Şimdi Ara

Piyasadaki Basketbol Dergileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
9.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir konu olması iyi olur diye düşünüyorum..Çünkü her ay dergi alıyoruzdur çoğumuz.Malum dergiler 3-4 tane hali ile hepsini almak pahalı geliyor çoğu zaman..
    O yüzden her ay çıkan dergiler , onların o ayki içeriği hakkında burada tartışalım almaya değer mi , falan diye.Böylece boşuna almamış oluruz bir bakıma da..

Ben başlayayım :: NBA dergisi gerçekten bu ay güzel olmuş.Hemen aldım .Çıktığından beri her ay almam ama 3-4 sayısını aldım şu ana dek..
    Slam dergisini de çıktığından beri her ay aldım ve bütün sayıları var..Ama bu ayki sayısını almayı düşünmüyorum , reklamında gördüğüm kadarı ile ilgimi çekmedi.Sadece Popovic röportajı var.Üstelik kapakta da kaçıncı kez yaptılarsa artık yine James var
    Bu ayki Slam nasıl olmuş alan var mı ?

• pivot vardı önceden hep alırdım.efsane gittikten sonra soğudum ama slam alırım genellikle.6.adam almaya değmez en kalitesiz dergi bence.nba türkiye de ara sıra iyi incelemeler yapıyor.geçen ağustos sayısında greg oden ve ray allen yazıları şahaneydi.
  • 8 -10 Sene önce FANATİK BASKET vardı,İsmet badem,murat murathanoğlu vb.. baya kaliteli bir gazate idi,haftalık çıkardı,ayrıca ASİST adı altında CİNE 5'te yayımlanan yine bu ikilinin hazırlayıp sunduğu kaliteli bir basketbol proğramı vardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

pivot vardı önceden hep alırdım.efsane gittikten sonra soğudum ama slam alırım genellikle.6.adam almaya değmez en kalitesiz dergi bence.nba türkiye de ara sıra iyi incelemeler yapıyor.geçen ağustos sayısında greg oden ve ray allen yazıları şahaneydi.

pivot var hala ya ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan12345

quote:

Orjinalden alıntı: quaking

pivot vardı önceden hep alırdım.efsane gittikten sonra soğudum ama slam alırım genellikle.6.adam almaya değmez en kalitesiz dergi bence.nba türkiye de ara sıra iyi incelemeler yapıyor.geçen ağustos sayısında greg oden ve ray allen yazıları şahaneydi.

pivot var hala ya ?

102. sayıda yayını durdurdular.sitelerinde taziye şeklinde bir duyuru var.
    http://www.pivotbasket.com/
    yazık oldu gerçekten.çoğu insan bu dergiyle basketbola yakınlaşmıştı.

• Evet Pivot a yazık oldu Ben 2-3 yıl öncsine dek bütün sayılarını alırdım.. Aynı Overtime ın ilk yıllarında olduğu gibi..Ama şimdi o sayıların çoğunu attım.Çok beğendiğim sayılar kaldı elimde.10 tane yi geçmez...
    6.Adam'ı da ben fazla sevmedim...
    NBA Türkiye nin de yazılarını falan pek tutmasam da resimleri çok güzel
    Slam ; en iyisi şu ana dek hepsini aldım..
  • şuan yıkıldıgım an ... slam dergisi cıktıkdan sonra zaten rekabet edemediler .. ben en son 3 4 ay once filan almstım heralde. ama onceden hic kacırmazdm.. cidden cok uzuldum umarım tekrar dönerler . pivot bizlere pek çok şey öğretmiş bir dergiydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtubetaki en iyi fizik kanalı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BEn bu işlere pivot dergisini okuyarak girmiştim...Onla baskebolu sevmiştim tabi bu 4 yıl öncesine falan denk geliyor.35 dan fazla sayısı vardır bende.Yazarlarıylada mailleşmiştim epey fakat bazı kişisel sebeplerle dergiden soğudum çünkü onlara ulaştıgımda bi kaç ters cevap almıştım ama kaliştesi muhteşemdi sadece bazı huylarını sevmedim.O zamanlar sitenin reklamı için 6. Adam dergisiyle görüştüm.O zman saolsun dergi Editor ile epey konuştuk ve bize cok yardımcı oldular.Tabi o zman Slamde piyasaya cıkmıstı ve o bana EMre Bu piasad NBA dergiciliği yapmak çok güc demişti SLAm i işaret ederek.BEnde 6. Adam dergisinde 1 ay yazı yazdım...Sezon en iyi 5leri diye...Site adıyla geçmişti fakat yazı...1 yılda 6.adam aldım fakat sorna oda bozdu...Şimdi ise hiçbir dergiye gerek duymuyorum eskiden güzeldi çünkü internet yoktu pek ve herşeye ulaşamıyordun.Artık yazılarıda internetten okuyabiliyoruz ve Basketbol siteleri(yabancı) çok kaliteliler...

• quote:

Orjinalden alıntı: faho

8 -10 Sene önce FANATİK BASKET vardı,İsmet badem,murat murathanoğlu vb.. baya kaliteli bir gazate idi,haftalık çıkardı,ayrıca ASİST adı altında CİNE 5'te yayımlanan yine bu ikilinin hazırlayıp sunduğu kaliteli bir basketbol proğramı vardı.

O kadar süre oldu mu ya ben de fanatik basket delisiydim...Asisit programinida hiç kaçirmazdim...Ne günlerdi be...
  • Bu ayki Slam nasıl kimse bahsetmemiş alan yok galiba
  • uzun yıllardır basketbol dergilerini ve yayınlarını takip etmeye çalışırım ama hiç süekliliğim olmamıştı ta ki slam ve nba türkiye çıkana kadar,slam a aboneyim zaten nba türkiyeyede olmayı düşünüyorum,iki dergininde her sayısı var elimde açıkcası pivot,6. adam iyi yayınlardı ama uluslararası yayın organlarının ülkemiz temsilcisi olan bu dergilerle piyasada başa çıkmaları zordu gerçekten

@eyoruk bu ayki slam idare ederdi diyelim,ama benimde artık kusmaya başlayacağım ölçüde bi lebron kapağı ve yazısı var,gına gelmeye başladı desem yeridir.Ama dergide çok güzel bi son dream team yazısı,beko basketbol ligi,euroligin bu yılki takımlarını tanıtan bir yazı,sürprizden çıkma gibi bir popoviç yazısı var ilgimi çeken,bunlar haricinde oscar schmidt,grant hill,kevin martin röportajlari ve d-league ile basketbol şöhretler müzesi ve nba gözüyle eurobasket-07 hakkında 3 yazıda mevcut,tabi birde lebron yazısı 50 defa okuduğumuz türden

• pivotun bitmesine çok üzüldüm.. bence aralarındaki en güzel olan o dergiydi

edit: ayrıca bu ayki slam i hiç beğenmdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 10 Ekim 2007; 18:53:58 >
  • Sağol labmen..Yazdığım gibi sırf James in o kapağı yüzünden bile almayı düşünmüyorum.. Yani zaten tiksiniyorum kendisinden bir de kapak yapmışlar..
    Ama Popovic yazısı ,dream team dosyası ..Bu ikisini çok merak ediyorum..Sırf bunlar için değermi acaba ?
    Bir de euroleague tanıtımı varmış..
    Bu arada Dream Team yazısı NBA türkiye de de vardı , farklı dır herhalde Yani şampiyona da oynadığı maçlar ile ilgili bir yazı mı olmuş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 10 Ekim 2007; 19:31:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Sağol labmen..Yazdığım gibi sırf James in o kapağı yüzünden bile almayı düşünmüyorum.. Yani zaten tiksiniyorum kendisinden bir de kapak yapmışlar..
    Ama Popovic yazısı ,dream team dosyası ..Bu ikisini çok merak ediyorum..Sırf bunlar için değermi acaba ?
    Bu arada Dream Team yazısı NBA türkiye de de vardı , farklı dır herhalde Yani şampiyona da oynadığı maçlar ile ilgili bir yazı mı olmuş ?

dream team yazısı biraz şampiyonada yaptığı maçlari analizi şeklinde değilde,o maçlarıda gözönünde bulundurarak takımda olan değişiklikler,koçun ve oyuncuların görüşleri ve birazcıkta 92 takımı ile karşılaştırma var en azından ben beğendim gerçi kısa bir yazı olmuş bence

popoviç röportajıda resmen piyangodan çıkmış, popoviçin ülkemizde arkadaşlarıyla yaptıkları tatili fırsat bilerek popoviçin ülkemizdeki kankası yiğiter uluğun yaptığı bir röportaj,ben çok keyif aldım okurken gerçi nba deki takımımın koçunun röportajını okumak keyif verecektir ama popoviç gerçekten çok saygıdeğer ve üst düzey kültüre sahip bir koç,zevkle okunacak bir röportaj

bunlar için değermi dersen o tamamen sana kalmış birşey ilgin varsa basketbole ( ki var bende saçmaladım ) doğal olarak takip ettiğini düşünüyorum bu dergileri yani maddi olarak zorlamıyosa al derim yinede

• Ben SLAM'in bu ay ki dergisini aldım ve az biraz okudum.

James'i biraz kısa sürede 2 kez kapak yaptıklar.Nedeni ise ; İlkinde LeBron'u NBA logosu yaparak en iyi olduğunu belirtmek amaçlıydı,İkincisinde de LeBron'un tahta oturması,NBA'ye geldiğinden beri yaptıkları ve bu sene yaptıklarını anlatan yazı vardı.

Kapak da çok hoş olmuş gerçekten.

Bir de azcık Oscar Schmidt'e baktım.Güzel bir röportaj olmuş.
  • ya ben Pivot dergisinin yayınlandığını bile bilmiyordum
    ben bu dergiyi en son 90'ların sonunda almıştım sonra yayından kalktı sanıyordum

demek sonradan yine çıkarmaya başladılar

yayının durdurulması kötü olmuş,zamanında Fast Break ile birlikte elimden geldiğince alırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: labmen

quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Sağol labmen..Yazdığım gibi sırf James in o kapağı yüzünden bile almayı düşünmüyorum.. Yani zaten tiksiniyorum kendisinden bir de kapak yapmışlar..

dream team yazısı biraz şampiyonada yaptığı maçlari analizi şeklinde değilde,o maçlarıda gözönünde bulundurarak takımda olan değişiklikler,koçun ve oyuncuların görüşleri ve birazcıkta 92 takımı ile karşılaştırma var en azından ben beğendim gerçi kısa bir yazı olmuş bence

popoviç röportajıda resmen piyangodan çıkmış, popoviçin ülkemizde arkadaşlarıyla yaptıkları tatili fırsat bilerek popoviçin ülkemizdeki kankası yiğiter uluğun yaptığı bir röportaj,ben çok keyif aldım okurken gerçi nba deki takımımın koçunun röportajını okumak keyif verecektir ama popoviç gerçekten çok saygıdeğer ve üst düzey kültüre sahip bir koç,zevkle okunacak bir röportaj

bunlar için değermi dersen o tamamen sana kalmış birşey ilgin varsa basketbole ( ki var bende saçmaladım ) doğal olarak takip ettiğini düşünüyorum bu dergileri yani maddi olarak zorlamıyosa al derim yinede

Hmmm ..Sağol tekrardan...
    Maddi açıdan fazla zorlamaz ama kendi harçlıklarım biter hemen.Çünkü malum maçlarda başlıyor , üstelik festival ayı bu ay ..O yüzden biraz kısmak istiyordum ama ne yapalım..Vereceğiz 5 kağıt..
    Zaten her ay alıyorum.. Ama al al al al nereye kadar ?? Doğru değil mi ? Zaman zaman bunu düşünmüyor da değilim.

• pek dergi almıyorum birkaç kez Slam aldım o da fena değildi.Özellikle şu anda Türkiye'ye NBA yayını yapan NTV ve NBA TV de maçları yorumlayan Murat Murathanoğlu,Kaan Kural,Yiğiter Uluğ,Murat Kosova'nın edite ettiği bir dergi.Oldukça güzel.Ama çeviri dergi olması biraz kötü.Malum 1 ay önce yapılmış röportajlar falan
  • Hatta şu an Slam'in NBA Gözüyle Euroleague kısmını okuyordum.Pek bi beğendikleri adam çıkmamış.
    Bu arada bende Pivot alırdım.Çok üzüldüm.
    Ama zaten çok belliydi.Slam çıktı,Pivot'un kalitesi düştü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: faho

8 -10 Sene önce FANATİK BASKET vardı,İsmet badem,murat murathanoğlu vb.. baya kaliteli bir gazate idi,haftalık çıkardı,ayrıca ASİST adı altında CİNE 5'te yayımlanan yine bu ikilinin hazırlayıp sunduğu kaliteli bir basketbol proğramı vardı.

fanatik basket 1 numaraydı ya. bizim oraya çarşamaba ları gelirdi ve her hafta iple çekerdik gelmesini ...

okula önce götürmek ve basket geyiklerinin belirleyicisi olmak bizim için çok önemliydi.

lise yıllarımızda yeni yeni baskete başlamışken majestelerinin , chamberlain in , kerim abdülcabbar ın ( kareem diye yazılması,

kerim diye okunabilmesi içindir ) efsane smaççı dawkins in hayatlarını hep oradan öğrenmiştik.

ekim er ağabey in çok hoş yazıları olurdu. dili çok akıcıydı . edebiyat kabiliyeti mutlaka vardı.

haftanın incileri köşesi bir numaraydı. mutlaka BARKLEY nin bir sözü olurdu. ya da şu dallas ın sahibi adamın.

ismet badem ağabey in yazıları çok hoştu.

iskenderun a çok gelirdi , yine bir iskenderun seferinde bizim okulda da panel vermesi için aramıştık

çünkü okulumuzda bir basketbol takımı yoktu ve ilçe turnuvalarına gidemiyorduk.

takım kurulması için okul idaresini ikna edecek bir büyüğün desteğine ihtiyacımız vardı. bunu en iyi ismet badem ağabey yapar diyorduk

ancak geç kalmışız ( hemen van da başka bir panele gitmiş )

majestelerini kendisinden dinlemeyi hiçbir şeye değişmem herhalde.

çok tatlı bir dili vardı. ve JORDAN denildiğinde çok dikkat ederdi cümlelerine.

çok iyi hatırlıyorum bir washington maçında JORDAN ın bir sayısından sonra murat kosova ;

jordan bu sefer attı ! demişti. ismet badem hemen araya girip tatlı bir dille düzeltti ;

HAYIR , BU SEFER ATTI DEĞİL , YİNE ATTI !

mesele MAJESTELERİ olunca çok hassastı. kendisini çok seviyoruz.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.