Bildirim
Piranha SİGMA için birkaç soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Birde yol üzerinde veya yol dısında göster diye bir seçeneği varmi?
Bluetooth araç icinde sesli görüşme yapmaya mı yarıyor?
Daha fazla sormayayım : ))) -
Bende dün bu ürünü satın aldım. Sıfır bilgiye sahibim. Alırken konuya hakim arkadaşlara danıştım. Bu fiyata bu özellikler için güzel yorum aldım cihaz hakkında.
Hafta içi elimde olacak. Bol bol kurcalayacağım. Bisiklet turları ve hava fotoğrafçılığı ile ilgileniyorum. Bu hobiler için kullanacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: emo23
Bende dün bu ürünü satın aldım. Sıfır bilgiye sahibim. Alırken konuya hakim arkadaşlara danıştım. Bu fiyata bu özellikler için güzel yorum aldım cihaz hakkında.
Hafta içi elimde olacak. Bol bol kurcalayacağım. Bisiklet turları ve hava fotoğrafçılığı ile ilgileniyorum. Bu hobiler için kullanacağım.
hayırlı olsun iyi günlede kullanın -
teşekkür ederim.
cihaz la ilgili incelemeleri bu başlık altında paylaşacağım.
umarım kullananlarda ayni paylaşımı yapar ve benim gibi fransız olanlar navigasyon sistemleri hakkında bilgi sahibi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: _İMKANSIZ_
quote:
Orijinalden alıntı: emo23
Hafta içi elimde olacak. Bol bol kurcalayacağım. Bisiklet turları ve hava fotoğrafçılığı ile ilgileniyorum. Bu hobiler için kullanacağım.
hayırlı olsun iyi günlede kullanın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X