Şimdi Ara

Piyanoya Başlamak İçin Org

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde kendi başıma sıkıldığım için bi uğraş bulma peşindeyim.Gitar çalabiliyorum keman istiyorum ama zor şimdi o daha sonra başlamak istiyorum.piyano ve kemanı küçüklükten beri severim hatta aşığım.Piyanoyu evde azda olsa öğrenmek için bir org arıyorum.Pahalı olmasın fazla şöyle birşey buldum baya övmüşler bu olur mu?

Org Hepsi Burada

• Heyyy :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel piyano sesleri için alacağınız org 2000 - 3000 tl. civarında olmalı. Yamaha np 11 yada np 31 i inceleyin. Piranh nın sesleri bildiğimiz oyuncak org sesidir. PARANIZI sokağa atmayın. Saygılar.
  • dostum ben de yeni yeni başlıyorum piyanoya.
    evde yıllar evvel biradere alınmış bir psr A-300 vardı yamaha, ama şu içinde türk ritimleri falan olan. biraz kurcaladım baktım grand piyano tonu fena değil tuş hassasiyeti de var, başlangıç için idare eder dedim. ama keşke aklım olsaydı böyle vıttırıvızzık bir org yerine gidip yamaha p105,p35 veya casio privia serisinden uygun bir şeyler alsaymışız. ama yıllar evvel bilemiyorsun işte...

çok bilgili değlim ama şu ana kadar okuduklarım şunu öğretti.
    piyano çalacaksan org ile değil, tuş ağırlığı akustik piyanoya mümkün olduğunca yakın bir dijital piyano alıp başlayacaksın ve 88 tuşlu olacak alet...
    bu iki şartı sağlayan işte yukarıdaki modeller var. bir de roland fp-50 var ama bunlara göre biraz daha pahalı yanılmıyorsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.b.t. -- 5 Ağustos 2014; 1:26:29 >
  • Teşekkür ederim arkadaşlar
  • Piyano öğrenmek için bir kursa gidip ders alacaksanız sizi ilk 6 ay götürür yukarıdaki cihaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Başlangıç için Saksafon
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.