediğini anlattığı görüntüler arşivden çıktı.

"Müzakere süreci" görüşmelerinin kilit ismi dönemin Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP'lilerin "Öcalan'ın Başkanlık Sistemi"ne karşı olduğu yönündeki iddialarına karşılık verirken, 28 Temmuz 2015'te şu ifadeleri kullanmıştı: "Sürekli Öcalan adına yalan söylüyorlar, ‘Öcalan başkanlık sistemine karşı, Öcalan AK Parti’yle koalisyona karşı...’ Külliyen bunlar yalan. Öcalan’ın adını kullanarak sürekli toplumu kandırıyorlar. Öcalan ile görüştükleri dönemde koalisyon diye bir konu var mıydı ki Türkiye’de, Öcalan ‘onunla yapın şununla yapın’ desin. Bu yüzden büyük bir sorumsuzluk var. Öcalan bunları muhtemelen yakalasa sopayla kovalar diye düşünüyorum, ‘her şeyi mahvettiniz’ diye..”

http://www.cumhuriyet.com.tr/m/video/video/231407/_PKK_Hayir_diyor__propagandasi_coktu__Ocalan_baskanliga__Evet__diyormus.html

Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi Apo başkanlığa Evet diyormuş. "PKK'nın hayır dediğine ben evet diyemem" diyerek kendini kandırdığını sanan köylü kurnazı AKP'liler bu sizi ikna ettiyse #HAYIR'a çökün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComingWind -- 7 Şubat 2017; 18:16:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pkkda evet dese chpde dese bunlar yine evet der farketmez.padisahlik istiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pkk hayır diyorsa bize evet demek düşer.
  • hahaha. çok iyi dostum.

ama biliyor musun bunlar da çare bitmez, tükenmez.

dinler anlamazlar

anlar inanmazlar

insan bir kere kendini kandırmayı aklına koysun muhakkak kandırır.

bu akpliler böyle.
  • olaya bak, koskoca akpnin en önemli beyinlerinden biri çıkmış açıkça ne diyor?

öcalan başkanlık sistemine karşı değildir diyor.

anlamayacak akpli arkadaşlar için ben videoda olanı anlatayım.

sonra anlamadık demesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbinOnsekiz

pkk hayır diyorsa bize evet demek düşer.

işte yukarıdaki videoda akpnin en önemli stratejisti konuşuyor. ve öcalan başkanlığa karşı değil diyor. öcalan evet dediğine göre artık sen de hayır dersin birader.
  • "28 Temmuz 2015'te şu ifadeleri kullanmıştı: "

Arguman bu mu? :)

Koprunun altindan cook sular akti, yeni seyler bulmalisiniz.

Millet, evet oyunu, pkk,hdp vs. nin dusunceleri icin degil, secimin sonunda, koalisyonsuz, istikrarli bir hukumet kurulacagi icin veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumu

"28 Temmuz 2015'te şu ifadeleri kullanmıştı: "

Millet, evet oyunu, pkk,hdp vs. nin dusunceleri icin degil, secimin sonunda, koalisyonsuz, istikrarli bir hukumet kurulacagi icin veriyor.

o zaman neden bütün propaganda şu hayır diyor bu hayır diyor üzerinden yürüyor. koalisyonsuzluğun alternatifi de üstelik, sürekli tekrar edecek seçimler. ve çok daha istikrarsız bir yapı.
  • Hayır diyen fetö,pkk'ya karşı evet diyen bahçelinin yanındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbinOnsekiz

Hayır diyen fetö,pkk'ya karşı evet diyen bahçelinin yanındayım.

öcalan da sizinleymiş, hayırlısı olsun artık ne diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyustern

quote:

o zaman neden bütün propaganda şu hayır diyor bu hayır diyor üzerinden yürüyor. koalisyonsuzluğun alternatifi de üstelik, sürekli tekrar edecek seçimler. ve çok daha istikrarsız bir yapı.

Propagandanin temeli o cimbizlanmis cumle degil.

O konusmanin tamamini izledim, basbakan gerekcelerden bahsetti ve arada konusmanin akisiyla oyle bir cumle soyledi. Hatta ben o cumlenin uzeeinde bile durmadim.

Mesela bugun Bahceli yarim saat boyunca neden evet diyeceklerini anlatti ama basinda sadece "erdogani tercih edebiliriz" ifadesi yer aldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nyustern

quote:

Propagandanin temeli o cimbizlanmis cumle degil.

O konusmanin tamamini izledim, basbakan gerekcelerden bahsetti ve arada konusmanin akisiyla oyle bir cumle soyledi. Hatta ben o cumlenin uzeeinde bile durmadim.

Mesela bugun Bahceli yarim saat boyunca neden evet diyeceklerini anlatti ama basinda sadece "erdogani tercih edebiliriz" ifadesi yer aldi.

ben burada ve sosyal medyada maaşlı kadrolu trollerin yaptığı propagandadan bahsediyorum. boşbakanın boş sözlerinden değil. zaten dediği laf laf değil mantıklı insana. kendi önerisi için o hayır dediği için evet diyorum diyor. ulan öneri senin. sen önermeden zaten karşıdakinin bir fikri olamaz. o fikir oluştuktan sonra önerini destekleseler, hımm demek ki hata yapmışız deyip geri mi geçeceklerdi acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.