Şimdi Ara

Pirates of the Caribbean: At World's End (PC) [ÇIKTI] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
16.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi an aklıma Super Mario geldi ne grafik
  • ilki oldukça iyiydi, grafikler böyleyse hayâl kırıklığı..
  • Kaç cd bu oyun alıcam.

Bence grafikleri o kadar da kötü değil.
  • oyun tek dvd bugün sabah aldım piratesi bide Black Buccaneer adında yeni bi oyun çıkmış oyun prince of persia ya benziyor ama grafikleri piratese on basar tavsiye olunur.

cd ciye sordum abi bu ne hız diye adamlar dün akşam indirmişler oyunu helal olsun be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 17 Mayıs 2007; 15:56:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakalak

oyun tek dvd bugün sabah aldım piratesi bide Black Buccaneer adında yeni bi oyun çıkmış oyun prince of persia ya benziyor ama grafikleri piratese on basar tavsiye olunur.

cd ciye sordum abi bu ne hız diye adamlar dün akşam indirmişler oyunu helal olsun be.

bende dvd yok cd olarak 3 flnmı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SH4K3R -- 17 Mayıs 2007; 15:58:11 >
  • Grafikleri bitirdi beni.Zaten PC'yi iyice oyun dünyasından kopardılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Yukarda ki SS'ler ilk oyunda kine çok benziyor.. Bunun aynı oyun olduğunu sanmıyorum..

TL'den bir adam almış bu ssleri

Pirates of the Caribbean: At World's End (PC) [ÇIKTI]

aynı grafikler işte hiç bir ilerleme yok
    ps2den port

• Allah Allah.. Şaşırmış bu yapımcılar o zaman :/
  • bu kadar kötü grafiğe utanır be insan. nası süryolar bu zamanda bole oyunları annamıyorum
  • iğrenç ta tnt2 zamnlarını anımsattı bana yerlerden ağaclara gecişlere bakın insanın yüz detayına bakın dümdüz hele vücudun eklem yerleri
  • eller dikdörtgen olsa psone emulatöründe oynayacaz sancam
  • gercekten de ıgrenc..
    pirates of the carıbbean 1 cok daha ıyı..kahramanı da fılm kahramaları degıldı oynayanlar bılır..nathiel adında bır adamdı yanılmıyorsam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sNaP_21

gercekten de ıgrenc..
    pirates of the carıbbean 1 cok daha ıyı..kahramanı da fılm kahramaları degıldı oynayanlar bılır..nathiel adında bır adamdı yanılmıyorsam...

kesinlikle 1si hem grafiksel olarak hemde oynanabilirlik olarak çok güzel bir oyundu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

quote:

Orjinalden alıntı: sNaP_21

gercekten de ıgrenc..

kesinlikle 1si hem grafiksel olarak hemde oynanabilirlik olarak çok güzel bir oyundu.

Harbi o bayağı iyi bende var oynuyorum şu an bile son bölümde takıldım bi labirent gibi bir yerdeyim ne yapıcam anlamadım.

• xbox360 da oyun muhteşem tabii pc ye bakmıyorum bu grafikler şaka gibi :)
  • tamam tugy x360'ın var ve gayet güzel grafiklere sahipsin, lakin her topicte üstüne basarak belirtmene gerek yok eheh.
  • arkadaşlar oyuna yeni başladım. bir kaç görüntü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 18 Mayıs 2007; 19:30:55 >

• Grafikler idare eder hiç belemediğim bi grafik peki oynanabilirlik nasıl iyi mi???
  • arkadaşlar resimdeki zarla oynanan oyun nasıl oynanıyor.

• hathat biraz dış mekan gündüz ssleri alabilirmisin üstteki sslerle kıyaslayalım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.