Şimdi Ara

Pirates of the Caribbean: At World's End (PC) [ÇIKTI] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
16.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna bugün başladım tuhafttır 1024x768 max seçilebilir çözünürlük.
    grafikler rezalet yani rezaletten öte çok eski. direk ps2-1 arası gibi bir şey ama gözünüz alışıyor.bazen güzel bile görünebiliyor.

oyunun konusu 2. filmin başından başlıyor ve aynı şeyleri yapıyorsunuz daha sonra 3. filmin senaryosuna geçiyorsunuz
    ben gamepadle oynuyorum oyun gerçekten çok hareketli ve eğlenceli adventure sevenler kesinlikle kaçırmasın zaten piyasada çok az adventure oyunu var
  • bu arada ilginç bir anektod

x1800xt overclocklu halde iken

test drive unlimited (xboxdanport nextgen grafiklere sahip) 90 derece görüyor kart
    spiderman3 (xboxdan port nextgen grafiklere sahip) 84 derece görüyor kart
    poc at worlds end yani bu oyun ps2 grafiklerine sahip çok eski grafikler kart 94 derece görüyor

olaya bakarmısınız resmen dünya kadar para verdiğimiz ekran kartlarının acaba kaçta kaçını randımanlu kullandırtıyorlar bize
  • arkadaşlar grafikler iyi değiğl ama oyundayken pek o kadar hissedilmiyor. bi bakıma oynanabilirliğin çok güzel olması bastırıyor. çok zevk alıncak bi oyun. kesinlikle deneyin derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hathat06

arkadaşlar resimdeki zarla oynanan oyun nasıl oynanıyor.

Pirates of the Caribbean: At World's End (PC) [ÇIKTI]

yaw arkadaşlar bu oyun nasıl oynanır. bölümü geçemedim bir türlü. acil cevaplarınız bekliyorum. saygılar
  • bu oyunu oynamak zorunda değilsin ki. sadece zevk için oynanıo oyunda bu back back falan yap. geçer
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaK ®

bu oyunu oynamak zorunda değilsin ki. sadece zevk için oynanıo oyunda bu back back falan yap. geçer

yaw tamam birader ya. ben tutsakların yerine gitmemişim.
  • kaç cd arklar söyleyin yaws
  • ben dvd sini alıdm. ama cd si heralde 3- 4 flandır
  • quote:

arkadaşlar resimdeki zarla oynanan oyun nasıl oynanıyor.

Pirates of the Caribbean: At World's End (PC) [ÇIKTI]

ya şurdaki amirel sanki hl'deki gordon freeman'e benziyor
  • oyunu bitirdim 5-6 saat sürdü her şey cinematic ilerliyor zaten bu arada filmide izlemiş oldum yani sonunu söylim mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

oyunu bitirdim 5-6 saat sürdü her şey cinematic ilerliyor zaten bu arada filmide izlemiş oldum yani sonunu söylim mi

söylesene merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

oyunu bitirdim 5-6 saat sürdü her şey cinematic ilerliyor zaten bu arada filmide izlemiş oldum yani sonunu söylim mi

söylesene merak ettim

şakasına dedim söylemem sonunu

bu cuma film vizyona giriyor

• eet ilk seansına gitcem inş.

bu arada benimkinin bitmesine az kaldı galiba.
  • quote:

bu nasıl porttur böyle. insaf be yapımcılar. böyle port yapacağınıza hiç yapmayın daha iyi. şu dandik konsollar karşısında pc yi mahcup duruma düşürüyorsunuz ya allah da sizi bildiği gibi yapsın. alayına isyan alayına

• bende almayı planlıorum umarım 3 cddir
  • ya arkadaşlar biri nolur yardım etsin bana ilk bölümlerden birinde takıldım. ufak oğlanla bi kadınla teke tek kapışıyorum ve jack de yukarda elinde birşey ile bekliyor ne yapmam gerekiyor onu kafasına atması için bi türlü geçemedim :s
  • @adamus

shift tuşu ile savunma yapıldığını biliyosundur heralde. işte ortadaki kazın yanında shifte basarak durcan. o kadın tam sana saldırcakken kenarı çekilcen. kadında kazana düşcek. jackd elindekini atcak
  • hemen deniyorum dostum saol :)
  • teşekkürler dostum geçtim bölümü eyv.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamus -- 20 Mayıs 2007; 21:05:07 >
  • onu ayarla işte adamı önüne al. biriniz kazanın önünde biriniz arkasında olmayacak şekilde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.