Şimdi Ara

Piskolojim bozuk Depresyondayim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 27. Gun bugun hic disari cikmadim kilom olmus 98 ama zayiflamakta istiyorum hic arkadasim yok 1 tane bile Arkadaslar bende spora baslamak sosyallesmek istiyorum nasil yapabilirim lutfen yardin edin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Psikolojidir o piskoloji olsa duramazsın
  • Kaç kilodan geldim 98 e hocam

• Arkadaslar onerisi olan lutfen

• Tıpın nasıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetenekliego Y kullanıcısına yanıt
    82 kilodan hocam :( oneriniz varmi

• Bende 1 yılda 20 kilo aldım 95 kilo oldum dert,sıkıntı,yakınımız vefat etti vs. olaylardan bir yıl boyunca çok sıkıldım ama arkadaş çevrem Allah'a şükür var.Spora yazılın hocam birde farklı ortamlara girin arkadaşlarınız olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu jinekomastiyi napacagim ben
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 tane arkadaşın olmayabilir, ama binlerce arkadaşın şu an seni bekliyor. Kitap oku! Kimseye yaranmak zorunda değilsin, güçlü kal.

• Kuran oku

• İncil oku
  • Tevrat oku
  • Namaz kıl

• Arkadaslar iyi bir onerisi olan yokmu o kitaplari okumak bi fayda saglamiyor malesef bos bos okursan..

• Aynı sorunu ben de yaşadım hala da yaşıyorum, 75 kiloydum 3 sene evvel girdigim sınavların stresi ile 96ydım bir ay öncesinde bugün 27. Günüm tam da sana tevafuk mu oldu bilemedim 86.1 geldim tartıda, psikolojide bitiyor hocam, abur cubur önümde olunca hepsi benim diyorken biraz biraz daha az yiyeyim, hepsi bana ait degil, hepsine ihtiyacım yok zihniyeti ile bakmaya başladım, stres var ise hayatınızda almanız muhtemeldir, ünlü bir spor dergisinde 'korna siren seslerinin hatta ve hatta gergin trafik ortamının da' bunalıma dayalı kilo aldırdığını okudum, ufak bir hedef ile başla istersen hocam, 95 olsun önce sonra de ki 90 olayım veya 92 olayım işte aralığı sen koy, ufak parçalar bütünü oluşturur pazıl misali

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.