Şimdi Ara

Piyasada adam gibi bir beyaz peynir yok mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden beyaz peynirin harika bir tadı ve kokusu vardı.bugün beyaz peynir denilen şeyin gerçek beyaz peynirle alakası yok.bazılarında acımtrak bir tat.bazılarının rengi bile gri.üstelik o kadar yumuşak yapıyorlar ki krem peynir gibi ekmeğe sür ye.denediğim markalar;ülker içim,kebir,kaanlar,bakraç,ve aklıma gelmeyen daha birçok marka.şu ana kadar en iyi tadı yörsan teneke kutuda buldum.ama hala gerçek beyaz peynir tadını arıyorum.özellikle peynir severlerden tavsiye bekliyorum.

• Size yeticek kadar Köy peyniri alıp 2, 3 gün kadar tuzlu suda bekletip ardından kaynamış su da 1 2 saat bekletip ardından o kaynatılmış suda bekletilmiş hali ile peynir bidonları olur onların içine koyarsınız. Ondan sonra mis gibi afiyetle yerseniz :) Hem lezzeti lezzettir hem de sağlıklı.! Piyasadaki peynirlere peynir demek için 1000 şahit lazım.

Edit: Ha bu arada bidonlara konulmuş peynirlerin suyuna da yine bir miktar tuz eklenmeli ki peynir çürümesin.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtaOsmanlı -- 19 Nisan 2014; 18:18:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.