Şimdi Ara

Pirelli A226G nasil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullanan var mı bilemiyorum ama komşum Pirelli DRG A226G model router kullanıyor ve Superonline hız testleri oldukça stabil. Tabi Speedtest ne kadar doğru orası tartışılır.

Acaba bu cihazı kullanan var mı ve sorunları, kablosuz performansı, stabilitesi nasıl? Abonelik esnasında bu cihazı talep etmemimi önerir misiniz?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Temmuz 2012; 13:18:04 >

• Kullanan yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline'cılar huhuuu :) Pirelli'si olan?

• o model bildiğim kadarıyla baya eski. artık wireless n destekli huawei hg523 veriyorlar.
    http://www.superonline.net/yardim/Huawei-HG253
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

o model bildiğim kadarıyla baya eski. artık wireless n destekli huawei hg523 veriyorlar.
    http://www.superonline.net/yardim/Huawei-HG253

Aynen eski. Acaba neden Pirelli'yi kestiler. Kablosuz'da N vermek durumunda kalacakları için mi acaba?
  • Up. Var mı şuan halâ bu Pirelli'yi kullanan arkadaşlar, memnun musunuz özellikle kablosuzundan?

• ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pirelli p1 kullanan varmı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

?

Merhaba hocam,

Ben ilk o modemi kullanıyordum yani bir kaç ay önce, açıkçası bir sıkıntısı yok, şu an kullandığım huawei hg253'ten daha stabildi diyebilirim.

Root şifresini bulabilirsen, rahatça kullanıyorsun modemini, bulamasan bile sıkıntısız bir cihazın oluyor.

Ben ADSL bağlantısı için bir tane elimde yedek tutuyorum, sen düşün ne kadar memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: addictive

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

?

Merhaba hocam,

Ben ilk o modemi kullanıyordum yani bir kaç ay önce, açıkçası bir sıkıntısı yok, şu an kullandığım huawei hg253'ten daha stabildi diyebilirim.

Root şifresini bulabilirsen, rahatça kullanıyorsun modemini, bulamasan bile sıkıntısız bir cihazın oluyor.

Ben ADSL bağlantısı için bir tane elimde yedek tutuyorum, sen düşün ne kadar memnunum

Sağol kardeşim, görüp kaile alıp yazdığın için. Şu Sol üst komşumdan bana fiber devrini kabul etse o cihazla ben komşumdan kalan aboneliği devam ettiricem ve TTNET'den kurtulabilme şansım olacak. Lakin kimse bu tarz bir devir mümkün mü ve külfeti nedir bilmiyor.

• Eski ama yıllarca stabil çalışabilecek bir cihaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.