Şimdi Ara

Piyasadaki en iyi Ekran kartı (1 gb ? :D)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben yeni bilgisayar alıcam şu an türkiyedeki en iyi ekran kartı hangisi fiyat önemli değil

(ve de yakında daha da iyisi çıkacaksa söyleyin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyrt -- 11 Temmuz 2007; 13:18:17 >

• en iyi kartlar 8800gtxt'ler. tabi fiyatları da ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa61 -- 11 Temmuz 2007; 13:16:10 >
  • 8800 ULTRAAA
  • Nvidia 8800 ULTRA piyasadaki en iyi ekran kartıdır.Başka bir alternatif şu an için yoktur.
  • en iyi kart 8800 ultra ama 1000$ fiyat önemli değil diyorsan al süper kart yakında 8900 serisi çıkcak gibi söylentilerde duydum ama tam olarak emin değilim
  • Merhaba,

8800 Ultra şu an için gereksiz bir masraf olur. Yüksek saat hızlarında çalışan bir 8800 GTX (XFX'in XXX versiyonu, ya da Sparkle'ın Calibre versiyonu gibi...) şu an satın alınabilecek en iyi ekran kartıdır.

Teşekkürler,

Hicks
  • quote:

Orjinalden alıntı: heyrt

beyler ben yeni bilgisayar alıcam şu an türkiyedeki en iyi ekran kartı hangisi fiyat önemli değil

(ve de yakında daha da iyisi çıkacaksa söyleyin)

Fiyat performans oranı olarak 8800gts 320mb lıklar ve şu an için oldukça yeterli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekran kartı hangisi daha iyi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kroyum ama para bende durumları
  • ben en az 1 gb lık istiyorum eminmisiniz şu an en iyisi nvidia 8800 mü fiyat bakımından 2000$ lık sınırım var
    bilgisayar sözü almıştım o yüzden olabildiğince iyi sini arıyom
  • 8800 Ultra........... Baska yok
  • quote:

ben en az 1 gb lık istiyorum eminmisiniz şu an en iyisi nvidia 8800 mü fiyat bakımından 2000$ lık sınırım var

2000$ bana pek yeterli gelmedi ....

Hele birde Ultrayi almayi dusunuyoran
    ......
  • beyler çoğunluk 8800 ultra üzerine bazı arkadaşlar 8800 gtx diyorlar hangisi tam olarak daha iyi

bir de 1 gb olarak ekran kartı sınıflandırması varmı?
  • bide inşallah bazıları yorum olarak vermiolardır hangisinin performansı iyi olacaksa onu söyleyin manyakbir bilgisayar yapcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrMhMt

quote:

ben en az 1 gb lık istiyorum eminmisiniz şu an en iyisi nvidia 8800 mü fiyat bakımından 2000$ lık sınırım var

2000$ bana pek yeterli gelmedi ....

Hele birde Ultrayi almayi dusunuyoran
    ......

o sadece ekran kartı için koyduğum sınır

• sana piyasadaki en iyi ekran kartını kısaca söliyeyim GeForce VE ATİ en son hangi ekran kartını piyasa sürmüşse işte o en iyi ekran kartıdır sana kısaca özetledim :P:P:PBİRAZ SOĞUK ESPİRİK YAPAM DEDİMJ KISMAYIN SAKIJ BU arada benim yeni ekran kartım 128MBGeForce7300 GT sizce bu ekran kartıda iyi sayılırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrynl91 -- 11 Temmuz 2007; 14:16:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TrMhMt

8800 Ultra........... Baska yok

• quote:

Orjinalden alıntı: pasa61

en iyi kartlar 8800gtxt'ler. tabi fiyatları da ona göre

Arkadas ultra yı duymadın hehalde gtx ne ki suan için en babası 8800ULTRA gorunuor gigabyte ın var sadece herhalde ole biliyorum oda 1000$ daan fazlaydı
  • Her zaman daha iyisi çıkıcak ama madem 2000 $ söz konusu alırsın iki tane 8800 ultra yaparsın sli ını bakarsın keyfine ama o paraya araba alınır bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: Locker

8800 ULTRAAA

katılıyorum

ama fiyatı çok pahalı yinede değer bence

edit :hart hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uL$ -- 11 Temmuz 2007; 14:40:38 >
  • 1 gb olması kartın hiçbirşey ifade etmiyor...Mesela x550 lere 10gb da taksan hala kötü bir kart...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.