Şimdi Ara

HyperX Cloud 2 Virtual Surround 7.1 Sağ-Sol Dengesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam. Amazon'un indiriminden Cloud 2 kulaklık edindim. Daha önce hiç sanal 7.1 kullanmamıştım. Zamanında kullandığım tritton AX Pro Dolby true Surround bir kulaktı. Kullandığım 7.1 sanal ses desteği olan ilk kulaklık bu.


    Şöyle bir durum var, kulaklığın kumandası üzerinden 7.1'i açtığımda sağ sol dengesi kayboluyor.


    Örneğin aşağıdaki videoda kumanda üzerinden 7.1 kapalı iken sağ sol tamamen ayırt edebilirken 7.1 açtığımda ses neredeyse stereo oluyor, iki kulaklıktan da geliyor.

    Haliyle oyunlarda da 7.1'i açtığımda ses sağdan mı soldan mı geliyor anlayamıyorum. Ayrıca sanki boş bir oda da oyun oynuyormuşum gibi oluyor. Normal bir durum mudur bu?



    MasterStudyyoutube
    You can check your Headphones (Kopfhörer) or your speakers (Lautsprecher). This ist thought of being useful for 2.0 or 2.1. You can find other Sound Tests in my channel or my playlist. My 2.1 Sound System: https://amzn.to/2Fohap1 My Bluetooth Speaker: https://amzn.to/2K7GkXB My Headphones: https://amzn.to/2DqX3Ee My Midi-Controller: https://amzn.to/2PywYu7 High-Quality Sound Tests: https://amzn.to/2OMzMhK All amazon links are affiliate links. You can support me by buying something using the links. The price stays the same. Thanks! Want to work with me? Contact me: masterstudy@gmx.net
    https://www.youtube.com/watch?v=6TWJaFD6R2s&ab_channel=MasterStudy







  • Bende bu kulaklık vardı, sanal 7.1 deneyimi dediğin şey soldan sağa yada tersi güzel bir fade arkalardan da kısık, uzakmış gibi geliyor o kadar.


    Aynı etkiyi jbl 300 liralık earbud kulaklıktan bile alıyorum.


    Ses ayarlarına gidip oradan 5.1 - 7.1 falan denemen lazım zira kulaklığın yazılımı çok cılız.


    gerçi bunlar surround vs bırak ses bile vermeyebilir. Ben kulaklığı headphones seçtim mesela öyle çalışıyor SB Command Center'da


    Bir ara kablosu bozuldu açtım, stereo-stereo kabloyu kesip jack'tan uçları tespit edip değiştirdim 10 numara oldu aklında bulunsun.


    Bende Asus Theta ve Razer Black Shark da var, elindeki kulaklığın bas - tiz falan dengesi çok güzel ama potansiyelini en kötü sbz kartla alırsın.



    spaaskeyoutube
    The 16Bit remix of the upcoming (March 8th) EP by Noisia. Visit their MySpace on http://www.myspace.com/denoisia The art in the image is done by Greg "Craola" Simkins, you can find his art on http://www.imscared.com/
    https://www.youtube.com/watch?v=_Waqn0jBG58

    Şunu dinlerken inanılmaz oluyordu, bass'lar badum badum tiye tertemiz vurup cihazı kulağımdan dışarı doğru itiyordu.


    Ha Razer nasıl? sormadın ama söyliyim bi yazılım kuruyorum bin tane şey geliyor.


    En iyisi ses kartıyla kullanmak, realtek fena olmasa da ses kartı gibi olmuyor. Şu an köklüyorum mesela ve Cloud 2'nin temiz bass'ını alamıyorum.


    Hiç yazılıma takılma Razer'da yazılım var ne oluyor? Güzel ses kartın olursa ayar yapar geçersin.



    10 Kere edit geçtim kusura bakma, inbox dolmuştur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 5 Kasım 2023; 20:38:43 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.