Şimdi Ara

Pizza Bulls Sacramento pizza + 1 lt kola 11,90 Şehir firsatı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
5.098
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir önceki kampanyadaki kupon tarihleri bitti ise yemek sepeti kaldırmış ve alamıyoruz. Erdal bakkalın yeri gibiydi cana yakın yemek sepeti yap bi kıyak

Yeni kuponlar sadece

quote:

Öne Çıkanlar

Pizzabulls'un tüm şubelerinde büyük boy Pizza Sacramento (karışık pizza) ve 1 litre Coca-Cola sunar.
    Kocaman pizzanızın yanında 1 lt. Coca-Cola ile tadına doyulmaz lezzet
    Paket servis imkânı
    Pepperoni, sosis, mantar, jambon, yeşil biber ve siyah zeytinin muhteşem mozarella peyniriyle birleşimi Pizza Sacramento

Koşullar

Fırsatınızı Groupon kodunuzun size ulaştığı tarihin 1 gün sonrasından itibaren, 17 Nisan 2012 tarihine kadar kullanabilirsiniz.
    Dilediğiniz kadar Groupon satın alabilirsiniz.
    Tüm şubeler 11:00 - 03:00 saatleri arasında açıktır. Servis bölgelerinin listesine metnimizden ulaşabilirsiniz.
    444 32 44 numaralı telefonu arayarak sipariş verebilirsiniz.
    Groupon'unuz hakkındaki genel koşullara buradan ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevenALP -- 15 Şubat 2012; 16:45:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SevenALP

Bir önceki kampanyadaki kupon tarihleri bitti ise yemek sepeti kaldırmış ve alamıyoruz. Erdal bakkalın yeri gibiydi cana yakın yemek sepeti yap bi kıyak

Yeni kuponlar sadece

quote:

Öne Çıkanlar

Pizzabulls'un tüm şubelerinde büyük boy Pizza Sacramento (karışık pizza) ve 1 litre Coca-Cola sunar.
    Kocaman pizzanızın yanında 1 lt. Coca-Cola ile tadına doyulmaz lezzet
    Paket servis imkânı
    Pepperoni, sosis, mantar, jambon, yeşil biber ve siyah zeytinin muhteşem mozarella peyniriyle birleşimi Pizza Sacramento

Koşullar

Fırsatınızı Groupon kodunuzun size ulaştığı tarihin 1 gün sonrasından itibaren, 17 Nisan 2012 tarihine kadar kullanabilirsiniz.
    Dilediğiniz kadar Groupon satın alabilirsiniz.
    Tüm şubeler 11:00 - 03:00 saatleri arasında açıktır. Servis bölgelerinin listesine metnimizden ulaşabilirsiniz.
    444 32 44 numaralı telefonu arayarak sipariş verebilirsiniz.
    Groupon'unuz hakkındaki genel koşullara buradan ulaşabilirsiniz.

Geçen seferki kampanyada da Yemek Sepetinin adı geçmiyordu ama kullanılıyordu.
    Şimdi kontrol ettim , yemek sepetinde yeni kampanyanın linki aktif şuan.
    Afiyet olsun

• nasıl buranın pizzası deneyen var mı?
  • İtalya'da yediğim odun ateşinde pişen pizzaya en yakın tadı olan pizza diyebilirim..Benim damak tadıma çok uygun. Tavsiye edilir.
  • pizza bulls u ben de çok beğendim, fırsat sitesinden almış olmama rağmen gayet güzeldi. yemeksepetinden sipariş vermiştim, bir de yerinde yemiş olsam daha da güzeldir herhalde..

yeri burası değil biliyorum ama yarın son günü belki almak isteyen olur

Pizza Towers’ın Ümraniye, Küçkyalı, Bakırköy ve Kağıthane şubelerinde, paket servislerde ve gel al servislerde geçerli;

8 çeşit büyük boy pizzadan istediğin biri ve 1 lt. Kola 28 yerine 10 TL. 2 adet 14 TL.

son kullanım tarihi: 16 şubat. ayrıntılar için bknz

• şehirfırsatı kuponu olan varsa pm atablr mi bu arada konu için tşkkrler
  • öğrenci halimle gece gece masraf açtınız başıma

5 tane kaptım bilgi için sağolun
  • 2012'nin en büyük fırsatı buydu heralde özellikle öğrenciler için.
  • 8 tane aldım hatırlatma için sağolun..

Şimdi tek ümidim 10 gün sonra tekrar kampanyayı açmaları böylelikle davetten gelen paralarla da pizza alabilim
  • Little Caesars'ın genç turkcell 9.90'lık kampanyası daha makul bence..
  • Pizza Towers büyük boy tekli pizza 6-7 aydır 12.90 zaten.

Bağımlısıyım oradan biliyorum. Çok lezzetli.
  • Arkadaş Davet Etmeden Hediye Çeki Geliyor mu ?
  • ben de dayanamadım aldım az önce bir tane. Daha önce bu firmadan hiç yemedim ama yorumlar güzel.
    teşekkürler
  • Kola yerine başka içecek olmuyormu? Bilen varsa cevaplasın lütfen.
  • Arkadaşlarımı davet edeceğim hediye çeki geliyor mu?
  • ARkadaşlar link değişmiş alttaki linten takip edebilirsiniz.
    http://www.sehirfirsati.com/deals/anadoluyakasi/pizzabulls/3411681
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

Little Caesars'ın genç turkcell 9.90'lık kampanyası daha makul bence..

Ben Little Caesars'ın pizzasınıda aldım bunuda ikisinin arasında en başta boyut olarak fark var Little Caesars'ın orta boy gibi kalıyor bunun yanında inanın Pizza Bulls ıcın kacırılmaz fırsat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekara7Tepe

quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

Little Caesars'ın genç turkcell 9.90'lık kampanyası daha makul bence..

Ben Little Caesars'ın pizzasınıda aldım bunuda ikisinin arasında en başta boyut olarak fark var Little Caesars'ın orta boy gibi kalıyor bunun yanında inanın Pizza Bulls ıcın kacırılmaz fırsat

Ben de her ikisinden bolca tüketmiş biri olarak şunu söyleyebilirim, 2 pizza da 2 kişiye (eşim ve bana) rahatça yetiyor..
    Fakat Little Caesars'ın pizzası kalite ve lezzet olarak Bulls'unkinden 1 gömlek üstte...
  • Pizza Bulls nasılmış bakalım görelim aldım bir tane
  • önceki fırsattan 5 tane almıştım ama pizzayı ben çok beğenmedim :S
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.