Şimdi Ara

Pizzalarda gereksiz aşiri pahalilik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Little cezarsdan siparis vereyim dedim 2li orta boy pizza var ustundeki zaten hindi sucuk gerisi kasar peyniri ve hamur fiyati 32 lira.Vazgectim gidip 22 liraya pastirmali kavurmali pide soyledim en azindan et yiyeyim diye Bu nedir arkadaş? Icinde et yok hamur peynir ve hindi sucuk oda azdir kesin, bu pizza fiyatlari ne baslarim populer kulturune.Bu fiyatlarda pizzaya para verenin aklina edeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 24 Temmuz 2018; 16:9:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben sürekli pizza yerim çok paramız olduğu için beni hiç rahatsız etmiyor mümkünse fiyatlar biraz daha artsın artık her şey zengin yemeği olsun istiyorum bu arada oyum ak partiye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Picmain

ben sürekli pizza yerim çok paramız olduğu için beni hiç rahatsız etmiyor mümkünse fiyatlar biraz daha artsın artık her şey zengin yemeği olsun istiyorum bu arada oyum ak partiye
    2 orta boy pizza 32 liraysa etli pidelerinde 30 lira olmasi lazim.Pizzalarin fiyati mantiksiz.

• Pizza Pizza'da 2 orta boy karışık pizza + 1 lt kola 26 tl. Çok iyi denemez ama fiyat/performans olarak iyi.

Reklam alınır.

• Fırında kendin yaptığında büyük boy pizza gibi oluyor ve iki öğün kadar tüketilebiliyor en az. Masrafı da kısmak için BİM, A101 gibi marketlerden temin edersen malzemelerini BOL MALZEMOS yaparsın kendine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C05AA6244

Fırında kendin yaptığında büyük boy pizza gibi oluyor ve iki öğün kadar tüketilebiliyor en az. Masrafı da kısmak için BİM, A101 gibi marketlerden temin edersen malzemelerini BOL MALZEMOS yaparsın kendine.
    Ben karisik pizzada sevmiyorum hani malzemede istemiyorum.Sucuk misir olsun ustunede baharat atayim yetiyor.Karisik pizzalarin tadi hosuma gitmiyor.Ona ragmen fiyatlari pahali.

• gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Evde yapabilirsin. Bir kere 15-20 TL malzemeye verince en azından iki defa büyük boy pizza çıkartırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • migrosta 8 li tortilla var 6 lira ,,
    bir kasede 1 çorba kaşığı salça z.yağı,su,tuz,karabiber,kırmızı biber,sarımsak tozuyla karıştır sos hazırla, bir kaseyle 6-7 pizza çıkar
    fırın tepsisine 1 tortilla koy,üstüne sostan 2 kaşık sür
    30-40 gram kaşar rendele
    üstüne 1 adet sivri biber,yarım domates dilimle,aralara hindi salam serpiştir
    200 derece fırında 8 dakika pişir,,fırını hazırlıklar başlarken ısıtmaya başla
    maliyet 5 lira bile değil,dışardaki pizzadan daha güzel

https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/38978504-30505-uno-premium-cok-tahilli-tortilla-8-adet-25-cm-480-gr

• bayat ekmek üzerine yumurta, domates, zeytin, sucuk, bol peynir koyarak fırında gayet güzel yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3081D0615 -- 24 Temmuz 2018; 17:40:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615

bayat ekmek üzerine yumurta, domates, zeytin, sucuk, bol peynir koyarak fırında gayet güzel yapabilirsin.
    En sevdiğim kahvaltıdır bu ama bir adı yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DanPat

En sevdiğim kahvaltıdır bu ama bir adı yok sanırım

Alıntıları Göster
    yalancı pizza
  • Az biraz aklınızı kullanırsanız, Dominos'ta gel al kampanya var. Büyük boy 16.90, kışın 14.90'dı tabi zam gelmeyen bir şey mi kaldı.

Pizza manyağı ve sürekli pizza krizleri olan biri olarak, bana göre gayet iyi fiyat. Zaten ben veganım doğru düzgün vegan pizza da yok, gerçi pizza tam vegan da değil de başka yapacak bir şey yok.
  • Dediğine kesinlikle katılıyorum zatem koydukları malzemeler çok kaliteli değil az koyuyolar ve gindi tavuk ağırlıklı malzemeler bir orta boy pizzanın olacağı fiyat 8 9 tl

Yurt dışındayken 2 adet XL pizza aldık arkadaşlarla en bol en kalitesinden sadece 20 dolar tuttu(dominos)

Şu pizzayıda lüks yiyecek diye lanse ediyorlar ya ne diyeyim...

• Disaridan pismis pizza almiyorum pahaliya geliyor, dondurulmus dr oetker ristorante aliyorum firina atiyorum 15dk da hazir hem ucuz hem lezzetli
  • Fırının varsa ve elin yatkınsa evde 10 liraya büyük boy pizza yapabilirsin daha bol malzemeli. Hamuru tutturman zor olabilir sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten pizza her zaman tercih edilebilecek birşey değil. anca maximum yada enpara gibi yerlerin kampanyalarıyla birleşince iyi oluyor, onun dışında gel alda eve söylemeye göre daha ucuz oluyor

• GDO'lu yiyecekler hep..

• Sık pizza tüketen birisi olarak maalesef hak veriyorum. Gereksiz bir pahalılık mevcut.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.