Şimdi Ara

Pirma Islak Havlu En ucuz Burda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kez kimse kızmasın en ucuzu bu, araştırın yalansa banlasın beni site yönetimi....

Prima Islak Havlu 3 lü paket (168 tane) 7,66 lira

4 tane alınırsa 40 lirayı geçtiği için 10 lira indirim oluyor ve size paketi 7,14 e geliyor,

Prima ıslak havlunun fiyatını bile bilir... Sitemde Kapıda ödeme kolaylığı da vardır.

İndirim Kodları iki tane paylaşıyorum.

X75W RJHH 7CCK FDLG

MCRQ EL2P 9DCT 2PBU

link:http://www.htavm.com/prima-islak-havlu-hassas-ciltler-icin-uclu-firsat-paketi-168-li.html
     Pirma Islak Havlu En ucuz Burda

• Evime yakın bir marketten en uygun tanesini 3 TL'ye olacak şeklinde alıyorum. Yoksa 3'lü fiyatı 10-11 TL şeklinde.

Bu siteyi hiç duymadım, alışveriş yapmak için güven şart bence. Zaten sitede de ürün tükenmiştir diye yazıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eriond -- 14 Mart 2015; 10:32:51 >
  • hutok H kullanıcısına yanıt
    Ürün tükenmiş ayrıca kargo parası da olunca bir anlamı olmuyor zaten. Banlayalım mı şimdi seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir incirci daha
  • Başlığa pirma yazmışınız ?
  • Uygun olunca bitmis olabilir ben kendim 6 tane aldim. 3 lu paket 7.14 e geldi . Indirim paylasmak sucsa. Siz bilirsiniz. Alanlar oldu teşekür ederim

• Tükenmiştir diyor sepete eklenebiliyor hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

Tükenmiştir diyor sepete eklenebiliyor hala

Haklisin hocam. Uye olmussun gordum. 200tl ustu 50 tl lik bikac cek kaldi ugrasmissin sana verebilirim ozel mesJla.. istersen yaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: hutok

quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

Tükenmiştir diyor sepete eklenebiliyor hala

Haklisin hocam. Uye olmussun gordum. 200tl ustu 50 tl lik bikac cek kaldi ugrasmissin sana verebilirim ozel mesJla.. istersen yaz..

Tesekkur ederim suan ihtiyacim yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.