Şimdi Ara

pizza sipariş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar net üzerinden pizza siparişi yapacam ama konu hakkında pek bilgim yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

• yokmu bu konuda yardım edecek biri benim istediğim sadece neyi nasıl yapmam gerektiği kaba taslak bişey gerisini araştırıp yapmaya çalışacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raikkonen88 -- 26 Mart 2008; 16:14:50 >
  • Daha spesifik sorular sorsan daha iyi cevaplar alirsin...
  • Evt detay yok firma nedir ne tür bir ortam var sistem kredi kartından ara mı çekcek yoksa kapıdan mı parayı alıcak.Üyelik sistemi olucak mı.Hepsi bir uğraş.Bunların yapmı için bir para harcanılacak mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: raikkonen88

Slm arkadaşlar net üzerinden pizza siparişi yapacam ama konu hakkında pek bilgim yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

bööle bi soru soruyosan yapamazsın o işi.. uuraşma boşa ;)
  • quote:

yokmu bu konuda yardım edecek biri benim istediğim sadece neyi nasıl yapmam gerektiği kaba taslak bişey gerisini araştırıp yapmaya çalışacam

Öncelikle Bir Program dili ve ardında da veri tabanı oluşturman lazım.Popüler Veri tabanı dilleri olarak PHP ve Asp.net var.Kolay iş değil hele işin içinde ticari bir durum varsa öle amatör olarak hemen öğrenip yapabileceğin bir eşy değil eğer ciddi bir çalışma yapmak istiyorsan 1 yılını verip bu dediğim şeyleri öğrenmen lazım.Ondan sornada işin ticari prosüdürlerini yerine getirmen lazım yani kişi diyelim ki kredi kartı bilgisini verdi ve siprişini yaptı o anda kredi kartı bilgilerini kendi var olan bankasının veri kaynağı ile doğrulayıp gereken parayı senin hesaba geçmesini sağlaman lazım.

Sistem de bırakıcağın küçücük bir açık sana çok büyük miktarda maddi zarar olarak geri dönebilir.
    Eğer profesyonl bir pizzacı değilsen günde 50 adetten fazla sipariş almıyorsan en güzel yol telefon ile sipariş diye düşünüyorum.(ne kadar sahte siparişlerde biraz baş ağrıtsada).Yoksa yapıcağın emek,zaman ve paraya değmez

• quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

quote:

yokmu bu konuda yardım edecek biri benim istediğim sadece neyi nasıl yapmam gerektiği kaba taslak bişey gerisini araştırıp yapmaya çalışacam

Öncelikle Bir Program dili ve ardında da veri tabanı oluşturman lazım.Popüler Veri tabanı dilleri olarak PHP ve Asp.net var.Kolay iş değil hele işin içinde ticari bir durum varsa öle amatör olarak hemen öğrenip yapabileceğin bir eşy değil eğer ciddi bir çalışma yapmak istiyorsan 1 yılını verip bu dediğim şeyleri öğrenmen lazım.Ondan sornada işin ticari prosüdürlerini yerine getirmen lazım yani kişi diyelim ki kredi kartı bilgisini verdi ve siprişini yaptı o anda kredi kartı bilgilerini kendi var olan bankasının veri kaynağı ile doğrulayıp gereken parayı senin hesaba geçmesini sağlaman lazım.

Sistem de bırakıcağın küçücük bir açık sana çok büyük miktarda maddi zarar olarak geri dönebilir.
    Eğer profesyonl bir pizzacı değilsen günde 50 adetten fazla sipariş almıyorsan en güzel yol telefon ile sipariş diye düşünüyorum.(ne kadar sahte siparişlerde biraz baş ağrıtsada).Yoksa yapıcağın emek,zaman ve paraya değmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bim pizza vs a101 pizza
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.