Şimdi Ara

Piranha Magnum 2 GB USB 2.0 FM Radyolu Ses Kayıtlı Şarjlı MP4 Çalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu mp4 hakkında bilgisi olan var mı?? kullanan ??Piranha Magnum 2 GB USB 2.0 FM Radyolu Ses Kayıtlı Şarjlı MP4 Çalar
    http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=1433&IID=65288

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andofthehorizons -- 14 Kasım 2006; 1:29:45 >

• keşke mp4 almasyadın daha oturmadı sisitemleri benimde var 4 gb lik bir tane... takır takır calışıyodu.1 ay sonra attığım dosyaları bozmaya başaldı amv player sorunları da cabası..
  • doğru aslında ama..alıcam gibi bunu...
  • sana hiç tavsiye etmem. bu mallar sahteymiş.. çabuk bozuluyormuş..
  • Valla yazık bu cihaza verilen 185 ytl ye. Gidin başka cihazlar alın, paranızı çöpe atana kadar. Bu cihaz Samsung T8 modelinin fason kopyasıdır. Daha doğrusu Çin' de üretilmiş, Piranha tarafından fasonlaştırılmıştır.

Kullananların bozuluyor demesine rağmen alacağım diyorsan tabii... Para senin, keyif senin
  • 3 aydır kullanıyorum bütçenize göre çatır çatır güzel kalitesi olmayan neymiş anlamadım malzemesimi bi elinize alın aleti yaf
  • quote:

Orjinalden alıntı: LazuTS

3 aydır kullanıyorum bütçenize göre çatır çatır güzel kalitesi olmayan neymiş anlamadım malzemesimi bi elinize alın aleti yaf

+1 lazuts...

yaw milletimizde acaip bir marka bağımlılığı var... pc parçalarında asus, mp3'de ipod vs... hee, derseniz ki bu makine bir creative veya bir ipod kadar kaliteli mi kesinlikle değil ama bahsettiğiniz fason çin üretimleri ile arasında dağlar kadar fark var.. bir kere tr'de distribütörü var ve adamlar garanti konusunda o kadar da kötü değiller...

geçen sene bir arkadaşım hepsiburada'dan yine piranha gibi bilinmeyen bir markanın mp3 playerını almıştı, 2 ay sonra makine bozuldu, garantiye yolladık adamlar tamir edemedikler ve ellerinde o ürün kalmadığı için bir üst modelini yolladılar ve arkadaşım bu modeli 1 senedir kullanıyor sorunsuz olarak...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence gayet iyi gibi görünüyor. fiyatta uygun
  • alın alın... forumu okumadığınız nasıl da belli oluyo!!!

http://forum.donanimhaber.com/m_11010845/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: wq

alın alın... forumu okumadığınız nasıl da belli oluyo!!!

http://forum.donanimhaber.com/m_11010845/tm.htm

Al ßenden de okadar!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wand -- 18 Aralık 2006; 0:32:13 >
  • bol ama fos özellikli bi cihazmp4 olsun çamurdan olsun zihniyeti
  • arkadaşlar herkes marka bağımlısı olmuş ben piranha magnum aldım kullanıyorum 4 aydır hiçbi sorun çıkmadı sadece kulaklığı az ses veriyor ama başka kulaklıkla (sony) çok ii çalışıyor,ben tavsiye ederim,
  • Kimse kusura bakmasın şu lanet piranha markasını almayınız. Aynı şekilde birsürü mp3 var markaları değiştiriyor vs vs... Alıcaksan kaliteli bir şey al marka olması önemli değil. Piranha kalite diyosan al ama sonra forumu kirletme, pc tanımıyor, 4 gb ama 2 gb gösteriyor vb...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.