Şimdi Ara

pitbulu maske ile dısarda dolastırmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • polisler maskeye bişi dermi yasak oldugunu biliyorum ama bişi derlermi ısırmıyor iyi huylu

• 99
    99
    99
    99
    99
  • der
  • Pitbull gezdirmek yasak değil tasmasız gezdirmek yasak ve yasaya göre satılması, herhangi bir şekilde sahiplendirilmesi, üretilmesi yasak. Ama yetiştirmek yasak değil ayrıca bu yasa çok ağır işliyor. Köpeğini nasıl yetiştirirsen öyle olur bunlar dominant köpekler eğer iyi bir eğitim almamışsa ağızlık takmanı öneririm. Sonuçta her şey köpeğini nasıl yetiştirdiğine bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 7 Mart 2014; 14:01:41 >
  • Isırmaz iyi huylu demişsiniz ama ne kadar iyi eğitimli olsalar bile saldırabilirler. bir videoda izlemiştim, adam pitbul köpeğini maskeli olarak dışarı çıkarıp gezdiriyor böyle sakin olduğu gözüküyor fakat sahibi o pitbul'dan maskeyi çıkardığı anda bir köşede yatan bir köpeğe saldırmıştı. konu sadece köpeğe saldırması değil, denizde yüzen insana bile saldırabiliyor. dışarı çıkarmayın ya da dışarı çıkarsanız bile ısırmaz iyi huylu dışarıya insanlara alıştı artık daha saldırmaz gibi düşünüp hiç bir şekilde maskesini çıkarmayın bence.
  • hem köpeğe hem sana yazık, alma pitbull , başka köpek al, rahat rahat dolaş, hayvanın da canı sıkılacak o maskeyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkmekArasiDondurma

hem köpeğe hem sana yazık, alma pitbull , başka köpek al, rahat rahat dolaş, hayvanın da canı sıkılacak o maskeyle.

+1 Arkadaşın nick'i ne kadar saçma olsada söylediği mantıklı katılıyorum
  • csb mi bilmiyorum ama o sokakta ağzı bilmem kaç ton çekme kuvvetine sahip canavarları dolaştıran .... ler yüzünden sokakta yürüyemez oldum
  • 99 = 1999
    2014 - 1999 = 15
  • Şu önyargıları atalım artık ya bi video izleyip iki haber okuyup psikopat ilan ettiniz hayvanları.

Ayrıca maske olayı daha çok dikkat çekiyor. Maskeyi insanları ısırmasın, zarar vermesin, ne olur ne olmaz diye takıyorsun ama sokaktaki insanlar eyvah bu köpek saldırgan kesinlikle uzak durmalıyım diye düşünüp uzaklaşıyorlar.
    Ego tatmini yapcam diyorsan tak maskeyi gir kalabalıklara Musa'nın denizi yardığı gibi yar kalabalıkları.
    Benim Pitbull'um var ben çok tehlikeliyim tribine girecesen de hiç besleme
  • ne yasağı ya bitpull senin köpeğin olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.