Şimdi Ara

Piyangonun size vurma olasılığı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes bi umut bilet aldı şahsen ben 6 bilet aldım. İş için 3 günde 3 il gezmiştim hepsinden 2 tane bilet aldım. Ankara,İzmir,İstanbul biletleri vardı elimde.

Şahsen hala bakmadım çıktımı diye belki 3,5 bir şey çıkmıştır ama ihtimaller o kadar düşük ki çoğu kişi hemen bakmaz.

Aynı insana 1 yılda 7 kez şimşek çarpma olasılığı sizin piyangodan tutturma olasılığınızdan daha fazladır.

Uçağa 3 kere ard arda binip 3 uçağında düşme olasılığı piyango tutturma olasılığınızdan daha fazladır

Üniversite sınavında tüm soruları sallayıp tam puan alma olasılığınız piyango tutturma olasılığınızdan daha fazladır

Olsun yinede ya tutarsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu olasıkların hepsi uydurma.Mesela

Üniversite sınavında tüm soruları sallayıp tam puan alma olasılığınız piyango tutturma olasılığınızdan daha fazladır

üniversite sınavında 160 soru var hepsini dogru yapma olasılıgın 1/5^160 milyarlar yapar..Piyangonun çıkma olaslıgı ise 10 milyonda 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

Bu olasıkların hepsi uydurma.Mesela

üniversite sınavında 160 soru var hepsini dogru yapma olasılıgın 1/5^160 milyarlar yapar..Piyangonun çıkma olaslıgı ise 10 milyonda 1

Matematiksel olarak uydurma olabilir ama yinede gerçekte ne kadar zor olduğunu gösteriyor

• imkansız değil hocam bana çıktı
  • çıkana çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

imkansız değil hocam bana çıktı

Hayırlı olsun

• quote:

@İmkansız İmkansız nerede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

quote:

Bende imkansız yazdığımı hatırlamıyorum hocam

• 3 kere ardarda uçak düşecek üçünde de canlı kalıyoruz. Ölümsüzlüğü bulma ihtimalimizi mi hesaba kattın kardeş
  • doğru diyorsun ama çıkan insanlar içinde geçerli bu ihtimaller her sene birine ya tutarsa (amorti bile çıkmadı)
  • %50 ihtimal var ya çıkar ta çıkmaz.
  • önüme 2 bilet koysalar birinde ikramiye var deseler gider yine boş olanı çekerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

quote:

Burada. :)
  • Piyangi cikma ihtimali %50dir.
    Ayni sekilde,zar atinca 6 gelme olasiliga da %50 dir. Ya gelir, ya da gelmez
  • %50 ne la ya çıkar ya çıkmazmış :D 10 yıldır %50lik kısım tutuyor bana şansa bak :D
  • %50 olması imkansız

• quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

Piyangi cikma ihtimali %50dir.
    Ayni sekilde,zar atinca 6 gelme olasiliga da %50 dir. Ya gelir, ya da gelmez

İste bu ya aradigimiz zeka bu ya cikar ya cikmaz %50 yes be yillardir bosa 1/6 olarak hesapladik

• %50 sizin biletinizde piyango olup olmadigi olur. Sizin rakamlarınızın piyango olup olmadığı olmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.