Şimdi Ara

Pişmiş kanat kg 45 tl mi oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yan tarafa şarküteriden devralinmiş bir kasap acildi. Hayirli olsun dedik iceri girip ve 8 tane kanat istedim. Paketledi getirdi. 20 tl dedi. La dedim ne diyon sen. Kac gr bu? Kem küm etti. Tarttirdim 450 gr geldi. Ya dedim 450 gr pismis kanati 20 tl te mi veriyon. Kilosu 45 tl mi yani? Diye sordum. Adam iyice şok oldu ben böyle deyince. Hala " yanlis hesaplamisim" demiyor da kem kum diyor.. Dedim sizden onceki bu isyerinde de pismis kanat satiliyordu ve kilosu 16,9 tl idi. 3 kat hangi ara cikti bunun fiyatı diye tartistim. Baktim hala savunmaya geçiyor. Bastim gittim oradan birsey almadan.. Sizin oralarda ne kadar beyler pismis kanat kg?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hep 50 liralık aldığımdan beni ilgilendirmeyen durum.
  • Sen kanat mı yiyosun ben dana etinden asagisini yemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

hep 50 liralık aldığımdan beni ilgilendirmeyen durum.

Güzeldi bu adgdaffdaff

• Hep kasabı satın aldığımdan beni de ilgilendirmeyen durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabbra Cadabra -- 29 Ağustos 2016; 21:25:49 >
  • oha 16.9 çok ucuzmuş

• kırmızı etin kilosu 40 tl kanat nasıl 45 tl oluyor desen tavuk eti daha sağlıklı derdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olm etler çok pahalı et yiyemiyoruz rahat yav ben her öğün et yemek istiyorum bonfile kanat istiyorum ben ama yiyemiyoruz
  • Ayak üstü pozisyona sokmaya çalışmış sende kıvrak bir hareket ile kurtulmuşun olay bundan ibaret.
  • 16.9 tl ye çok ucuzmuş önceden çünkü çiğ kanat 14 tl fala nkilosu pişmiş fiyatı 25 tl fala nolması normal olabilir 45 tl tabi çok ama
  • Pismis kanat satiliyomu öyle la kasapta. Ben hep soslu alip kendim pisiriyorum

• Kilosu ne kadar diye hiç sormadım fakirmisiniz olm siz

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Ayak üstü pozisyona sokmaya çalışmış sende kıvrak bir hareket ile kurtulmuşun olay bundan ibaret.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bunlar gerçek kanat dediğin kilosu 12.90 flndı bu fiyat yaptak kanat fiyatıydı

Geçen girdim mangal yapmak için abi kanat kilosu ne kadar dedim 18 tl dedi. Herhalde yaprak kanat bu diye düşündüm diğeri ne kadar dedim oda 17 tl dedi. El mecbur aldık bu fiyatlar nedir yav ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam sana maliyetine mi versin bunun kirasi elektrigi suyu masrafi var. Zaten kanat olmus 15 tl. Fiyatini sorar alirsin sıkıntın varsa.

Hepinizi mangal dukkanima beklerim...

• 50 TL'ye pirzola + salata yiyorum ki bu ortalama fiyat yine 3-5 TL uygun yerler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

50 TL'ye pirzola + salata yiyorum ki bu ortalama fiyat yine 3-5 TL uygun yerler var.

İnanmayın beyler, kendisi hazırlayıp fırında pişiriyor
  • altyapıda pişmiş kanat oyuncusunu ucuza bulmak bu zamanda zor hocam

• quote:

50 TL'ye pirzola + salata yiyorum ki bu ortalama fiyat yine 3-5 TL uygun yerler var.

Porsiyonu kaç gram pirzolanın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syronwar -- 30 Ağustos 2016; 4:47:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

quote:

Porsiyonu kaç gram pirzolanın ?

1 kg ortalama 20 kalem geliyor. Tabi mekana göre değişebilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.