Şimdi Ara

piyasada sevgilisi olan kaç erkek kaslı ki? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 11:49:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

Kaslıyım.

Sevdiğim kız 120kg üstü obezle çıkmıştı. Bana sümüğünü atmaz dediğim kızların hepsi senin gibi zayıflarla veya tombiklerle çıkıyorlar.

Kas ile kızın en ufak bir alakası yok. Medyanın şu ana kadar ki en başarılı projesi bu olabilir. Arkasında spor salonlarının ve büyük supplement markalarının vs. olduğunu düşünüyorum. Her sokakta gezdiğimde veya yeni bir ortama girdiğimde en az 5 erkek benim yanıma gelir ve nasıl yaptığımı vs. sorar. Ama şu ana kadar bana gelipte vücudumu beğendiğini söyleyen kaç kız oldu biliyor musun? 0. Evet dönüp bakmıyorlar bile. O yüzden akıllı olun kız için spor yapmaya falan kalkmayın çünkü size koşmayacaklar bunu bilin.
    Aynı durum Şu an ki kız arkadaşım spora biraz ara ver de göbek yap diyor hatta. Arkadaş haklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her türlü kız var dışarıda, olay tek sevgili yapabilmek değil. Ne kadar iyi olursan karşındaki de o kadar iyi olur.
    Örneğin fit bir vücudun yoksa karşındaki de büyük ihtimal güzel vücutlu olmaz.
    Örneğin kendini geliştirmemiş üniversite bile okumamış biriysen karşındaki kız da okumuş kendini geliştirmiş birisi olmaz.

Ben yıllardır yapıyorum ve güzel bir vücudum var, doğal olarak karşımdakinden de bunu bekliyorum. zaten güzel vücudu olmayan kız bana gelmeye özgüveni yetmez, ben de bakmam.
    Yukarıdaki bir arkadaş da değinmiş, kocaman kaslı vücut zaten kimse beğenmez. Ne ben beğenirim be kızlar, fit olmak en iyisidir. Giyim markalarının kullandığı mankenlerin ölçüleri vb yazar onlar gibi olmak idealdir ve çok zor da değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 28 Haziran 2019; 14:44:15 >
  • Kızlar kasa bakmaz. Kaç senedir spor yapıyorum, Allah'a hamdolsun çok iyi bir formum var. Ama size sağlıklı ve güçlü olmaktan başka büyük bir avantaj sağlamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

Bu senmisin hocam
    malasef
    neden malasef çünkü o fotodakinden 5 kg daha zayıfım ama baklava yerine sarkan göbek var
    ihtiyarladık

• kasa bakan kız var mı ya abi ne kadar varoşsunuz ben 1 yıldır spor yapıyorum salonda bu kafada çok tip var direk kendini belli ediyor o elemanlar

17-18 yaşındaki ergenler için bişey diyemem ama yaşını başını almış insanlar bakacağı tek şey işiniz,maddi durumunuzdur.

Benim gayet yeterli bi vücudum var ama göbekli arabası olan arkadaşım her hafta bi kızla buluşuyor bi mekana gidiyoruz kızlar giyime bakıyor masaya koyduğun telefona ne yiyip içtiğine araba anahtarına bakıyor aga kolun 40 cm olsun kimsenin umruna değilsin

not : yaşlar 26+
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    benimde boyum o civarda hocam 68-88 kg arası tüm kilolarda bulundum sanırım en ideali 74-76 arası olandım
  • kızlar kasla mı karnı doyacak.kaslara banıp banıp karnınımı doyurcak. kastan önce daha başka özellikler bakar.para azcık dışıda fena değilse tamamdır.aşk karın doyurmaz.kas ise hiç doyurmaz.
  • spor kız arkadaş işlerinden ziyade sağlık için yapılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Ferguson

benimde boyum o civarda hocam 68-88 kg arası tüm kilolarda bulundum sanırım en ideali 74-76 arası olandım
    İnternette de tam 76 diyor hocam tam rakami tutturdunuz helal olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızlar kasa değil akla bakıyor bir keresinde kız demişti şu çocuğa bak şişirmiş kasları çok itici keşke vücuduna yatırım yapacağına aklına yatırım yapsaymış dedi
  • Kaslı vücut ve güzel araba kadınlardan çok erkeklerden ilgi görür.Sokakta 10 tane kadın 10 tane erkek olduğunu varsayalım,güzel bir araba geçtiği zaman 10 kadının belki 2-3 tanesi bakarken 10 erkeğin 7-8 tanesi dönüp bakar(çoğunlukla kıskanıp küfür etmek için).
    Kaslı bir vücut yapınca da genellikle arkadaşlarınız veya çevrenizdeki erkekler "Nasıl yaptın ?","Helal olsun lan","Bilader amma fena vücut yapmışın he" gibi tepkiler verir.

Kadınlardaki tepkilere ise kendi hayatımdan örnek vereyim.Eskiden çok şişman olmasam da şişmandım 1.78 boya 85 kilo falandım ama vücudum çöptü,hiç kasım yoktu yağ tulumu gibi bir şeydim o boya o kiloya rağmen çok gösteriyordum.Ama bu dönemde kadınlarla iletişimimde hiçbir problem yoktu.Özgüvenim,konuşma kabiliyetim her zaman yüksektir.O dönemde sevgililerim olmuştu,kadın arkadaşlarım olmuştu hiçbir sıkıntım yoktu bu konuda.Bu yüzden kilo vermedim,kendim istediğim için kilo verdim artık nefesim kesiliyordu.
    Azmettim,kiloların çoğunu yağdan verdim vücudu toparladım,güzel bir görünüş elde ettim kaslarım iyice belirginleşti gerçekten güzel bir vücuda kavuştum.Daha önceden muhabbetim olan kadınların çok hoşuna gitti,ilgi ve alakaları arttı bakışları değişti.
    Ama öyle hiç tanımadığım kadınlardan "Ooo süper vücut" gibi tepkiler almadım yeni tanıştığım insanlarla eskiden nasılsam yine öyle tanışıyorum.İş biraz siz ne kadar adamsınız ona bakıyor.Sonuçta karşınızdakinin cinsiyeti dişi,kabul etse de etmese de en çok erkeksi olan kimse ondan hoşlanır.Doğada kuşların tüyleri,aslanın yelesi,kurtların saldırganlığı ise insanda da duruşu ve gücüdür,güven vermesidir

• Kas değil kasa önemli.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.