İŞTE PİTBULL VAHŞETİ GÖRÜN ZORLA TOPLATTIĞINIZ HAYVANLARI. http://www.facebook.com/video/video.php?v=135824523108467&ref=mf
quote:Orijinalden alıntı: nicksiz20 beyler bu pitbull değil kangal dikkatli bakın resımlere bence sen bi ılık duş al yat fazla yüklenmişin
quote:Orijinalden alıntı: nicksiz20 beyler bu pitbull değil kangal dikkatli bakın resımlere geçti dedim sakin ol .. bir daha olmayacak ..
quote:Orijinalden alıntı: HaDeS quote:Orijinalden alıntı: nicksiz20 beyler bu pitbull değil kangal dikkatli bakın resımlere geçti dedim sakin ol .. bir daha olmayacak .. ne ayaksın sen
quote:Orijinalden alıntı: nicksiz20 haklısınız beyler bu kangala hıc benzemıyo alman kurdu bu bilemedin sincap
quote:Orijinalden alıntı: temser quote:Orijinalden alıntı: HaDeS quote:Orijinalden alıntı: nicksiz20 beyler bu pitbull değil kangal dikkatli bakın resımlere geçti dedim sakin ol .. bir daha olmayacak .. ne ayaksın sen Yalın ayak
quote:Orijinalden alıntı: HaDeS quote:Orijinalden alıntı: temser quote:Orijinalden alıntı: HaDeS quote:Orijinalden alıntı: nicksiz20 beyler bu pitbull değil kangal dikkatli bakın resımlere geçti dedim sakin ol .. bir daha olmayacak .. ne ayaksın sen Yalın ayak