Şimdi Ara

Pirelli'den Avealı ve Türk Telekomlulara özel %20 indirim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.166
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AVEALI ve TÜRK TELEKOMLULARA ÖZEL PIRELLI'DEN %20 İNDİRİM KAMPANYASI

Katılım Koşulları,

Kampanya 21 Eylül – 21 Kasım 2012 tarihleri arasında kampanyaya katılan Pirelli Yetkili Satıcılarında geçerlidir. Kampanyadan tüm Avea ve Türk Telekom ev telefonu müşterileri faydalanabilir.

Kampanyaya katılan Avea ve Türk Telekom ev telefonu müşterileri katılımcı Pirelli Yetkili Satıcılarından yapacakları otomobil, 4x4 veya hafif ticari araç lastiği alışverişlerinde %20 indirim kazanacaklardır.

Kampanyadan yararlanmak için Avea müşterileri PIRELLI yazıp 5060'a SMS göndererek, Türk Telekom ev telefonu müşterileri ise PIRELLI boşluk alan kodu ile birlikte EV TELEFON NUMARASI yazıp 6616 servis numarasına kısa mesaj göndererek alacakları şifrelerini alışveriş sırasında Pirelli yetkililerine iletmelidirler.

Şifreler tek kullanımlık olup, kampanyadan birden fazla kez yararlanmak için yeni şifre alınmalıdır.

Kampanyaya katılım mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacaktır.

5060'a gönderilen kısa mesajlar KDV ve ÖİV dahil 41,5 kuruş olarak ücretlendirilir.

Avea kısa mesaj fiyatlarında meydana gelebilecek fiyat değişikliklerini yansıtma hakkını saklı tutar.

6616'ya gönderilen mesajlar ise bağlı olunan operatör tarifesine göre 1 standart SMS ile ücretlendirilir. Kampanya süre ve kurgusundaki değişiklik hakkı Pirelli, Avea İletişim Hizmetleri A.Ş' ve Türk Telekomünikasyon A.Ş.de saklıdır.

• Güzel kampanya. Ancak bindirim- indirim olmazsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pirelli nin kalitesi avea nınkiyle doğru orantılıdır tek fark birine canınızı emanet edersiniz. Yani kısacası her ikisinden de uzak durmakta fayda var..
  • 2 senedir pirelli p6 kullanıyorum çok memnunum yolda bırakmadı beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

Pirelli nin kalitesi avea nınkiyle doğru orantılıdır tek fark birine canınızı emanet edersiniz. Yani kısacası her ikisinden de uzak durmakta fayda var..

hangi markaları önerirsiniz?
  • Kış lastiği için pirellinin hangi modeli var? Bir de bu indirim yapılırken esas alıncak liste fiyatları nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Kış lastiği için pirellinin hangi modeli var? Bir de bu indirim yapılırken esas alıncak liste fiyatları nerede?

14 165/60 R 14 79 T XL ECO W190 SNOWCONTROL Serie 3 2130100 181 172
    185/60 R 14 82 T ECO W190 SNOWCONTROL Serie 3 2125000 181 172
    15 175/60 R 15 81 T ECO W190 SNOWCONTROL Serie 3 2129900 214 204
    185/60 R 15 88 T XL ECO W190 SNOWCONTROL Serie 3 2125100 221 210
    195/60 R 15 88 T ECO W190 SNOWCONTROL Serie 3 2125200 225 214
    205/60 R 15 91 T ECO W190 SNOWCONTROL Serie 3 2130300 299 285

Kendim biraz araştırınca meselenin boyutları anlaşılıyor. Üstte 2.sırada olan 185/60 R 14 82 T ECO W190 SNOWCONTROL Serie 3 isimli model geçen hafta sonu Viaport Kipa'da 109 TL'den satılmaktaydı. Yukarıda bold olarak verilen rakamların 1. taksitli fiyat 2. ise peşin fiyat imiş. Bu durumda aveanın %20 indirimini kim ne yapsın?
    diğer modeller için tüm liste:
    http://www.pirelli.com/mediaObject/pirellityre/tr/tr/extra-catalogue/car/Pirellifiyatlistesi01Agustos/original/Pirellifiyatlistesi01Agustos.pdf

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamamen kandırma yolunu izlemişler yine. 225/45/17 kış lastiği için fiyat aldım 360 lira dediler. avea indirimi varmış dedim yüzde 20. zaten lastiğin liste fiyatı 484 lira biz size yuzde 20den fazla indirim yaptık dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifres

quote:

Pirelli nin kalitesi avea nınkiyle doğru orantılıdır tek fark birine canınızı emanet edersiniz. Yani kısacası her ikisinden de uzak durmakta fayda var..

hangi markaları önerirsiniz?

Dört mevsim için michelin, goodyear, condinental iyi markalardır.
  • quote:

Dunyanin en cahil yorumu tebrik ediyorum

Pirelli grubu ozellike p-zero-rosso sinfindan liderdir. Ferrari porsche araclari fabrika cikisi ROSSO modeli tercih ediyorlar. Inanmayan arastirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YEY

quote:

Pirelli grubu ozellike p-zero-rosso sinfindan liderdir. Ferrari porsche araclari fabrika cikisi ROSSO modeli tercih ediyorlar. Inanmayan arastirsin.

Forumun en akıllı üyesi git bir bak bakalım o serilerin fiyatları michalen in fiyatlarının neresinde ?

Ferrari sahibi bir arkadaşı sıcak fırsatlarda görmeyeli uzun zaman olmuştu :) anca laf olsun diye konuş. O seriyi anca premium araçlar için bulabilirsin o da denk gelirse. Gerçi sende formula arabasıda vardır ona takmışındır

• quote:

quote:

quote:

Forumun en akıllı üyesi git bir bak bakalım o serilerin fiyatları michalen in fiyatlarının neresinde ?

Ferrari sahibi bir arkadaşı sıcak fırsatlarda görmeyeli uzun zaman olmuştu :) anca laf olsun diye konuş. O seriyi anca premium araçlar için bulabilirsin o da denk gelirse. Gerçi sende formula arabasıda vardır ona takmışındır

Gunumuzde araclar 16 17 18 inc kullaniyorlar. Bu serilerede pzero mevcut zaten. Lafi biryerden anlamaya gerek yok Ferrari porsche fabrika cikis ekipmani olarak veriyorsa ayni lastigin farkli ebati binek aracada rahatlikla takilabilir. Bunu acikladigim icin kendimden utandim. Anlama seviyeni kitap okuyarak yukseltmeni tavsiye ediyorum.

Bi kere oturdugun yerden salladin. O hakkin bitti uzgunum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gunumuzde araclar 16 17 18 inc kullaniyorlar. Bu serilerede pzero mevcut zaten. Lafi biryerden anlamaya gerek yok Ferrari porsche fabrika cikis ekipmani olarak veriyorsa ayni lastigin farkli ebati binek aracada rahatlikla takilabilir. Bunu acikladigim icin kendimden utandim. Anlama seviyeni kitap okuyarak yukseltmeni tavsiye ediyorum.

Bi kere oturdugun yerden salladin. O hakkin bitti uzgunum.

Şenin şeviyene inemem güldürdün beni sağolasın. ROSSO dan P Zero ye düşmen daha da güldürdü beni geri vitesin çok iyiymiş tebrikler. Elin değmişken ROSSO serisinden bana 205 55 R16 buluversene bana seneye michelen almayı düşünüyordum 200 TL civarı bulunabiliyor tanesi ama Pirelli Rosso diyosan ondan alıyım Benden önceki sahibinin aldığı üzerinde takılı olan P Zerolar yüzünden tam 5 kere ölüm tehlikesi geçirdimde..

• Pirelli Cinturato P1 kullanıyorum 600km dir. çok yumuşak lastik, ses bridgestone b250te nazaran daha az. fiyat olarak da uygun bir fiyata almıştım. ADAC testlerinde benim aldığım ebat için birinci çıkmıştı.

185/65/14
  • pirelli cinturato seal inside kullaniyorum ve kalitesiz diyenlere kapak olsun, bosuna bu lastigi audi A5 A6 gibi sifir araclarda kullanilmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

Pirelli Cinturato P1 kullanıyorum 600km dir. çok yumuşak lastik, ses bridgestone b250te nazaran daha az. fiyat olarak da uygun bir fiyata almıştım. ADAC testlerinde benim aldığım ebat için birinci çıkmıştı.

185/65/14

Kaça ve nereden almıştınız?
  • her şey dahil 480 lira altı taksit. nakit alsaydım 440 lira olacaktı. ankara pirelli ana bayi idi büyük sanayi sitesinde. adını tam hatırlamıyorum ama lazım olursa söyle faturaya bakıp pm atayım.

1 yıllık yol yardımı da hediye ettiler
  • quote:

quote:

arkadaşım,camdan dışarı bak bakalım kapının önünden ferrari geçebilir mi? bizim yollar ferrari için mi üretildi
    pirelli kötü markadır diyemeyiz, trde iyi modelleri yok ve olan modeller de yollarımıza uygun değil
    yollara uygun en iyi markalar lassa, bridgestone ve otoban kullanımı için michelin
    Türk sermayesi olduğu için petlası da önerebilirim

• 2 yıldır p 6 kullanıyorum, gezmediğim pek yer kalmadı gayet iyi lastik, kışlıklarda googyear ama geçen sene pirelli snowcontrol 2 fiat albea ile kar kıyamette Erzurum'dan Trabzon'a gittik 2-3 tır yol dışına çıkmıştı hatta bana mısın demedi lastik.. bazı pirelli serilerinin kötü olduğunu ben de duydum ama p1 p6 p7 ve kışlıkları iyidir..
  • quote:

Bütün testlerde Pirelli P1 lider gösteriyor sen birşey okumadın sanırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.