Şimdi Ara

PİZZABULLS BÜYÜK BOY PİZZA + 1 LİTRE Coca-Cola 15,90 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
6.332
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer menü yemeksepetinde görünüyorsa ama kod girecek alan yoksa sipariş notları bölümünde groupon kuponu ve güvenlik kodunu girerek sipariş verilebiliyor. Pizza Pizza'da da aynısı olmuştu. Hatta bi ara menüleri kaldırdılar kampanya içeriğinde büyük boy pizza ve 1 lt. kola vardı, ayrı ayrı sepete ekleyip öyle sipariş verdim. Yemeksepeti yardımcı oldu, iyi çalışıyorlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Sodexho kullananlar icin bir faydasi yok.

yemek sepetinde sodexo geçiyor, konuda yemek sepeti siparşi için de geçerli diyor,
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

quote:

Orijinalden alıntı: Okitya

yemeksepeti.com'da kodu gireceğimiz yer yok.

Evet yine yok, gecen de boyle oldu, biktirdilar artik, insan bir kampanya yaparken boyle seylere dikkat eder... Birseyi de duzgun yapsalar olmaz...

sürenin bitmesi bekleniyor sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Allah razı olsun kaptım 1 tane
    Kavurmalı pizza da olması mükemmel

Kaç kişi adam gibi doyar hocam?
  • lol kaç kişi mi ? bir erkek 1 büyük boy pizza ile doyar. 2-3 kişi hayali kurmayın. Ayrıca kampanya falanda yok ortada göz boyamadan başka bişey değil (2 tane alacaksanız).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 12 Kasım 2012; 17:56:27 >
  • aslında şehirfırsatı bugün 10liralık kodlar dağıtsa süper olur ama kod olmayınca biraz soğuk oluyor bu fırsat :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

P.Bulls, Papa Johns'dan sonra en güzel pizzacıdır. TR kuruluşu olması cabası. Ancak zaten yemek sepetinde 1+1 büyük boy 32 TL. Bu şekilde 2 tane alıncada 32 TL'ye geliyor. Sadece yanında toplamda 2 adet 1lt lik kola gelmiş oluyor. 2LT lik kola marketlerde 2.5TL diye düşünürsek bu kampanyadan karınız 2.5TL.

Hesaplamada yanlıslık var diyen ? Şu fırsat siteleri eskisi gibi değil. Pizza için söylemiyorum ama artık halkı kampanya var diye dolandırmak isteyenler bu sitelere başvuruyor.

En güzel pizzacı demek biraz ağır olmadı mı ? Şahsen İstanbulda ve Ankarada yaşadığımdan Bulls'ta da Papa'da da pek bir özellik göremedim. Hele hele Papa'nın orta boy pizzası küçük boy pizzaya eşit ama malzeme konusunda diğer pizzacılara oranla biraz daha iyi. Eğer düzgün bir pizza yemek istiyorsanız bunlardansa, Raffaele Pizza kesinlikle tavsiye edeceğim ilk pizzacıdır. Ne yazık ki sadece Bahçeşehir ve Ataşehir de var ama balık ürünlü pizzaları için gidilmeye değer.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: adil07

kavurmalı pizza biraz ağır kacıiyor

DiaSA yüzünden kavurma bağımlısı oldum
    Demin kavurmaslı pilav yedim, harikaydı

hocam dikkat et...kavurmayı biraz fazla yemiyor musun, sen iyice kavurma manyağı oldun...

• quote:

Orijinalden alıntı: xontaq

quote:

P.Bulls, Papa Johns'dan sonra en güzel pizzacıdır. TR kuruluşu olması cabası. Ancak zaten yemek sepetinde 1+1 büyük boy 32 TL. Bu şekilde 2 tane alıncada 32 TL'ye geliyor. Sadece yanında toplamda 2 adet 1lt lik kola gelmiş oluyor. 2LT lik kola marketlerde 2.5TL diye düşünürsek bu kampanyadan karınız 2.5TL.

Hesaplamada yanlıslık var diyen ? Şu fırsat siteleri eskisi gibi değil. Pizza için söylemiyorum ama artık halkı kampanya var diye dolandırmak isteyenler bu sitelere başvuruyor.

En güzel pizzacı demek biraz ağır olmadı mı ? Şahsen İstanbulda ve Ankarada yaşadığımdan Bulls'ta da Papa'da da pek bir özellik göremedim. Hele hele Papa'nın orta boy pizzası küçük boy pizzaya eşit ama malzeme konusunda diğer pizzacılara oranla biraz daha iyi. Eğer düzgün bir pizza yemek istiyorsanız bunlardansa, Raffaele Pizza kesinlikle tavsiye edeceğim ilk pizzacıdır. Ne yazık ki sadece Bahçeşehir ve Ataşehir de var ama balık ürünlü pizzaları için gidilmeye değer.

Batı Ataşehirde yaşıyorum dediğiniz pizzacıyı görmedim ne yolda nede yemeksepetinde.

Pizza zinciri olarak evet en kalitesli papa johns. Bunu gerek fiyatı ile gerek malzemeleri ile kanıtlıyor. Tekrar söylüyorum "pizza zincirleri" dahilinde.

Sıralama gerekirse

1- Papa Johns (Super papa ve Tavuklu Barbekülü)
    2- Pizza Bulls (Sacramento iyidir)
    3- Little Ceasers (Parti parti iyidir)
    4- Dominos

şeklinde gider. Mesala Ataşehirde sarpino pizza var. Gurme pizzaları olağan üstü. Listeye 2. sıradan girer ama şubesi sadece ataşehirde var. Bu yüzden pizza zincirine dahil etmiyorum.

• Secimiş menude 1 aay önceye kadar 15,9 veriyorlardı zaten , ben bi avantaj göremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zykons

Secimiş menude 1 aay önceye kadar 15,9 veriyorlardı zaten , ben bi avantaj göremiyorum.

söylüyorumda anlatamıyorum :) 1+1 pizza zaten her zaman var y.sepetinde. fiyatı 32 TL. bu şekilde alırsanız 15.9 x 2 deseniz 32 tl eder düz hesap. Ancak hediye olarak 1+1 şeklinde kola veriliyor. 2 lt kola markette 2,5 TL. adam size sadece kolayı veriyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 12 Kasım 2012; 18:29:01 >
  • zaten bizim burda pizza bulls kampanya yapmıştı.. alibeyköy - yeşilpınar pizzabulls

büyük boy karışık pizza 13.90
    orta boy karışık pizza 10.90
    küçük boy pizza 7.90

hatta elemana sordum her yerde bu fiyatlara demişti...

not: sadece karışık pizzada, fırsatsız ve sadece gel al servislerde geçerli
  • ortaköy civarında olan varsa black jack'ten pizza yesin. sonra en iyisi şu vs desin :)

little ceasars pizza bulls, dominos, vs den daha iyi bana göre. gerçi bu işler damak zevkine göre değişir :)
  • Tadım pizza yı tek geçiyorum Ankarada...İstanbuldada sube actilar diye biliyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

ortaköy civarında olan varsa black jack'ten pizza yesin. sonra en iyisi şu vs desin :)

little ceasars pizza bulls, dominos, vs den daha iyi bana göre. gerçi bu işler damak zevkine göre değişir :)

Türkçen bi değişik =) Pizza zinciri diyoruz. Yoksa en iyi pizzayı arıyorsan gidersin Suadiye Mirrors'da, Caddebostan Cafe Cadde'de yersin 40milyona italyan pizzası.

Ayrıca bölgesinde papa johns olanlar pazartesi günleri 1+1 bedava. normalde +6 tl alıyor ikinci bedava için ve 42 TL ye geliyordu. bugun 36tl dipnot.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 12 Kasım 2012; 18:38:20 >
  • Geçen sene 12.9 dı galiba bu kampanya fiyat olarak tam bilmiyorum ama güzel pizza yapıyorlar.
  • Yakın bir zamana kadar büyük karışık pizza + kola bu fiyata idi; ama kaldırdılar onu. Büyük boy ile çok rahat iki kişi doyuyor. (Üstelik öğrenci evinde). Tek pizza almak isteyenler için avantjlı. Bir de indirim kodu falan bulunursa süper olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

ortaköy civarında olan varsa black jack'ten pizza yesin. sonra en iyisi şu vs desin :)

Türkçen bi değişik =) Pizza zinciri diyoruz. Yoksa en iyi pizzayı arıyorsan gidersin Suadiye Mirrors'da, Caddebostan Cafe Cadde'de yersin 40milyona italyan pizzası.

Ayrıca bölgesinde papa johns olanlar pazartesi günleri 1+1 bedava. normalde +6 tl alıyor ikinci bedava için ve 42 TL ye geliyordu. bugun 36tl dipnot.

okunaklı yazıyodum oysaki

benim dediğim de zincir ama şimdilik bir şubesi var

http://www.blackjackpizza.com.tr/

• Solo zincir
  • quote:

Solo zincir

yahu neyn peşindesin anlamaım ki ben. büyük zincir dediklerinin bi şubesi ötekini tutmuyor, sadece büyük şehirlerde var, biz de beşiktaş ortaköy yakınında olan varsa denesin dedik. yemek sepetinde de var. sana yaramıyoa almassın olur biter.

ama gönlün olacaksa tamam en büyük sensin. black jackte merdiven altında kır pidesi yapan solo bi pizza zinciri.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.