Şimdi Ara

Piyasada En çok Değerlenen ve Kolay Satılan Araçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar,piyasada en çok değerlenen ve kolay satılan araçlar hakkında sosyal bir araştırma yapmak adına açtım bu konuyu.Türk halkında belli saplantılar var ve bu doğrultuda araç tecihi yapıyorlar.Bu saplantılardan yola çıkarak en çok değerlenen ve kolay satılan araçları su yüzüne çıkartmada fikirlerinizi bekliyorum.

Benim tespitlerim şu yönde.VW,ülkemizde eskiden beri iyi bir izlenim oluşturmuş bir marka ve araçları ikinci el piyasasında oldukça değerli ve insanlar ambleme para veriyor biryerde çünkü VW alarak hem prestij sahibi olmuş oluyorlar hem de itibar görüyorlar.Vay bee adama bak VW almış paşa gibi! gibisinden...Bu gibi sebeplerden insanlar duygularına yenilip VW alıyor yüksek fiyatlara.Özellikle arabadan anlamayanlar ciddi biçimde düşüyor bu hataya.

Bir tanıdığım piyasasından 3-4.000 yukarıya Golf aldı mesela.Aynı sıkıntı AE101 Corolla ve ZZE121 Corolla'larda da var.Aynı şekilde ES5-7 ve EJ/EK kasa Civic'lerde de bunu gözlemliyorum.Uzakdoğulular da sorunsuzluk ve performanslarıyla ünlü genelde.Diğer marka araçlar bu modeller kadar şişkin değil.

Siz de çevrenizde arabaya hak ettiğinden fazla para verenlerin aldığı modelleri ve arabadan pek anlamayanların muhabbetlerinden hangi marka ve modellere daha fazla para verebileceklerini yazarsanız sevinirim.Kendi fikirlerinizi-izlenimlerinizi de katabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 23 Ekim 2011; 22:15:16 >

• ^
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
  • reno
    r9 broadway
    r11 flash
    r12 toros
    r19 europe
    clio
    megane
    fluance

her zaman piyasası vardır ve satılığa çıktığı zaman çok kısa sürede satılır.
    zarar ettirmez.

bu kadar modeli başka bir markada da bulamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En küçük ama En pahalı şey.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.