Şimdi Ara

Piyalepaşa Bulvarı Trafik Cezası Yedim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Piyale paşa bulvarı üzerinde, gezici radar var. Taksicinin biri 4345 plakalı Albea diğeride resmi trafik ekip otosu demişti. Bende pek çok defa geçtim. İlk defa bu ay ceza yedim.
  • Nurtepe'den o yola ne zaman baglansam o tatli rampada arabayi hep dip gaz yaparak zorlamışımdır. Corolla aracımla o kadar 100 üstü tırmandım bi kere bile radar bir sey farketmedim ve ceza da gelmedi. Tabi bu olmayacak anlamina gelmez ama artık Corolla ' m yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bu arada hiçbir cezaya imza atmayın ki itiraz hakkınız olsun. Siz imza atmadığınız zaman memur makbuza "imzadan imtina etti" yazmak zorunda

Niye itiraz etsin. Yalan söylesin yani.

• aynen arkadaşlar mutlaka dikkat edin gece 12 sıralarında bile ceza yediğimiz oldu ...
  • Evim oraya 5 dk lik mesafede ve hergun kullanirim o yolu cok musait bir yol ve genelde bos olur 100 140 arasi kullanirim orda ve genel olarak 100 den assagi giden de yok piyango size bir vurmus heralde

• O yokusta 94 ortalamayi nasil tutturdunuz? Motor nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehiriçinde 77yi geçtikten sonra ceza yemeyi kabul etmiş saymalısınız kendinizi bence
  • citroen berlingo ile 56km/s ile ceza yedim o yolda her yeri aradim saydim ama nafile odedik.kamyonet diye o yolda 50 kms limit yuzde 10 tolerans 55kms yapiyor ve 1kms ile ceza yedim memurun keyfine gore yedik sanirim

• Piyale paşa bulvarında Beyaz renkte accent blue marka sivil araç ceza kesiyor. 2 defa yolda denk geldim. Orta şeritten 70 km hızla gidiyor, yani oldukça yavaş gidiyor. Arka camının iç kısmında polis flasörü var, ben gördüğümde iki kişilerde ve orta konsolda cihaz sanırım otomatik ceza kesiyordu (yani yandaki memurun bişey yaptığını görmedim). Beyaz blue'yu geçememk için özel çaba sarf ettim, çok yavaş gidiyordu (70 km ve altında bi hızla gidiyor). 34 ?? 315
  • Ne garip yoldur ki hiç bişey anlamadık , dediğiniz gibi sanırım gezici radar var o yolda,hız 93 km gelen ceza 356 tl ,öncesinde de 69 km hıza şirketten bi arkadaşımıza 356 tl ceza geldi ,araç Fiorino/kamyonet,bu demek oluyor ki o yolda hız sınırı kamyonet için 50 km ,vay halimize ...çok dikkatli olun arkadaşlar gece gündüz gönderiyorlar ceza ...
  • Alfredo kullanıcısına yanıt
    bugün banada radar cezası geldi. 82km 172tl. demekki herzaman kayıt yapılmiyor,genelde o bölgeden trafik boşken 90-100km gibi hızla geçiyorum. bugün 70km sağ seritten gittim, arkamdan gelen arabalar üzerime çıkacaktı
    bukadar parayı bu devlet neyapiyor. insnaların çoğu fakir. bari yoksul insanlara yardım edin. s kasaya binmeyin canım
  • Bana da 2 tane ceza gelmiş, birisi bahsettiğiniz yolda galiba, araç kamyonet sınıfında olduğundan 82 ile gittiğim için 391TL trafik cezası gelmiş. Yalnız gelen ceza tutanaklarında fotoğraf vs yok, bunlara itiraz edebiliyor muyuz?

Piyalepaşa Bulvarı Trafik Cezası Yedim

Piyalepaşa Bulvarı Trafik Cezası Yedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 5 Ağustos 2015; 17:05:40 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.