Şimdi Ara

Piyasada alınabilecek en iyi CRT TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Salona Tv almam lazım ama en iyi CRT hangisi bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

• yardımmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoKrivo

yardımmm

Arkadaşım CRT mi kaldı piyasada? bu saatten sonra ne yapacaksın crt yi
    Lcd veya Plazma alsan daha iyi olur.
    Bütçen ne kadar?
    Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damasyus

quote:

yardımmm

Bütçen ne kadar?
    Selamlar.

iyide plazma ve lcd ler leş gibi gösteriyor mevcut yayını para önemli degil 2000 - 3000 tl olsun crt olsun amaç para degil yani ama bütün yakınlarımda dediginiz tvlerden var rezalet görüntüler, ben öyle dandik görüntü izlemem.
  • Panasonic plazmalar sd yayınlarda daha iyi... Onlara bir bakın isterseniz...
    CRT zor bulunur bu zamanda...
  • Arkadaşın dediği doğğru iyi crt bulmak zor yeni üretimlerden vestel zeta serisini tavsiye ederim 72 ve 86 ekran serisi var ikiside görüntü olarak güzel ama kalitesi ceya bozulma tamiri hakkında fikir sahibi değilim
    ama alabilirseniz 1 veya 2 yıllık üzerine basarak söylüyuorum 72 ekran 100 hz 2005 ve sonrası üretimi sony vega 84 serisini alabilirsiniz fiyatları 300-400 tl arasıdır
    sakın eski
    sonylere yanaşmayın sonylerin tüpleri hassastır yoksa sonyzede olursunuz
    dediğim tvlerde uydu dvd ve konsollar güzel çalışır tabi hd gibi olmaz ama güzeldir
    hd tv ler karasal netliği yakalayana kadar crt televizyon kullanılır neden kullanılmasınki

• Dediginiz sony bakayım eger bulursam ama arayınca bulunuyor ben izmirde sıfır 2100 arçeik çamaşır makinesi (siemens patentli olan) bulmuştum 1990 üretim geçen ay, belki panasoncide alternatif olur yarın bir sürü veri ile egemeni ziyaret edeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Philips'in hdmi 'e ve gelişmiş görüntü ve ses özelliklerine sahip; crt'lerine bakabilirsin,çok güzel tv'ler,fiyatları biraz pahalıdır ama kesinlikle değer.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: damasyus

quote:

yardımmm

Bütçen ne kadar?
    Selamlar.

iyide plazma ve lcd ler leş gibi gösteriyor mevcut yayını para önemli degil 2000 - 3000 tl olsun crt olsun amaç para degil yani ama bütün yakınlarımda dediginiz tvlerden var rezalet görüntüler, ben öyle dandik görüntü izlemem.

Arkadaşım merhaba,lcd ve plazmalar leş gibi gösteriyor tanımlaması çok ucu açık bir tanımlama olmuş.
    Ben hiç lcd kullanmadım ama 5 aydır pionner plazma kullanıyorum.
    Plazmadan önce sony 82 ekran 100 herz tüplü tv kullanıyordum ve görüntüsü mühtişti.
    Fakat 5 aydır plazmaya alışan gözlerimiz artık tüplü tv seyretmek istemiyor.
    Lcd ler için kullanmadığım için bir şey diyemiyorum lakin plazmalar seni sd yayında üzmez,
    bahsetmiş olduğun "leş gibi görüntü" olmaz sana panasonic plazma tavsiye ederim.
    Yanlız tv almakla iş bitmiyor,görüntü kalitesi iyi bir recevier,altın uçlu kaliteli bir skart kablo ve
    uygun izleme mesafesinden sonra izleyeceğin görüntü tüplü tv yi aratmaz hatta tüplü tv ninde önüne geçer.
    Mesela çok yakından SD yayın seyredersen çamur gibi görürsün. Sd izlemek için belli mesafeler gerekiyor.
    Kolay gelsin selamlar.

• philips tv ler iyi fakat parçaları oldukça pahalı yani yaygın değil 2 ay evvel işyerindeki arkadaşımın
    evindeki
    4 yıllık philips tvsi bozuldu sistem kontrol entegresini bulamakık tamam bulduk ama 300 tl istediler mecburen emektar 37 ekranı kullanıyor
    aldığınız tv ne kaDAR ÇOK SATILIRSA O KADAR ÇOK PARÇASI OLUR.
    DEDİĞİM GİBİ 2006 SONY BULABİLİRSENİZ ALIN WEGA MODELİ GERİSİNE YANAŞMAYIN EKRAN BÜYÜDÜKÇE TÜP ÖMRÜ AZALIR VEYA ANİ SÜPRİZLER YAPABİLİR

• damasyus

sayın arkadaşım ayrıntı yazınızda saklı işte, şifre kelime alışmak, ben alışamadım, annemde plazma var panasonic, kardeşimde lcd var ama ben alışamadım çok kötü yayınlar sizler alışmışsınız ve size bu artık dogal geliyor, ben hergün annem ve kardeşime gidip her türlü testi yaptım, HD yayın tam başlamadan sanırım ben almayı düşünmüyorum,
    ailemde her türlü ekipman dahi var uydu kabolusunun kalitesinden tutunda HD uydu alıcısına kadar ama yayın kötü olunca ne yaparsan yap ben CRT aldıgım tadı alamıyorum, sadece bilgisayar bağlayıp HDReady film ilznirse iyi oluyor onuda her gün nereden bulacagım indirmeye kalkasak günler sürüyor hep filmmi izleyecegiz oda var, belki 5 sene sonra alırım bende plazma düşünüyorum ama ilerde.
  • 2006 yılında lg marka media boxlu lg 106 ekran plazmayı ikinci el aldım bende eski türk filmlerini çok severim
    bigün bi baktım serdar gökhan ağbimiz olmuş yağ tulumu hele perihan savaş ablam olmuş etli bir hatun
    meğersem bu tvden kaynaklanıyormuş bende ilk başta zannettimki yahu bu oyuncular bu kiloyla nasıl ünlü olmuşlar
    meğersem problem tv ve yayın sistewminden kaynaklanıyormuş
    sonra plazmayı sattım kurtuldum yaşasın tüplü analog görüntülü tüplü tv

• arkadaşlar ince slim crt ler var. gerci kenarlarda bombe yapılıyor deniyor ama bunları kullanan varmı. Arkaya dogru uzunluk 30 cm kadar. Galiba ya crt yada ucuz ledli projeksiyon alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavibuzul

arkadaşlar ince slim crt ler var. gerci kenarlarda bombe yapılıyor deniyor ama bunları kullanan varmı. Arkaya dogru uzunluk 30 cm kadar. Galiba ya crt yada ucuz ledli projeksiyon alıcam

bende aynı bu slim crtlerden arıyorum. bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  • quote:

damasyus

sayın arkadaşım ayrıntı yazınızda saklı işte, şifre kelime alışmak, ben alışamadım, annemde plazma var panasonic, kardeşimde lcd var ama ben alışamadım çok kötü yayınlar sizler alışmışsınız ve size bu artık dogal geliyor, ben hergün annem ve kardeşime gidip her türlü testi yaptım, HD yayın tam başlamadan sanırım ben almayı düşünmüyorum,
    ailemde her türlü ekipman dahi var uydu kabolusunun kalitesinden tutunda HD uydu alıcısına kadar ama yayın kötü olunca ne yaparsan yap ben CRT aldıgım tadı alamıyorum, sadece bilgisayar bağlayıp HDReady film ilznirse iyi oluyor onuda her gün nereden bulacagım indirmeye kalkasak günler sürüyor hep filmmi izleyecegiz oda var, belki 5 sene sonra alırım bende plazma düşünüyorum ama ilerde.

Peki arkadaşım seni tüplüden başkası menmun etmeyecek anlaşılan.
    İyi crt ye gelince tüplü tv lerin son dönemlerinde çıkan 100 herz 82 ekran crt ler süperdi.
    Sony ,Philips bildiğim markalar bunlardan bulabilirsen çok iyi tv ler.
    Ben hala ikinci tv olarak sony 32 cs 76e modelini kullanıyorum.
    Doğu bank ve civarından soruştur belki bulabilirsin.
    Selamlar.

• bende 72 ekran 100 hz sony wega trinitron var,tavsiye ederim,ama üretilmiyor bildiğim kadarıyla bulamazsınız piyasada :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.