Şimdi Ara

Piranha SİGMA için birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Garmin Nuvi 500 düşünüyordum ama bu Sigma nin arazi sekilli haritasına bayıldım.

Sorularım soyle:
    1-) gittiğim yolları kaydediyor mu?
    2-) eve gelince bunları Google earth de gorebilirmiyim?
    3-) hareket halindeyken yükseklik bilgisini görebileceğim bir menüsü varmi?

• Birde yol üzerinde veya yol dısında göster diye bir seçeneği varmi?

Bluetooth araç icinde sesli görüşme yapmaya mı yarıyor?

Daha fazla sormayayım : )))
  • Bende dün bu ürünü satın aldım. Sıfır bilgiye sahibim. Alırken konuya hakim arkadaşlara danıştım. Bu fiyata bu özellikler için güzel yorum aldım cihaz hakkında.
    Hafta içi elimde olacak. Bol bol kurcalayacağım. Bisiklet turları ve hava fotoğrafçılığı ile ilgileniyorum. Bu hobiler için kullanacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emo23

Bende dün bu ürünü satın aldım. Sıfır bilgiye sahibim. Alırken konuya hakim arkadaşlara danıştım. Bu fiyata bu özellikler için güzel yorum aldım cihaz hakkında.
    Hafta içi elimde olacak. Bol bol kurcalayacağım. Bisiklet turları ve hava fotoğrafçılığı ile ilgileniyorum. Bu hobiler için kullanacağım.

hayırlı olsun iyi günlede kullanın
  • teşekkür ederim.
    cihaz la ilgili incelemeleri bu başlık altında paylaşacağım.
    umarım kullananlarda ayni paylaşımı yapar ve benim gibi fransız olanlar navigasyon sistemleri hakkında bilgi sahibi olur.

quote:

Orijinalden alıntı: _İMKANSIZ_

quote:

Orijinalden alıntı: emo23

Bende dün bu ürünü satın aldım. Sıfır bilgiye sahibim. Alırken konuya hakim arkadaşlara danıştım. Bu fiyata bu özellikler için güzel yorum aldım cihaz hakkında.

hayırlı olsun iyi günlede kullanın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.