Şimdi Ara

PİZZA HUT - KFC VODAFONE KAMPANYALARI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  PİZZA HUT - KFC  VODAFONE KAMPANYALARI!!!

Bu kampanya 31 Ocak 2012 tarihine kadar tüm Pizza Hut restoranlarında geçerli olacaktır.

Kampanya dahilinde Vodafone aboneleri Pizza Hut restoranlarında, eve servislerde ve gel al serviste Orta Boy Pizza (klasik pizzalarda geçerli), Elma Dilim Patates, 2 Sufle 2 bardak kola (restoranda) veya 1 lt Cola (evlere serviste) 36,50TL yerine 19,90TL. Sipariş sırasında kampanya kodunun personele bildirilmesi gerekmektedir.

Bu promosyon başka bir promosyonla birleştirilemez dağıtım alanlarımız sınırlıdır. .

Vodafone aboneleri, Pizza Hut yazıp, 6666’ya göndererek, kampanyadan yararlanabileceği şifreyi alır. 6666 kısa numarasına gönderilen tüm SMS’ler tüm vergiler dahil 0,40 TL ile ücretlendirilir

PİZZA HUT - KFC  VODAFONE KAMPANYALARI!!!

Bu kampanya 31 Ocak 2012 tarihine kadar kampanyaya katılan KFC Türkiye restoranlarında geçerli olacaktır.

Kampanya dahilinde Vodafone aboneleri, KFC restoranlarında, evlere servislerde ve gel al servislerde 1 Zinger Burger Menü ya da Fillet Burger Menü alınca aynı menünün ikincisini bedavaya alacaklardır.

Bu kampanya uygulanan diğer indirim ve promosyon kampanyaları ile birleştirilemez. Vodafone aboneleri, KFC yazıp, 6666’ya göndererek, kampanyadan yararlanabilecekleri tek kullanımlık şifreyi alırlar. 6666 kısa numarasına gönderilen tüm SMS’ler tüm vergiler dahil 0,40 TL ile ücretlendirilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 24 Aralık 2011; 12:10:29 >

• Oooo iyi imiş :) Bu sefer tüm vodafonelulara
  • İyi de pizza hut pizzaları güzel degil
  • Kfc den menu soyleyim dedim sifrede aldim

Su an sistemde sorun ver dediler

Ohooo dedim dakika bir gol 1...

Sifre neyseki 1 subaa kadar gecerli imis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzelmis, tsk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Kfc den menu soyleyim dedim sifrede aldim

Bugun KFC de aynisi banada oldu, kasada ben sifreyi soyledim sistem calismadigi icin kagida not alip kullandirdilar,

e epeyde iyi oldu =D =D ,

• quote:

Orijinalden alıntı: target4u

quote:

Kfc den menu soyleyim dedim sifrede aldim

Bugun KFC de aynisi banada oldu, kasada ben sifreyi soyledim sistem calismadigi icin kagida not alip kullandirdilar,

e epeyde iyi oldu =D =D ,

pizza huttan bıktım ama kfc de deniyeyim ilk kez vf ise yarasin bu konuda :) birşey soracağım misal sms attım gelen sifrenin kullanım süresi günlük mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dominos Bedava Sufle Koşun
    13 yıl önce açıldı
    Burger King & McDonalds
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KFC şifresinde 1 şubata kadar kullanabilşrsinşiz diyor

günlük değil yani
  • quote:

KFC şifresinde 1 şubata kadar kullanabilşrsinşiz diyor

günlük değil yani

sağol s.volkan, iyimis ozaman.peki her işlemde yeni şifre mi almak gerek yoksa sifremiz o 1 şubata kadar onu mu kullanicaz.
  • Her seferinde 40 kurusluk yeni sifre :D

• quote:

Her seferinde 40 kurusluk yeni sifre :D

:) tamamdir sagolasin.
  • KFC değil de bizim burda YFC var onda da oluyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

KFC değil de bizim burda YFC var onda da oluyor mu

osmaniye mi

geçen osmaniye yfc de bi tavuk yedik, berbattı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

KFC değil de bizim burda YFC var onda da oluyor mu

osmaniye mi

geçen osmaniye yfc de bi tavuk yedik, berbattı

İyi o zaman en azindan bilgim oldu. Sen nerelisin ki

• kfc kampanyaki menüler nasıl ben gitmedim bilmiyorum. fiyatlar nasıl birde
  • pizza hutta zaten sınırsız pizza+sınırsız çorba+sınırsız makarna 8 tl..bu verdikleri de kampanya mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 52radikal

pizza hutta zaten sınırsız pizza+sınırsız çorba+sınırsız makarna 8 tl..bu verdikleri de kampanya mı?

Bahsettiğin kampanya ile bunun alakası yok ama. İçinde farklı şeyler var.Pizza hut a gidince sadece sınırsız pizza seçeneği yok bu tip farklı alternatifler var içinde tatlısı olan içeceği yada patatesi olan.Bu o seçeneklerden birini tercih edenler için yapılmış bir kampanya.

Misal hatunlayım çokta aç değiliz hatta tatlı falanda yemek istiyoruz bu paket gayet iyi gider mühim olan tatlı ve kolanın 2 şer tane olması.Ama çok açsanız ve tek ihtiyacınız pizza yemekse sınırsız yersiniz tamamen tercihe bağlı.

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

kfc kampanyaki menüler nasıl ben gitmedim bilmiyorum. fiyatlar nasıl birde

Bende merak ediyordum biraz araştırdım şöyle açıklayanlar olmuş burgerdaki king chicken menüyü düşün zinger olan onun acılısıymış fillet menü olanda acısız normal olanıymış tercihe bağlı olarak hangisini seviyorsan artık :) Fiyatları 12 küsür sanırım tabi bu kampanyada 2 tanesi 12 küsüre gelmiş olacak.Burgerda 2 king chicken menü 10 küsür, 3 tanesi de 14 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam.kfc yi deniyecem ama 1 kere acılısını :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 29 Aralık 2011; 22:02:26 >

• KFC xtreme menü kodu olan varsa hayır duası yada mydays kodu karşılığı alınır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.