Şimdi Ara

Piranha razor f type Sağ sol analog sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hayırlı günler. Dün itibariyle aldığım 2 tane Piranha Razor F type kablosuz oyun kolları elime ulaştı. Fakat gerek oyun gerek aygıtlardan kol ayarlarına girdiğimde iki kolda da aynı sorunla karşılaştım. Bilgisayardan mı , donanımdan mı , benden mi , driverdan mı bilemedim.

Sağ ve sol analogların yerleri değişik. Yani daha açık anlatmam gerekirse sağ analogla koşuyor oyuncular. Sağ analogun görevini ise sol analog yapıyor. Birbirleriyle yer değiştirmişler. Bu durumu aygıtlardan da özelliğe girerek teyit ettim. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

• Aynı sorun bende de vardı aşağıdaki yöntem ile çözdüm. Umarım işine yarar dostum. :)

İlk önce Joystick ile gelen CD den yüklediğin bütün driverleri sil. Sadece titreşim driverlerini yükle. Ben onu bile yüklemedim şuanda.

Buradan;http://www.solidfiles.com/d/80b67afaf7/

yeni Driver'i indir dostum. İndirdiğin driver'i kur. Masaüstüne önceki gibi bir program çıkarmıyor buna dikkat et. Tek sorunu Start ile Select yerleri değişik. O bana vız gelir. Önemli olan analog. Start yerine Select'e basarız ne olacak.

Umarım işine yaramıştır. Kolay gelsin, iyi oyunlar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanon -- 4 Kasım 2013; 18:42:45 >

• kardesim verdigin link viruslu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.